Перилни препарати и омекотители - 27

• 61 952
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
Ами не е скъп. 50 пранета - 9.95 лв. 10 пранета - 2.30 лв.

# 136
Значи не е скъп в крайна сметка...Гес, благодаря за инфото Peace

# 137
  • София
Не знам дали ми е точно за тук въпросът, но понеже понякога дискутирате подобни проблеми, все пак ще питам. От няколко пранета насам дрехите изобщо не миришат на омекотителя, нито пък на пипане се усеща, че е ползван такъв. Не съм сменяла програмите за пране, нито препаратите. След пране контейнерчето за омекотителя е празно, но сякаш е отишъл незнайно къде.
Пералнята ми е Whirlpool, не е нова, но досега никога не ми е правила такъв проблем. Онзи ден почистих основно чекмеджето за препаратите и навътре докъдето стигнах, но сега като пуснах пералня резултатът е същият. Някакви идеи каква може да е причината? Thinking
Пробвай да я почистиш с препарат за чистене на пералня (не Калгон). Има на различни фирми. Аз съм най- доволна от Antikal на Sano за почистване на пералня. Имаче пробвах и W5 от Лидл ама нищо не направи.
Точно с този препарат пуснах едно почистване след като измих чекмеджето, но пак не се получи. Явно ще трябва да викна техник, за да я погледне.
Ще пробвам утре да изпера без изплакване да видим какво ще стане. Макар че преди и с изплакване се получаваха нещата. Confused

# 138
Здравейте,някой ще грабва ли другата седмица Персил за 60 пранета от Кауфланд,много му се чудя,днес щях да взема от Била за 8 и нещо беше,ама тази оферта за Кауфланд май ме грабна повече  Mr. Green

# 139
Дами, включвам се с въпрос. Признавам си, че не съм изчела всички теми и мнения, но не успявам - вие пишете доста!  Embarassed
Търся прах за пране или гел, с който да пера и бебешките дрехи, и нашите. Вчера в "Метро" попаднах на Ariel Sensitive White and Colours. Реших да се допитам до вас преди да го купя. Мнения и препоръки?
Благодаря предварително!
Хубав е и не причинява алергии.

# 140
Не знам дали ми е точно за тук въпросът, но понеже понякога дискутирате подобни проблеми, все пак ще питам. От няколко пранета насам дрехите изобщо не миришат на омекотителя, нито пък на пипане се усеща, че е ползван такъв. Не съм сменяла програмите за пране, нито препаратите. След пране контейнерчето за омекотителя е празно, но сякаш е отишъл незнайно къде.
Пералнята ми е Whirlpool, не е нова, но досега никога не ми е правила такъв проблем. Онзи ден почистих основно чекмеджето за препаратите и навътре докъдето стигнах, но сега като пуснах пералня резултатът е същият. Някакви идеи каква може да е причината? Thinking
Пробвай да я почистиш с препарат за чистене на пералня (не Калгон). Има на различни фирми. Аз съм най- доволна от Antikal на Sano за почистване на пералня. Имаче пробвах и W5 от Лидл ама нищо не направи.
Точно с този препарат пуснах едно почистване след като измих чекмеджето, но пак не се получи. Явно ще трябва да викна техник, за да я погледне.
Ще пробвам утре да изпера без изплакване да видим какво ще стане. Макар че преди и с изплакване се получаваха нещата. Confused
Може и да е за майстор.

# 141
  • Пловдив
Благодаря!   bouquet

# 142
Моля, пак заповядай   bouquet

# 143
Този Essex от Кауфланд, някой пробва ли го, има ли впечатления?

# 144
Този Essex от Кауфланд, някой пробва ли го, има ли впечатления?
В темата - Кауфланд точно ми го похвалиха.
 Гес  открих един сайт за препарати внос от Англия ? Би ли го погледнала ,ползвала ли си такива ?
 Например този http://www.tmbrands.bg/product.php?ProductID=19127   newsm78

# 145
Благодаря за отговорите.   bouquet
Май ще се откажа от капсулите и ще си карам с обикновените течни прапарати.

# 146
Гес  открих един сайт за препарати внос от Англия ? Би ли го погледнала ,ползвала ли си такива ?
 Например този http://www.tmbrands.bg/product.php?ProductID=19127   newsm78
Например този го има под път и над път в България. Евтин (за Англия) и некачествен.
Персил е хубав прах (произведен от Юниливър), но прекалено скъп. Нашето ОМО е същото. За мен се си заслужават тези цени.

# 147
не си заслужават ,така ли . Аз не съм много запозната и благодаря за отговора .
  Което ще рече ме българското Изи е по -добро от английското    newsm78

# 148
Двете изита нямат нищо общо.

# 149
Знам ,просто говоря като се сравни качеството - нали все чуждоземното е по -хвалено за качествено.
 Гес прала ли си с Бочко и ако да ,какво е впечатлението ти ? Задавах си въпроса ,но или съм пропуснала или никой не е споделил свое мнение. 
" Не съдържа химични избелители, оцветители и фосфати – тези съставки биха могли да предизвикат раздразнение.
 100% разтворим – активните съставки не остават в бебешките дрешки след изпиране. " - Това пише като описание ,на опаковката не съм чела - цитирам от сайта.
 Съпоставен с другите препарати сензитив как е - по - добър -по -лош или средно ниво?
 При повечето бебешки има избелители и затова не са много удачни за всекидневно пране при мен ,искам сензитив ,но за цветно и тъмно пране .Такова пера основно ,даже и бельото спалното ни е цветно .
   Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт