Перилни препарати и омекотители - 27

• 61 828
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
  • Sredets/Burgas
Купих си български Ленор - много хубав.

С кой аромат?

# 241
  • София
Купих си български Ленор - много хубав.

С кой аромат?

Не мога да определя точно, води се бебешки, защото е с бебенце отпред. Иначе на цвят е розово-оранжев и ароматът е деликатен, но стои чудесно върху дрехите. И омекотява добре.

# 242
  • Sredets/Burgas
Сещам се кой е...
Отдавна го заглеждам, може да взема и аз за проба...

Гес, видя ли подобрения сайт на P&G за информационните листи?
Крайно време беше да имат хората достъп без разните му там кодове...  Whistling

# 243
Момичета, гел капсулите се дозират само в зависимост от кг пране и замърсяването, нали ? При тях има ли значение твърдостта на водата ?

# 244
Аз също пера с варненска твърда вода, но от както пускам кърпите на 40 градуса нямам проблем с мекотата, а не ползвам сушилня. Ленор не съм купувала от 2-3 години, сега съм на Коколино и съм супер доволна - при мен аромата се запазва доста дълго време  newsm78  Даже ми прави впечатление, че когато се избърша в кърпите колко силно се усеща аромата, дори това да не е първото бърсане в тях  Heart Eyes 

А преди Коколиното ползвах Силан и сега седя и се чудя какво съм му харесвала толкова  Thinking Имам за проба синя Максима - като дълготраен аромат, а утре мисля да помириша бялата и розовата като ходя за Персила в Кауфланд  Mr. Green

Някъде да има Ариел течен за тъмни дрехи на прИмоция   Rolling Eyes 

# 245
Момичета, гел капсулите се дозират само в зависимост от кг пране и замърсяването, нали ? При тях има ли значение твърдостта на водата ?
Няма значение твърдостта на водата при капсулите.

# 246
дискутира се Сано Максима и затова реших да постна линка, от където пазарувам, защото знам, че действително внасят от Израел: http://preparati.bg/listproducts.php?dir=42&group=138&page=2

ПС: не е реклама, не работя за тях  Mr. Green

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 17:30 от bizi

# 247
Някой попита за Ариел white+colours, oбаче отговор не видях. Било прах и течен в 1.
Демек мога да го ползвам за бели дрехи на 60°C и за цветни на 40°C и белите ще са си бели и другите няма да избеляват, така ли да го разбирам?  newsm78

За Бочко малко се пише и нищо не се знае. Понеже е по-скъп от другите не съм го пробвала, но някой път ще го направя  Peace

# 248
Някой попита за Ариел white+colours, oбаче отговор не видях. Било прах и течен в 1.
Демек мога да го ползвам за бели дрехи на 60°C и за цветни на 40°C и белите ще са си бели и другите няма да избеляват, така ли да го разбирам?  newsm78
С тези въпроси се обърни към P&G България. Те носят отговорност за абсурдните твърдения и рекламите, които излъчват. Ние не можем да знаем отговорите на тези въпроси.

Лично моето мнение е, че тези нови течни препарати на Ариел не се различават с нищо от старите. Прах и течен в едно: просто няма такова нещо. С други думи, за мен тази кампания е пълна глупост.
Харесва ми прагматичността на Хенкел. Дали с техните продукти може да възникнат подобни въпроси?

# 249
В дрогерии Lilly за 8.79 лв. до края на месеца.

# 250
Скрит текст:
Демек мога да го ползвам за бели дрехи на 60°C и за цветни на 40°C и белите ще са си бели и другите няма да избеляват, така ли да го разбирам?  newsm78
С тези въпроси се обърни към P&G България. Те носят отговорност за абсурдните твърдения и рекламите, които излъчват. Ние не можем да знаем отговорите на тези въпроси.
Лично моето мнение е, че тези нови течни препарати на Ариел не се различават с нищо от старите. Прах и течен в едно: просто няма такова нещо. С други думи, за мен тази кампания е пълна глупост.
Харесва ми прагматичността на Хенкел. Дали с техните продукти може да възникнат подобни въпроси?

Именно за това попитах, защото ми е странно. Реших че грешката е в моя телевизор, но явно не е  Peace

В Карфур го имаше преди време на промоция и исках да купя, но се чудих, чудих к'во е туй нещо и се отказах.

# 251
Момичета и момчета, гледайте какво става с Персил мегаперли.
Ето старата опаковка
Скрит текст:

А ето и новата опаковка
Скрит текст:

По някакви неизвестни причини Хенкел са решили да омажат един от най-добрите си продукти. Ако дозата на мегаперлите преди беше 67,5 г/85 мл, то вече е 74 г/100 мл. Направо съм без думи.

# 252
В дрогерии Lilly за 8.79 лв. до края на месеца.

Hug  Благодаря ти

Днес открих, нещо което вие вече знаете  Mr. Green  Преди перях дрехите, които носим в къщи на 30 градуса, защото се притеснявах да не се свият, но не винаги имаха аромат на изпрано още като ги простирам, което налагаше повторно пране. Онзи ден така се случи и с тениската на ММ пропита от цигарен дим  Sick  Днес изпрах на 40 градуса и всичко ухаеше прекрасно  Blush   Тези дни като почна да пера с прах, а не течен предполагам че ще е още по добре

# 253
Пери спокойно на 40 градуса, как може да те притеснява, че ще ти се свият дрехите. Та аз си пера пижамите, които са за 40 гр. на 60 и свиването им е почти незабележимо (а и е еднократно). И памучни блузи по погрешка са ми попадали в такава пералня и нищо им няма.

Единствено с вълнените дрехи трябва да внимаваш повече, по мои наблюдения всичко друго търпи 40, 50 градуса. А, с коприната не знам как стоят нещата, такава не нося Simple Smile

# 254
  • Русе
А, с коприната не знам как стоят нещата, такава не нося Simple Smile
Ами то естествена коприна продава ли се все още по масовите магазини? Laughing Беше то навремето. А изкуствените със сигурност няма да се свият.
Пера цветно и черно на 40 градуса, а бельо и чаршафи на 60 градуса. Много често към белите дрехи слагам и бели блузки на дъщеря ми(купени от Уайкики с картинки отпред), дори и такива с ликра - нищо им няма. Нямала съм проблем със свити дрехи.
Пуловери, единствено ако са от вълна ще се степат.

Общи условия

Активация на акаунт