Перилни препарати и омекотители - 27

• 61 823
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
Абе свиват се, но май е до материя ли, до късмет ли...

Една пижама като я изпрах на 40 градуса, горнището се подкъси, крачолите станаха 7/8-ми..памучна, българска..
После си купих друг комплект, много готин, който не искам да ми окъсее...та си го пера на 30..

# 256
А, с коприната не знам как стоят нещата, такава не нося Simple Smile
Ами то естествена коприна продава ли се все още по масовите магазини? Laughing Беше то навремето. А изкуствените със сигурност няма да се свият.
Пера цветно и черно на 40 градуса, а бельо и чаршафи на 60 градуса. Много често към белите дрехи слагам и бели блузки на дъщеря ми(купени от Уайкики с картинки отпред), дори и такива с ликра - нищо им няма. Нямала съм проблем със свити дрехи.
Пуловери, единствено ако са от вълна ще се степат.
Не се притеснявай пери си на 40 градуса. Аз даже понякога пера и на 60 цветно като има доста мръсни дрехи, защото на мойто мило работата е доста цапаща и трябва хубаво изпиране и пак не съм имала гафове с дрехите  Wink

# 257
  • София
Здравейте!   bouquet
Преди ви следях редовно, сега обаче не ми остава много време. Потърсих в темите въпросът, който ме интересува, но не открих отговор. Затова ще питам:
Някой от вас ползвал ли е прах Sano за черно и доволен ли е? Видях че е коментиран веднъж,но само факта, че го има. Не съм фен на течните перилни, но за черните и тъмни дрехи не съм намерила друго решение засега. А съчетанието течен+30
о... Sick
Благодаря ви предварително!   bouquet

# 258
Здравейте!   bouquet
Преди ви следях редовно, сега обаче не ми остава много време. Потърсих в темите въпросът, който ме интересува, но не открих отговор. Затова ще питам:
Някой от вас ползвал ли е прах Sano за черно и доволен ли е? Видях че е коментиран веднъж,но само факта, че го има. Не съм фен на течните перилни, но за черните и тъмни дрехи не съм намерила друго решение засега. А съчетанието течен+30
о... Sick
Бил добър прах. Казвам ти това, което съм чула от клиенти, който го купуват. Аз лично немога да кажа нищо, защото не съм го пробвала. Действам си с течен Персил за черно.

# 259
Абе свиват се, но май е до материя ли, до късмет ли...

Една пижама като я изпрах на 40 градуса, горнището се подкъси, крачолите станаха 7/8-ми..памучна, българска..
После си купих друг комплект, много готин, който не искам да ми окъсее...та си го пера на 30..
Май е до материя. Наблягам на памук дали за дрехи, дали за чаршафи, бельо и т.н. До сега не е имало оплакване от укасяли ръкави или крачоли. Помня преди години една приятелка ще пуска за първи път пералня (тя си е вдената в ръцете и то доста, да поясня, че е глезла и неможе да прави нищо) и си пуснала някой дрехи на висок градус и ги беше направила като детски. Grinning

# 260
  • София
Момичета и момчета, гледайте какво става с Персил мегаперли.
Ето старата опаковка
Скрит текст:

А ето и новата опаковка
Скрит текст:

По някакви неизвестни причини Хенкел са решили да омажат един от най-добрите си продукти. Ако дозата на мегаперлите преди беше 67,5 г/85 мл, то вече е 74 г/100 мл. Направо съм без думи.

Не знам, Гес, но от скромния ми опит открих, че при компактните прахове дрехите ми остават твърди, докато при некомпактните и течните всичко си е наред. Вероятно, както каза и ТАЕД, трябва да се пуска допълнително плакнене, но не смятам да си затормозявам живота. Така че, лично аз, предпочитам некомпактизираните прахове. С Мегаперлите обаче не съм прала и не мога да дам отзив.

# 261
  • София
Здравейте!   bouquet
о... Sick
Аз преди няколко страници го похвалих. Peace
 Много съм доволна, пере много добре. Черни дрехи нямаме, но тъмни -да, и за сега не съм забелязала нещо да е избеляло. Но аз съм още на първата опаковка - почти я свършвам. Пера с него не само тъмните дрехи, но и всички цветни изобщо.
Сега обаче ще се възползвам от офертата на Кауфланд за Персил, защото си заслужава. Wink 

# 262
  • Варна
Момичета,преди няколко теми имаше линк към един сайт за паралелен внос.Всички скочиха на потребителката,че го рекламирала (ако това може да подсети някой  Laughing ).Цените бяха мн добри.Дали някой се сеща,може на лични.Благодаря!
Какви препарати за плетено ползвате и сте доволни?

# 263
  • Стара Загора
Момичета,преди няколко теми имаше линк към един сайт за паралелен внос.Всички скочиха на потребителката,че го рекламирала (ако това може да подсети някой  Laughing ).Цените бяха мн добри.Дали някой се сеща,може на лични.Благодаря!
Имат и онлайн магазин. Напиши в Гугъл "чист дом" и ще ти излезе магазина.

# 264
  • Варна
Мерси  Peace

# 265
Не знам, Гес, но от скромния ми опит открих, че при компактните прахове дрехите ми остават твърди, докато при некомпактните и течните всичко си е наред. Вероятно, както каза и ТАЕД, трябва да се пуска допълнително плакнене, но не смятам да си затормозявам живота. Така че, лично аз, предпочитам некомпактизираните прахове. С Мегаперлите обаче не съм прала и не мога да дам отзив.
Нямам предвид резултата от прането. Ти не ме разбра, защото не си ги ползвала. Grinning Който ги е ползвал, ще забележи разликата в дозировката на новото производство.
Около 15 години мегаперлите не са променяни, а сега решиха да ги променят... към по-лошо.

# 266
  • Русе
Здравейте!   bouquet
о... Sick
Благодаря ви предварително!   bouquet
Аз преди няколко страници го похвалих. Peace
 Много съм доволна, пере много добре. Черни дрехи нямаме, но тъмни -да, и за сега не съм забелязала нещо да е избеляло. Но аз съм още на първата опаковка - почти я свършвам. Пера с него не само тъмните дрехи, но и всички цветни изобщо.
И аз от около месец го ползвам. Също съм доволна. Не, че черните и тъмните ми дрехи са кой знае колко мръсни. Само работните дънки на съпруга ми са по-изцапани долу на ръбовете на крачолите и на единия джоб, дето си държи телефона. Изпират се.
Кажете, с какъв омекотител го съчетавате! В Момента имам само синьо Коколино и златен Ленор, но него не искам да го наливам в пералнята. На Омо, Персил и Пурлан, Коколиното се усеща, но на черното Сано, все едно не съм слагала омекотител, пък и Сано-то няма мирима, така, че дрехите не миришат на нищо. Мен не ме бърка, но мъжа ми държи на това.

# 267
  • София
Ами аз от известно време не ползвам омекотители, така че няма да мога да дам предложение.

# 268
  • Русе
Ами аз от известно време не ползвам омекотители, така че няма да мога да дам предложение.
Май само аз и ти го ползваме в момента този прах  newsm78
Ще се огледам из немските сайтове за някой промоционален омекотител, различен от Ленор. Вече ми купиха някакъв нов син Кушелвайх, но той си мисля, че ще е като синьото Коколино, а от него се запасих с 4 литра Crazy

# 269
Имат и онлайн магазин. Напиши в Гугъл "чист дом" и ще ти излезе магазина.

Заповядай,
http://www.chistdom.com/   или https://plus.google.com/photos/+KirilGeorgiev/albums/58748170210 … 044193?banner=pwa
Една и съща е фирмата!

Общи условия

Активация на акаунт