Перилни препарати и омекотители - 27

• 61 741
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Butterfly_Lovehunter, изобщо не мога да го определя като "аромат". Докарва ми го на картонена кутия, влажна, въпреки че е в найлонов плик. Аромат, пафюм - нищо подобно. Ако го бях купила от някоя дупка, щях да го обявя без замисляне за менте. От това, което казваш, съмненията ми стават още по-големи, че нещо не му е в ред.
Иначе снощи изпрах, няма никаква миризма върху дрехите. Всъщност повече ме тревожи качеството на самия прах, отколкото дали има или няма аромат.
Добре че не награбих 2 пакета.
Имат ли някакво обслужване за клиенти бг представителите? Бих им писала. Определено не ми изглежда нормално.

# 421
Препоръчайте ми прах или гел за плетени и вълнени дрехи.

# 422
  • Русе
Прах - Гес показа преди няколко дни.
Течен от години ползвам само Пурлан. Миналата зима за разнообразие смених с АВС, но Пурлан ми харесва повече.

# 423
За вълна ще препоръчам Дрефт, Тайд и Корал.  Peace

# 424
Омекотители  Softlan намират ли се по магазините, не съм виждала сякаш ? По напред Гес беше споменала за такъв с аромат на орхидея  и ванилия ( дано не бъркам ), а аз обожавам този аромат и ми се иска да го пробвам.

# 425
  • София
За вълна препоръчвам Soflan, италиански е. Много хубаво изпира, страхотен траен аромат. Преди това ползвах Coral, но от Soflan съм по-доволна.

# 426
Прах - Гес показа преди няколко дни.
Този Первол вече не се внася в България, за съжаление, а и по паралелния внос не съм го виждала.

Омекотители  Softlan намират ли се по магазините, не съм виждала сякаш ? По напред Гес беше споменала за такъв с аромат на орхидея  и ванилия ( дано не бъркам ), а аз обожавам този аромат и ми се иска да го пробвам.
Да, орхидея и ванилия. Страхотен аромат. Този омекотител се намира по магазините за паралелен внос с три имена: Softlan, Souline и Fabuloso. Фактически е едно и също, предназначено за различни пазари. Сега, не съм много сигурна дали има Souline и Fabuloso с аромат на ванилия и орхидея, но за всеки случай, да знаеш, че е един и същ продукт.

# 427
Благодаря на всички за отговорите   bouquet В момента имам Пурлан за още две пранета и исках да пробвам нещо друго.

# 428
Много благодаря за инфото, Гес  Hug

# 429
  • в огледалото на живота
Медикс гел никак не е лош в това отношение:
Скрит текст:
Имам 2 плетени жилетки от ангора и няколко туники на дъщеря ми и съм доволна от него.
Само спазвай програмата за вълна  Peace

# 430
~Dev~, благодаря  Hug, ще имам предвид и твоето предложение. На Медикс съм доволна и от друг техен гел, така че мога и да пробвам, а още повече, че е и български. Ще разгледам по магазините какво предлагат и ще избера нещо от предложените ми тук препарати. На Soflan и Tide не можах да намеря снимка, за да знам какво да търся.

# 431
Медикс гел за черно пране има ли и дали пере добре ?

# 432
Бяхме в болница,достатъчно ли е дрехите да изперат на 90 градуса ?

yulmana  ,аз имам този и се справя добре с цветните - за черни май не съм засичала  newsm78

# 433
  • София
Според мен е достатъчно на 60 с прах за бяло, на най-дългата програма, която имаш, с допълнително плакнене. Ако се опасяваш, сложи и дезинфектант. На 90 е много вероятно някои дрехи да се съсипят.

# 434
Благодаря , Ev_e , сложих дезинфектант  Peace

Общи условия

Активация на акаунт