Любители на Котки Тема 90

• 56 449
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Отдолу под самите ноздрички. Прилича на засъхнала кръв. Става черно на цвят. Дори в началото си мислехме, че има мустачки като на Хитлер Laughing. Но като се загледах видях, че е нещо засъхнало и го изчоплих, но още на следващата сутрин си беше по същия начин пак там. Не смея да го чопля много да не би да го боли, но той не се дърпа изобщо и стои безропотно докато махам тая коричка.

Значи са сополчета.
Ние имаме гурелчета и те стават черни. Ветът каза, че щом са черни, значи е нормално. Ако са зелени има инфекция. Почиствай ги нежно. Щом не показва признаци за болка, значи няма проблеми.  Peace

# 676
А отдолу под черничкото има ли раничка или нещо такова newsm78
Късметка много пухкава е станала. Приказна е!
Фрея си е забравила езичето този път Crazy Но и така й се любувам Flutter
Аз сутринта забравих да изчистя акото от тоалетната на Вики...цял ден ще рови около тоалетната, защото й мирише Tired

# 677
Аз пък онзи ден забравих да им купя тоалетна, а тази им била мръсна и някой/и са шошорили из банята. Та мих и т.н. сега им взех 7 л. да видим до кога ще стигне. Ей, големи пикльовци Laughing
Притеснявах се за Янко, заслабна. Но така е Мони си яде от неговата купа до някъде отива при купата на Янко, измества го и почва там да яде. Янко стои и го гледа.
Вече ядат в отделни стаи Laughing

# 678
 hahaha Ама този Янко много миличък бил, браво на него Heart Eyes

# 679
Jerry F, дръж го на режим този лакомник. Как така ще изяжда храната на Янко?? Калпазанин  Naughty

Искам само да кажа, че Фрея и Късметка са невероятни писанки  Heart Eyes

# 680
  • София
Отчет за Гълъбинка:

1 ден (полуден) - съборена елха и разпръснати играчки

2 ден - счупен цветонос на орхидея (разбира се, най-хубавия)

3 ден - почивка и заслужена награда - плюшено одеялце, в което се влюби

4 ден - счупен полилей след покатерване по гардероба и скачане от там върху настоящия покойник  Mr. Green

Каква ли ще е изненадата от 5-ия ден?  newsm78

Искам само да кажа, че Фрея и Късметка са невероятни писанки  Heart Eyes
newsm10

# 681
На такъв глезен, като Янко, това му се полага Laughing

Браво на Гълъбинка  Heart Eyes
Моите май нещо не харесват новия мокет та го махат ту единия от едната страна, ту другия от другата Laughing
Забравих - Фрея си я знаем  Heart Eyes, а Късметка много голяма красавица е станала  Heart Eyes

# 682
Под черничкото е само много леко по- зачервено, но не като раничка. ММ каза, че сутрин доста често Рижко кихал. Че той става доста рано за работа и естествено котака го следва навсякъде  Laughing Аз денем не съм го чувала нито веднъж да кихне. Надали е изстинал, че дойде от улицата в най-големия сняг. Според мен, ако е настинка ще киха през цялото време  newsm78. Ще го следя дали се усилва и при следващото посещение при ветиринаря ще питам и за това.
Снощи за първи път го пробвах със сварена риба. Отначало и се мръщи и изтърпяхме час-два жално мяукане, но не му дадохме нищо друго. Е, нощес си е изял всичко и сутринта като му дадох пак от нея си я изяде с доста голямо настървение. Явно за него беше нов вкус, който не познаваше.

ПП: Ле-ле, Тая Гълъбинка голяма пакостница  Joy Моят Рижко е много добричък . Само ходи, души и играе само с играчките, които му дадем. Пу-пу, засега нямам никакви бели от него.

# 683
Малко стари снимки, че нямаме нови.
1. Спим на лаптопите, че най-сладко.

2. Още като бебенце. Малко преди да го вземем.

3. А това е първата ни среща.  Heart Eyes

# 684
Гълъбинка хич не скучае Laughing

# 685
  • Варна
Красота!  Heart Eyes
Въобще съм забелязала, че сивушите са все красавци.   Flutter

На Магито всеки ден ѝ махаме гурелчетата. На нея не ѝ се занимава, ама много личат на бяла козина.

Гълъбинче в действие.  hahaha

# 686
Красота!  Heart Eyes
Въобще съм забелязала, че сивушите са все красавци.   Flutter

На Магито всеки ден ѝ махаме гурелчетата. На нея не ѝ се занимава, ама много личат на бяла козина.

Гълъбинче в действие.  hahaha

Стоим понякога и го гледаме как хубавее и приятелят ми вика: "Ами то след време трябва да напускаме работа, че толкова ще е красив, че няма да можем да го оставим."  Joy

# 687
  • Варна
Ние вкъщи така превъзнасяме Женка.  Crazy Joy

# 688
  • София и Морето от време на време
Леле, Танче, тя тая Гълъбинка верно е от породата на Муня Маймуня ...
Добре, че нямаме пердета и полилеи - все ще е там. Сега само е по крилата на вратите редовно.

Тя и цветарка се очерта - изяде дървото на парите на мъжа ми, високия кактус е все припаднал, нощес ми унищожила помпончето на шапката за ски ... Терминаторка ...

# 689
Сополи са и нашата си ходи така  Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт