Перилни препарати и омекотители - 27

• 61 832
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
Днес ходих до Кауфланд - имаше само розово Сано омекотител, бялото беше свършило и не можах да го помириша.. Confused
Розовото не ме впечатли особено Thinking

Ще си взема пак концентрат, като ми свърши сегашния.. Peace

# 271
  • Sredets/Burgas
Мерси за сайта!
Аз си напазарувах...  Blush

# 272
Момичета, голяма влага, голямо чудо! Дрехите не съхнат с дни. Тези, които нямате сушилни, как ги сушите? Днес минах през Кауфланд и си взех един хоризонтален сушилник поне за по-малките дрехи, чаршафите - навън. Направо не знам какво ще става, само да не мухляса апартамента.

# 273
  • Sredets/Burgas
Вземете си влагоуловители...
От тези с таблетите... на Хенкел...
Все някаква вода ще събират...
Ние тук сме на другия полюс...
Използваме овлажнител за въздух, защото е невероятна сухота....
И прането, което съхне винаги вкъщи на сушилник не помага за повечко влага...

# 274
Здравейте ! Тъй като нямам време да чета предишните теми,а може някъде да сте коментирали какво ви е мнението за прах "Формил " от ЛИДЛ ?

# 275
Butterfly_Lovehunter, в Бургас е направо ужас от влага. Такова нещо не помня. Със седмици да вали нещо като мъгла.

Оплаках се, сега да ви се похваля с малко прахове от Германия. Приятелката ми ми донесе тези двата
Скрит текст:

Много се радвам на Perwoll прах. Тук го имаше, но го спряха.

От едно магазинче си купих тези два
Скрит текст:

Това е странен продукт. Надписите са английски и испански. Единствената държава, за която мога да подозирам, че са предназначени, е САЩ, но как са се оказали тук, нямам представа. Гледам, че ги има в сайта, за който си говорехте на предната страница за 23 лева. Аз ги взех за 27 лв. и пак е много изгодна цена. Не са фалшификат, оригинални мегаперли са.

# 276
Момичета, голяма влага, голямо чудо! Дрехите не съхнат с дни. Тези, които нямате сушилни, как ги сушите? Днес минах през Кауфланд и си взех един хоризонтален сушилник поне за по-малките дрехи, чаршафите - навън. Направо не знам какво ще става, само да не мухляса апартамента.
Гес, аз нямам сушилня, пускам 1 допълнителна центрофуга след като се изперат и ги суша на сушилник. Като са повисяли около ден започвам да ги накачвам по радиаторите (къщата ни е с парно) и така иначе няма как.

# 277
  • София
Здравейте ! Тъй като нямам време да чета предишните теми,а може някъде да сте коментирали какво ви е мнението за прах "Формил " от ЛИДЛ ?

Аз го харесвам - този за цветно съм пробвала.
За дрехите ми е голяма драма. Миналата година окончателно решихме, че няма да взимаме сушилня /няма място/. С допълнителното изплакване върви и силна центрофуга. Големите неща простирам на прибежки на балкона, малките - на сушилник вътре. В София сме, в квртал с блокове, обаче дрехите пак се омирисват на дим.

# 278
  • Sredets/Burgas

Много се радвам на Perwoll прах. Тук го имаше, но го спряха...
 Не са фалшификат, оригинални мегаперли са.
Помня го Первол прах - беше много хубав...
А за мегаперлите направо ме агитира да си ги купя...  Mr. Green  Hug

Последна редакция: сб, 06 дек 2014, 00:06 от Butterfly_Lovehunter

# 279
  • София
  Ох, аз нещо бъгнах пералнята.  ooooh!
 Пуснах бяло, на 60градуса. Понеже не бях доволна от праха, последния път завиших малко дозата и стана доста добре. Но понеже бялото никога не е достатъчно бяло, сега добавих и това: http://www.vanish.co.uk/products/vanish-oxi-action-crystal-white … stal-white-powder
В резултат се получи мнооого пяна и пералнята ми дава грешка F07. ПО спецификации това е проблем в източването на водата. Пуснах няколко пъти само изплакване, още има пяна и пак дава грешка. Сега пуснах на програма вълна +допълнително вода. Ако и това не помогне какво да правя?

# 280
Моята пералня не е толкова модерна като твоята (не ми изписва грешката ), но спира да работи докато не падне сама пяната. Отнема си време, но мисля, че ако изчакаш да слегне и след това дадеш на изплакване няма да има проблем. Най-добре ако можеш извади прането, защото то спомага да се образува пяна.

# 281
Мале, Гес, какво го правиш всичкия този прах? Laughing
С най-добри чувства питам...

Аз суша вътре винаги зимата, навън пушат комини и е ужас.. Мятам на радиатора в детскат чат-пат...другото в хола на климатика...не сме мухлясали досега..дано не де Mr. Green

# 282
  • София
Изпаранията от пране са наистина вредни за дишане. По-добре сушете в банята, защото в детска стая или хол си просите здравословни проблеми (за децата най-вече).  Peace

# 283
  • София
Май се оправих. Simple Smile Източих водата и се оказа, че има цветоулавяща кърпичка във филтъра. Навремето една Перла беше глътнала чорап и се беше запушил маркуча, но мислех, че новите перални не правят така.  Whistling Десетина години бях с такава с горно зареждане и не съм имала проблеми.

# 284
Аз по принцип простирам на балкона, но в тази влага няма начин. От понеделник висят едни дрехи и все са мокри. Днес ги метнах на сушилника и вече са сухи.

teta75, праховете си ги ползвам. Някои си ги разделям с колежки и приятелки и си делим и парите съответно. Аз имам хубави прахове, така че не липсват желаещи. Е, някои не си ги давам. Примерно мегаперлите и Первол няма да бъдат споменати, защото съм с особено отношение към тях. Mr. Green
А как хубаво ухае този Первол, направо фантастично. Heart Eyes Жалко, че ни го спряха. Преди години все него ползвах за вълна и деликатни, но после се наложи да ползвам течен поради липса на избор.

Общи условия

Активация на акаунт