Любители на Котки Тема 90

• 56 976
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Извинявай, "й"-то го запомних, но другата буква сбърках.  Blush  Сега се сетих, че си показвала и кучето.  Grinning

И аз поради същата причина не се решавам на втора котка.  Grinning Най-лошото е, че доскоро наивно вярвах, че ако се вземат две котета от едно котило ще има вечно разбирателство. Но преди време в темата се появи жена, която се опитваше да сдобри брат и сестра, скарали се на зрели години. Котешка му работа!  Mr. Green

Моята е  ooooh! Исках да роди. Е, няма такова животно. ooooh!, вместо... тя се бие с мъжките и идва при мен да "вдига" опашка. Shocked Като видях, че не става й взех малко котенце -от "двора" на майка ми и баща ми. Едва прогледнало. Като се нахвърли моето животно Shocked,  чуват се някакви звуци от под леглата... ooooh! и така...Сега пак мисля за малко коте, ама докато е жива Маци, не мога да взема. Не знам как ще й повлияе психически.
Макар, че на мен ще ми е благоприятно. Ужасявам се от мига в който няма да я има. За съжаление не е добре, въпреки моите грижи, въпреки високото качество на храната, която яде и грижите, които полагаме за нея. Четирима човека.
Човешка му работа. Wink 

# 76
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
MayyaI spoko за съжаление има ситуации, в които силите ни не могат да надвият природата. А и това е нормалният ход и кръговрат на живота. Тъжно ми стана за Златинчето. Знам какво ти е. Sad Нагушкай я от нас със Сисо. Hug

# 77
nadia62 аз нямам две котки, но от това което съм чела по форумите и изобщо в интернет мога да кажа, че при проблеми между съжителство на две котки препоръчват Feliway, а също може да се направят капки на д-р Бах. Това е нещо като хомеопатия. Аз съм ги пробвала върху мойто коте за друг проблем и подействаха. Напиши в търсачката "капки на д-р Бах за животни". Аз определено бих пробвала. Пък ако нищо не помага - тогава ги разделяй. Но аз мисля, че след като толкова години са си живели мирно, проблемът определено е отстраним.

# 78
nadia62 аз нямам две котки, но от това което съм чела по форумите и изобщо в интернет мога да кажа, че при проблеми между съжителство на две котки препоръчват Feliway, а също може да се направят капки на д-р Бах. Това е нещо като хомеопатия. Аз съм ги пробвала върху мойто коте за друг проблем и подействаха. Напиши в търсачката "капки на д-р Бах за животни". Аз определено бих пробвала. Пък ако нищо не помага - тогава ги разделяй. Но аз мисля, че след като толкова години са си живели мирно, проблемът определено е отстраним.

Благодаря много, определено ще пробвам!

# 79
Аз да напиша какво решихме за кастрацията на Белла. Ще се възползваме от коледната промоция на Ветеринарна клиника Симеоново и ще я водим там във вторник. Казаха, че изследванията, анестезията, болкоуспокояващото и антибиотика са безплатни при първото поставяне. Но е хубаво да я заведем и втори път да й бият антибиотик и болкоуспокояващо(по желание било, но все пак препоръчително), на следващия ден, което щяло да струва 11лв. На вас как ви се вижда това и имате ли впечатления от тази клиника?  newsm78
Часът ни за вторник е от 10. Приятелят ми забравил да им каже, че Белла има киста, дали ще е проблем да им кажем, чак когато отидем там  newsm78

# 80
  • София
Като видях промоцията и аз се сетих за Белла.  Wink За кистата не знам, но напомням да разпитате на тема конци и големина на разреза. Предполагам, че конците са резорбируеми, щом не споменават за още едно посещение за махането им, но и разрезът има значение дали е от 3-4 см или 10-15. Може би и това се подразбира, защото големият разрез задължително го шият с обикновени конци, но все пак е добре да знаете.

Иначе има дългодействащи (може и по друг начин да се наричат) антибиотици, при които не се налага ходене на следващия ден. На Мъро са му слагали такива. За болкоуспокояващите - не знам.

# 81
Таня, благодаря за съвета  Peace Нямаше да се сетя да питам за конците и за разреза. Като идем ще разпитаме. Приятелят ми е звънял днес, не се е сетил да пита такива неща, само за изследванията се е поинтересувал. Надявам се да мине добре, че сега Белла не е омърлушена и ще се бори здравата за свободата си. Да не говорим, че сигурно няма да иска да влезе в клетката след последния път ....  #Crazy 

Ще пиша пак с новини  Praynig Peace

# 82
Имам две едногодишни котета,гледани са в апартамент и нямат досег с външния свят, кастрирани, обезпаразитени последно юли месец, всичко което ядат е термично обработено  и открих, че имат глисти. Откъде?

# 83
  • София
Ние днес бяхме на изложбата,изплакнах очи Heart Eyes

# 84
Имам две едногодишни котета,гледани са в апартамент и нямат досег с външния свят, кастрирани, обезпаразитени последно юли месец, всичко което ядат е термично обработено  и открих, че имат глисти. Откъде?

От обувките ви вероятно Hug

# 85
Добро утро!
Дъждовните дни ги изкарваме така:

Или така:

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 10:43 от LilaC

# 86
Здравейте, от три дни и аз съм с малка котаранка https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1563164850584764&set … ype=1&theater .
Ще съм Ви много благодарна със всякакви съвети, че съм съвсем нова в отглеждането  на котенце. Със тоалетната се справихме още първия ден без никакви белички. Сега се чудя какво да я правя с водата - чешмяната не иска да я пие, а ме е страх да и давам минерална (мисля си за бебешката изворна). Също така ако можете да ми препоръчате и ветеринар в района на Люлин, да я заведа.

п.п. Нещо не мога да се справя с качването на снимки.

# 87
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ох, Елена, какво прелестно пухче! Влюб  Heart Eyes
За водата: ние имаме кана на Брита за филтриране и си й наливам от нея. Обаче пие и чешмяна нашата, хич не е претенциозна, та не съм се сблъсквала точно с този проблем.

# 88
Здравейте, от три дни и аз съм с малка котаранка https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1563164850584764&set … ype=1&theater .
Ще съм Ви много благодарна със всякакви съвети, че съм съвсем нова в отглеждането  на котенце. Със тоалетната се справихме още първия ден без никакви белички. Сега се чудя какво да я правя с водата - чешмяната не иска да я пие, а ме е страх да и давам минерална (мисля си за бебешката изворна). Също така ако можете да ми препоръчате и ветеринар в района на Люлин, да я заведа.
Оле,каква прелест!Много щастливи години заедно ви желая!Направо ръцете ми се протягат да я нагушкам!
Моят пие чешмяна,но най-често си пийва не особено чиста вода от аквариума.Просто я предпочита пред чистата си купичка-от всякъде другаде ще пие,само да не е от купичката  Twisted Evil.Пробвай с изворна,накрая като ожаднее,ще пие каквото има.

# 89
  • София и Морето от време на време
Ох, какъв прекрасен пухххх ....
Според мен най-добре е чешмяна. Не се знае изворната с какъв състав е реално (рекламите на всички са им в повече от истината май) - да не претоварите организма с нея.

Моите пият чешмяна, като средния е малко каприз - всяка сутрин реве да се сипе прясна вода в купичката. И тримата пият от една и съща.

Общи условия

Активация на акаунт