Перилни препарати и омекотители - 27

• 61 889
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
Според мен вредата идва главно от влагата . Ползвам сушилня и водата която изхварлям е доста , не съм мерила ,но е около 2 кг на пералня( 1400 оборота центрофуга)/сушилня. Тоест тези 2 кг вода остават в помещението в което сушите дрехите. Влагата помага на всякакви гъби и мухал да се развиват и това че понякога не ги виждате не означава че ги няма.

Детето ми като малък разви алергия - влага и мухъл. Установих го след доста здравословни проблеми и престои в болници. Преместихме го да спи в южна стая, дрехи само в сушилнята или навън ( преди лятото сега вече не) и проблемите спряха.

Отделно , моят мъж разви алергия от фабриката , в която работи- някакви химикали преполагаме. Алергията спря след като почнах да суша дрехите само в сушилнята.

Отностно австийските прахове - ползвам в момента Ариел и съм доволна. При мен ариела няма аромат, което за мен е + таи като не обичам дрехите ми да миришат на прах или омекотител. Слагам омекотител на спалното бельо и кърпите само .

# 301

FBID1067797568 , с кой Ариел точно переш ? След изпиране дрехите как са на допир - меки или скърцащи / така са при мен след пране с гела на Персил /.

# 302

FBID1067797568 , с кой Ариел точно переш ? След изпиране дрехите как са на допир - меки или скърцащи / така са при мен след пране с гела на Персил /.

http://deals.geizhals.at/deal/mpreis-acriel-actilift-p-g-profess … lliger-a2163.html

този само че за цветно пране. Не, не ми скърцат дрехите.

Взех си и течен ариел , но го ползвам главно за скиорски якета и грейки. При него аромат има.

# 303
  bouquet Този не е ли универсален  newsm78

# 304
  bouquet Този не е ли универсален  newsm78

взех този за цветно http://www.jawoll.de/drogerie/reinigungsmittel/ariel-professiona … ulver-125-wl.html

мисля,че зеленият е за бяло

# 305
При мен този Ариел за цветно изпира добре, дрехите не скърцат, но със слаб аромат.

# 306
И аз знам ,че в зелена опаковка обикновено са за бяло.
 Да си похваля пак Темичката ,днес пера бельо и приятно ухае и излизат мекички и чисти.

# 307

Аз сега нагъчих пералнята със спално бельо на 90 градуса ,после ще ги суша,че навън си вали и няма шанс скоро да ми изсъхнат.И ще сложа и от златистият Коколино  Heart Eyes

# 308
Здравейте, да кажа какво се случи с белите бебешки бодита.. за малко да забравя.. Стояха една вечер накиснати с Омо за бяло пране - нищо.. Сега си купих Сано Кал, като ми остане време ще пробвам и с него..
Много приятно съм изненадана от Бинго, прах за цветно, четейки тук си взех наскоро. Пере много добре  Simple Smile

# 309
 От Бингото харесвам  това
Скрит текст:
 Преди няколко дни пакета ми с Тема беше на привършване и рекох да пробвам друг вид Бинго
 и грабнах малка кутия от  това   и
 като взех да го отварям във къщи забелязах надписа горе в ляво ,аз при вида на тази червена рокля или шал си мислех че е за цветно  Joy
Ама и на този тук  http://ls-komers.com/bg/products/view/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D … y-300%D0%B3%D1%80  пише отгоре снежна белота ,а отдолу калър / за цветно /  newsm78 

# 310
От Бингото харесвам  това
Скрит текст:
 Преди няколко дни пакета ми с Тема беше на привършване и рекох да пробвам друг вид Бинго
 и грабнах малка кутия от  това   и
 като взех да го отварям във къщи забелязах надписа горе в ляво ,аз при вида на тази червена рокля или шал си мислех че е за цветно  Joy
Ама и на този тук  http://ls-komers.com/bg/products/view/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D … y-300%D0%B3%D1%80  пише отгоре снежна белота ,а отдолу калър / за цветно /  newsm78 
Пише снежна белота с активен кислород ама аз не видях отдолу да пише калър. Пише само lovely.

# 311
отвори линка под снимката де  Laughing

# 312
Аз взех ето този

# 313
Според мен има нещо вярно в това, че е вредно дрехите да се сушат в стаите. Това, че не виждате буквално да излиза пара от тях и да тече вода по прозорците, не значи че реално няма влага. И има разлика в това да са метнати два чорапа на радиатора и в това да има цял сушилник с дрехи. Когато се е случвало да простра дрехите вътре, дори и да не е силно ароматизиран праха, винаги се усеща, че въздуха в стаята е различен.

Разбира се, това не означава, че всички хора трябва да започнат да кашлят, но за хора, които по принцип имат дихателни проблеми и слаб имунитет, едни влажни дрехи в стаята могат да влошат състоянието им.

# 314
  • София
Хора, така съм се задръстила от прахове, а продължавам лакомо да гледам и да се облизвам! Тая тема влияе много зле  Joy

Общи условия

Активация на акаунт