Перилни препарати и омекотители - 27

• 61 788
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
Реших да си купя персил перли 2014 Германия на Хенкел за цветно пране,по коментарите ви разбрах че това е S-класата на праховете за момента Simple Smile)) Може ли да ми помогнете с голям мой проблем,мъжът ми е готвач и можете да си представите как ми носите белите си дрехи след работа"...трагедия.Може би някаква комбинация трябва да пробвам или добавки да слагам незнам вече,в момента много ги третирам: първо ги пускам да се въртят с прах за бяло пране Ариел,изваждам ги и ги накисвам в белина,проверявам петната и като избледнеят ги вадя от белината и ги пускам отново с прах да се въртят в пералнята за да не миришат на белина Sad((

# 406
Реших да си купя персил перли 2014 Германия на Хенкел за цветно пране,по коментарите ви разбрах че това е S-класата на праховете за момента Simple Smile)) Може ли да ми помогнете с голям мой проблем,мъжът ми е готвач и можете да си представите как ми носите белите си дрехи след работа"...трагедия.Може би някаква комбинация трябва да пробвам или добавки да слагам незнам вече,в момента много ги третирам: първо ги пускам да се въртят с прах за бяло пране Ариел,изваждам ги и ги накисвам в белина,проверявам петната и като избледнеят ги вадя от белината и ги пускам отново с прах да се въртят в пералнята за да не миришат на белина Sad((
Сано имат страхотни препарати за петна, Ариел гел за петна също е добър.  Peace

# 407
А с тези препарати, които са специално за петна, не се ли махат, ако първи ги третирате с препарати или белина, а после да ги перете, не е ли по-добре, те явно са доста сериозни петната, като имаме предвид работата на мъжа ми, аз имам опит само с лекета от покривка за хранене, махам ги със Спот( български) и един на Сано-Оксиджен или  нещо подобно.

# 408
Сано имат страхотни препарати за петна, Ариел гел за петна също е добър.  Peace
Сано Кал ли имаш в предвид? Аз имам и слагам Ариел stain remover в зелена опаковка,знам че става за третиране на петна както за цветно ,така и за бяло,но не съм особено доволна

# 409
В една от темите бях прочела за комбинация bioaktiv+ medix и премахва петната..дано добре съм разбрала,а не се изложа

# 410
Сано Кал е за варовик Wink

# 411
В момента се продава течен Ариел с мерителна чашка - това зеленото отгоре.
Скрит текст:
Отделно редовно виждам по супермаркетите Персил с мерителни чашки върху бутилките и пръснати по стелажите.
Guess. От къде мога да го купя? Ако е удобно да ми кажеш от кой магазин

# 412
  • Стара Загора
Ariel- а трябва да го има навсякъде, аз си го купих от кварталния ни  хранителен магазин.
В ДМ мисля също го гледах

# 413
Странно,сега пак погледнах и се разрових в интернет.Излезе това,което и по рано бях гледала http://shopkmk.com/product/9269/sano-kal-spray-wash-praskay-i-peri-750ml.html
Това си е точно за петна

# 414
  • Стара Загора
Това е за варовик, Сано анти калк:
http://bigwolfshop.com/bg/product/505/sano-anti-kalk.html
А SANO KAL е п/в петна.

# 415
Странно,сега пак погледнах и се разрових в интернет.Излезе това,което и по рано бях гледала http://shopkmk.com/product/9269/sano-kal-spray-wash-praskay-i-peri-750ml.html
Това си е точно за петна
Страхотен е.

# 416
  • София
Момичета, миналата седмица за първи път обърнах внимание, че има два вида Персил сензитив - Експерт сензитив и Сензитив експерт, с малка разлика в опаковката. Купих Експерт сензитив, защото беше с дата на производство 2014 г., а другият беше от 2013 г. Вкъщи обърнах внимание, че досега съм използвала Сензитив експерт.
Днес отворих новия пакет и съм  Shocked Миризмата няма нищо общо с познатата, мирише направо гадновато, на нещо химическо. Имам чувството, че и консистенцията е по-особена, но това може да е само чувство. Миризмата обаче със сигурност не е същата.
Някой да има наблюдения над двата вида?
Купих го от Била, не е като да съм го взела от багажника на кола на Женския пазар  #2gunfire

# 417
Това е за варовик, Сано анти калк:
http://bigwolfshop.com/bg/product/505/sano-anti-kalk.html
А SANO KAL е п/в петна.
Даам, моя грешка, извинявайте, не съм го пробвала това Сано, друго за петна знам и това ще се тества Peace

# 418
# 419
  • Sredets/Burgas
Момичета, миналата седмица за първи път обърнах внимание, че има два вида Персил сензитив - Експерт сензитив и Сензитив експерт, с малка разлика в опаковката. Купих Експерт сензитив, защото беше с дата на производство 2014 г., а другият беше от 2013 г. Вкъщи обърнах внимание, че досега съм използвала Сензитив експерт.
Днес отворих новия пакет и съм  Shocked Миризмата няма нищо общо с познатата, мирише направо гадновато, на нещо химическо. Имам чувството, че и консистенцията е по-особена, но това може да е само чувство. Миризмата обаче със сигурност не е същата.

Нали миналия месец си купих Persil Sensitiv,
да си пера хавлиите, че пак ме хвана алергията...
От новия е... производство 08.2014.
Даже бях споделила, че ми харесва аромата...
Че не е много бебешки - не е.
Според мен, парфюма, който ползват, е същия, който беше за серията ""Pure and natural".
Преди време, когато нямах много добро мнение за Henkel,
единствения Persil, който купувах, беше този с евкалипт...
Та, бебешкия сега ми мирише по същия начин.  Peace

p.s. Ароматът е изключително слаб след пране,
а и после бързо се губи, така че не би трябвало да те тревожи толкова...
Аз съм доволна, защото не се обривам, както се случваше години наред,
когато държах и перях само с Аriel...

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 05:29 от Butterfly_Lovehunter

Общи условия

Активация на акаунт