Любители на Котки Тема 90

• 56 418
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Гълъбинка  и новото ѝ одеялце:

С новия ѝ приятел - с него се бие, а после му чисти ушите:

Самата дремеща невинност  Laughing:

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 15:21 от Тaня67

# 691
Данък и от Късметка Simple Smile

Ядосва ме много напоследък, цял ден спи и като стане 4ч. сутринта се разиграва, маука и дига всички на балон...
Ако спи при мен поне не  и мяука, но пак играе и ме буди, много съм и сърдита днес  fight

много е сладка мира и моята беше такава като малка и моята ме събужда и всяка сутрин плаче, дано да се отучи...

# 692
Ние вкъщи така превъзнасяме Женка.  Crazy Joy

Е че то как няма...  newsm76

# 693
  • София
mlv, Карамелчо на мама Амбър ли е котаче? От Let's adopt имаха така кръстено котараче, което и приличаше на вашето
Не, намерихме го навън, след като цял ден се беше правил на аларма за кола. Един човек го измъкна и ние го прибрахме. Името си дойде съвсем спонтанно, заради цвета на перчема му.
Ето малко снимки от раздигането на елхата. Оставих му я специално да си се накатери след махането на украсата.

# 694
  • España (Плевен)
Здравейте,

Аз имам питанка. Къде храните котарачетата си и къде държите купичките за храна и вода?
Ние се научихме да се катерим по плота в кухнята и на масата...  ooooh! ooooh! ooooh!
Това хич не ми харесва. Казвам, не и тя се маха. Но някой път така интересно и неразбиращо ме гледа.
Също много хвърляме от котешката тоалетна извън тоалетната. Всичко е на земята и само премитаме. Дайте ми моля ви съвет. Какво да правя?

Ето ни отпочиващи на прозореца...

# 695
  • Варна
Купичките с вода и храна са на земята. Но Магито съм я разгевезила и когато се храним, стои на 30 см и броѝ хапки.  Mr. Green Мила пък често иска да пие вода директно от чешмата в банята.
И моите изхвърлят камъчета извън тоалетните, хем са закрити. Затова всеки ден пускаме прахосмукачка.

И аз имам един въпрос. Вярно ли е, че внучетата са ни по-мили даже от децата?  Mr. Green

# 696
КАТИ купите за храна и вода ги държим на земята в кухнята до мивката, ноооо това не пречи да се катери по масата когато се храним ... даже ми бърка с лапа в чинията и дърпа към него... редовно се бием.... голям нахал  ooooh! и това при положение, че човешка храна не яде ... ей тъй от любопитство . Не знам как може да се отучи не само по масата ами навсякъде се катери . Става интересно като имам гости и почне да бърка и в техните чинии  ooooh! ooooh! Момичетата тук бяха писали че миризмата на цитруси ги отблъсквала .... моя дзвер портокали и мандарини ги търкаля като топки ,изобщо не му дреме на козината...
Ей тая Гълъбинка голяма сладурка  Heart Eyes
Карамелчо   Heart Eyes прилича на единия котак на сина ми ...и той такъв карамелен

# 697
  • София
Нашите купички седят на земята в една продълговата табличка Peace.ние на масата не се качваме Heart Eyes
Пред тоалетната имаме изтривалка,откакто я купихме има чуствително по-малко силикон по пода Joy

Много хубави котки имате Hug

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 19:54 от k@li

# 698
Изтривалка пред тоалетната? Интересно. Би ли показала?

# 699
Нашите купички с храна и вода + тоалетната му стоят в банята. Като нейната врата се оставя постоянно открехната поне една педя. Всекидневно измивам плочките .Забранила съм на всички да му дават в кухнята от ръка каквото и да било. Преди 2-3 дена аз  Embarassed му дадох парченце месо докато готвех от ръка, но той само го подуши и тръгна към банята  Joy Когато му го занесох в паничката веднага си го изяде  Peace Имаше само един опит в началото да се качи на масата, но го пернах през муцунката с едно строго " Не" и друг опит не е имало Wink. Явно е както при децата - важни са какви навици му се създават в началото.

# 700
Нашата паничка също е на земята. Още като малък се научи да е между двете стаи (нещо като антре е) и там си стои. Водата му е в нашата стая, защото е по-топло и само тук иска да пие вода. Явно много студена става в другата.  Rolling Eyes

Тоалетната ни е навън. Половината тераса е с изградена стена и там си ходи. Няма проблем. Ако нещо не му харесва дава сигнали с "Мау мау".  Grinning

На масата има мераци да се качва, но като съм там не смее. Ако се качи се скарвам и веднага слиза. И все пак нищо не се оставя на достъпно място, че веднага се опитва...  newsm62

# 701
  • София
И нашите купички са на земята. Като ядем ни се завира и го пъдим. До сега не сме имали толкова катерлив котак. Оня ден се научи да скача на хладилника, който е висок към 1,20. Бях замесила кайма за кюфтета и той като се метна отгоре, събори купата на земята. Стъкла се разлетяха навсякъде. Още ги вадя от разни кьошета. И ядохме кюфтета по чирпански без кюфтета Mr. Green
Докато пишех се метна на врата на сина отзад да го хапе на игра. Сега ММ му се кара да не му позволява да го хапе и драска, че ще направят беля някой път.

# 702
  • София
Ето такава е нашата изтривалка:
http://www.sambs.bg/bg/news/news_detail/91/НОВО---котешка-изтривалка-от-Ferplast/

# 703
  • София
Ето така гледат послушните котета. Има същия "добродушно-стреснат"(цитирам дъщеря ми) поглед на Мъро, а не дяволитото Гълъбинково изражение.  Grinning

И аз имам един въпрос. Вярно ли е, че внучетата са ни по-мили даже от децата?  Mr. Green
Това сега камъни в моята градина ли са?  Mr. Green То като гледам и други "баби" има.  Wink Милички са, но не знам дали са по-мили от децата.  Laughing Но пък със сигурност са по-забавни.  Grinning

# 704
  • Варна
Това сега камъни в моята градина ли са?  Mr. Green
Mr. Green Ти си на мушка сега.  Mr. Green
Чакаме петия ден с нетърпение.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт