Любители на Котки Тема 90

• 56 424
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Equilibrio Kitten е с по-добър състав от РК (в интернет има много информация по въпроса как могат да се разчитат съставките в храните). За мен лично цената на РК е доста завишена поради усиления маркетинг  във ветеринарните кабинети и зоомагазини. За цена от типа 14-16лв./кг.(насипно) могат да се купуват храни от високия клас с по 80% месо и без царевица, примерно на Applaws, Orijen, Acana. Дори излизат по-евтино. Но в крайна сметка си зависи от котката, на едни им понася добре, на други не. Peace

# 661
  • Варна
Данък и от Късметка Simple Smile

Ядосва ме много напоследък, цял ден спи и като стане 4ч. сутринта се разиграва, маука и дига всички на балон...
Ако спи при мен поне не мяука, но пак играе и ме буди, много съм и сърдита днес  fight

# 662
  • Варна
Здравейте,моя мъжкар е на 2 години и от 2 дни вече рови като миньор уж да си свърши работата но не успява и само пишка или излиза без да е правил нищо ,заровва си нищото и почва да мечи.Храни се предимно с суха храна ,да не кажа изцяло ,иначе е активен ,играе,пие си водичка храни се ,но мечи и това ме притеснява че сигурно го боли коремчето , не е повръщал ,ще съм благодарна ако ми кажете някой домашен разхлабителен лек ,преди да подходим към чичо доктор.Благодаря!

# 663
  • София
Здравейте,моя мъжкар е на 2 години и от 2 дни вече рови като миньор уж да си свърши работата но не успява и само пишка или излиза без да е правил нищо ,заровва си нищото и почва да мечи.Храни се предимно с суха храна ,да не кажа изцяло ,иначе е активен ,играе,пие си водичка храни се ,но мечи и това ме притеснява че сигурно го боли коремчето , не е повръщал ,ще съм благодарна ако ми кажете някой домашен разхлабителен лек ,преди да подходим към чичо доктор.Благодаря!

Масълце.  Wink Много го обичат. Може и олио от рибна консерва. Става всякакво олио, но рибната консерва ги привлича заради миризмата.

# 664
Здравейте, тук въпроси може ли да се задават?

# 665
Ама то няма храна в тези гранули newsm78 И каква ли е тази сурова пепел 7,2% Thinking

нямам идея за какво е тази пепел, но я има във всички храни, така че вярвам, че е нужна за нещо на нашите котета.

k@li , прочетох го, но като цяло няма големи разлики. Единствено Ориджен е по-добра и то с 5-6 процента повече протеин + няма царевица и ориз. Но има грах и други въглехидрати.

Идеята ми беше дали мислите, че е добре да вземам тази храна от 9.50 лв/кг? Тази бразилската.
На мен ми се струва доста близка до РК. Какво мислите?  Rolling Eyes

# 666
  • София
В фейса има група :Британска късокосместа котка,присъедини се,ако искаш...пишат доста и отговарят на въпроси.Има и доста развъдчици в групата Peace.

# 667
В фейса има група :Британска късокосместа котка,присъедини се,ако искаш...пишат доста и отговарят на въпроси.Има и доста развъдчици в групата Peace.

Ние взехме нашия от развъдник. Казаха ни РК или Ориджен. Другите не ставали.  newsm78

# 668
Здравейте, тук въпроси може ли да се задават?

Може разбира се !!! Laughing
Честита Нова Година на всички пухести сладури и техните стопани ! Hug
Сега разбрах за Сиско ... милата душица... Профи много съжалявам ...
Риш на Защо ме търсиш ме изуми  ooooh!, ми той расте като гъба и става все по красив  Heart Eyes Heart Eyes
Късметка не бях виждала скоро .... същото ангелче си е  Heart Eyes
За германчето се зарадвах много ... сигурна съм ,че го чака щастлив живот... и това ме радва  Heart Eyes
В тия студове не знам душиците навън как преживяват.... Sad дано намират къде да се скрият на завет и нещо за ядене ...малко ми стана гузно тук се  чудим коя храна е по по най , а навън едни душички едва оцеляват... оф малко тъжно стана , а не исках...
Лека вечер на всички и целувки на котарачетата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 669
Да бе и аз защо питам  Embarassed Имам две котки и двете осиновени, но едната не спира да си смуче лапата. Някой да има идеи защо това се случва? Имам я от много малка може там да е причината  newsm78

# 670
  • София
Една приятелка беше прибрала много малко коте отвън, което сучеше месеци след това де каквото намери Laughing Най-си падаше по пръсти и уши.

# 671
  • София
mlv, Карамелчо на мама Амбър ли е котаче? От Let's adopt имаха така кръстено котараче, което и приличаше на вашето

# 672
Момичета, да ви питам нещо свързано с моето котаче. От около 2 седмици е у дома. Още като го донесоха имаше нещо черно под нослето. Мислехме, че такава му е окраската. След 1-2 дена забелязах, че е някаква засъхнала коричка, която вече на два пъти почиствам и я махам. Но още на следващия ден тя е пак там. Според вас това от какво се получава и как да го оправя? Да я почиствам ли редовно или той сам ще си я почиства?

# 673
Над нослето или в него и моята има такива мисля, че са сополчета аз и ги почиствам

# 674
Отдолу под самите ноздрички. Прилича на засъхнала кръв. Става черно на цвят. Дори в началото си мислехме, че има мустачки като на Хитлер Laughing. Но като се загледах видях, че е нещо засъхнало и го изчоплих, но още на следващата сутрин си беше по същия начин пак там. Не смея да го чопля много да не би да го боли, но той не се дърпа изобщо и стои безропотно докато махам тая коричка.

Общи условия

Активация на акаунт