Перилни препарати и омекотители - 27

• 61 789
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
Точно това си мислех и дали няма да полепя по маркучите или каквото е там като слуз и да прави проблеми .
 Инак пък си сигурен какво съдържа .
  Например ако си купя препарат сензитив без аромат и му добавя етерични масла за аромат дали е удачно / те ще са десетки мл / ?

# 391
Благодаря, Гес. Ще го потърся този Ариел. Преди и аз виждах по всички магазини разпилени изоставени чашки, ама сега, когато търся, няма!

0276, и спред мен трябва да има на всеки препарат, ама в действителност не е така....

И аз се интересувам от кърпичките за сушилня. От близо два месеца се сдобихме със сушилня и сега дрехите ми не миришат на нищо след сушене. Иска ми се някакъв свеж аромат и непрекъснато изпозлвам различни прахове и търся подходящ вариант с или без омекотител (ариел, персил, первол, медикс алвина дори, защото някъде някой каза, че миришел хубаво  ooooh!, коколино, семана, силан...) - ами не, не става. След пералнята миришат чудесно, след сушилнята ароматът изчезва.... Сега търся кърпички, за да пробвам и с тях. Дано се получи най-сетне.
А, щях да забравя - видях, че съществуват сухи и мокри кърпи за сушилня. Какви да търся?

# 392
  • София
Сухи кърпички не знаех, че има. Иначе съм ползвала кърпичките на ДМ - ухаят слабо, но приятно. Чувала съм, че има и на Ленор, не съм попадала, но бих опитала и тях.
Има спрей на Сано за сушилни - бил доста силен.
Между другото омекотителите на Сано са неубиваеми от сушилня  Laughing

# 393
Във връзка с мерителните чашки ще ти кажа какво видях един път в някакъв супермаркет. Служителка вади от едни кашони бутилки Персил и ги подрежда на стелажите. Кашоните бяха пълни с мерителни чашки. Явно слагат на всяка или почти на всяка бутилка, но те падат и никой не си прави труда да ги поставя отгоре при подреждането, а вероятно и не им влиза в задълженията. Така се оказа че цял куп мерителни чашки отидоха накрая за вторични суровини.
Отделно при една промоция на Персил в Кауфланд бутилките не бяха извадени, а бяха сложени направо с кашоните и всички бутилки си бяха с чашка. Значи от завода слагат, но се губят.

# 394
  • София
Помня, че преди бяхте писали, че в магазините за 1 лв. се намирали мерителни чашки  Peace

# 395
Помня, че преди бяхте писали, че в магазините за 1 лв. се намирали мерителни чашки  Peace
Аз така и не стигнах до там да си купя...Но ще трябва, че Сано сензитив прах, който последно купих, нямаше вътре мерителна чашка Crossing Arms

Днес ходих до един магазин за паралелен внос, мислех да си взема омекотител концентрат на Сано Максима, имаше тъмно син, син и бял...Помирисах ги всичките, но миризмата ми се стори блудкава, взех все пак един тъмно син. Като се прибрах, си помирисах светлосиният, който купих от друго място-ами той си мирише перфектно, за разлика от този в магазина Rolling Eyes
Нищо общо нямаха двете миризми...дали нещо ги разреждат Thinking
Както и да е, няма да пазарувам повече от там...

# 396
Butterfly_Lovehunter, как са мегаперлите? Пробва ли ги вече?

Нали преди време писах, че от октомври в Германия са пуснати нови Персил мегаперли с променена дозировка. Вече ще се слага 100 мл/74 г. Питах Хенкел защо така правят с хубавия продукт и ми отговориха следното:
Цитат
Hallo, vielen Dank für dein Anfrage. In den vergangenen 20 Jahren haben wir die Leistung der Persil Universal-Megaperls ® immer wieder verbessert und dabei die Dosierempfehlung beibehalten. Für eine weitere deutliche Leistungsverbesserung haben wir uns nun jedoch entschieden, eine neue Inhaltsstoffkombination auf den Markt zu bringen und mit einer höheren Dosiermenge zu verbinden. Deshalb lautet die neue Dosierempfehlung 74 g. Die neue Rezeptur hat Leistungsspitzen im Bereich bleichbarer Flecken und dies auch schon bei niedrigeren Temperaturen.

За съжаление отидоха хубавите малки и удобни за пренасяне пакетчета, но пък ще имаме нова формула с нови съставки и избелваща сила вече и при студена вода. Явно вече няма как да се развива продуктът по-нататък с подобна дозировка, каквато беше досега.

# 397
  • гр.София
Благодаря, Гес. Ще го потърся този Ариел. Преди и аз виждах по всички магазини разпилени изоставени чашки, ама сега, когато търся, няма!

0276, и спред мен трябва да има на всеки препарат, ама в действителност не е така....

И аз се интересувам от кърпичките за сушилня. От близо два месеца се сдобихме със сушилня и сега дрехите ми не миришат на нищо след сушене. Иска ми се някакъв свеж аромат и непрекъснато изпозлвам различни прахове и търся подходящ вариант с или без омекотител (ариел, персил, первол, медикс алвина дори, защото някъде някой каза, че миришел хубаво  ooooh!, коколино, семана, силан...) - ами не, не става. След пералнята миришат чудесно, след сушилнята ароматът изчезва.... Сега търся кърпички, за да пробвам и с тях. Дано се получи най-сетне.
А, щях да забравя - видях, че съществуват сухи и мокри кърпи за сушилня. Какви да търся?

Ползвала съм сините кърпички "Ленор" за сушилня и съм безкрайно разочарована - миришат на евтин парфюм(от кутийката), а след приключване на процеса - на нищо!В момента ползвам на DM-по-добри са, но слагам по две.

# 398
  • Sredets/Burgas
Гес, в момента се върти първата пералня с тези за цветно...
Непременно ще пиша после отзиви...
Но отсега мога да кажа, че от лесното дозиране ми стана голям кеф...
Много по-удобно е това чудо от обикновен прах... много по...
В това отношение определено ме впечатлиха и грабнаха...
За моето пране в момента тъкмо една чашка от сините на Сано напълних 65 мл...
Чашката всъщност е 60 мл, аз сложих още съвсем мъничко...

Ароматът също много ми допада...
Точно четях от стари теми, че бил траен за разлика от праха...
Макар че, поне при мен и от сръбския Персил си мирише...
Даже целият ми гардероб сега мирише на него,
защото последния месец само на него бях,
а омекотител много рядко слагам вече...

За лесното дозиране имах предвид, че не се цапа мерителната чашка...
Не полепва фин прах...
Моите ръце често треперят и се случва все да посипя и отделението за омекотител,
което е с една стена на основното отделение...
Та като пуснах перличките така чисто, много се зарадвах...

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 16:08 от Butterfly_Lovehunter

# 399
  • гр.София
Тези кърпички за сушилня са страхотни, но за съжаление трудно ги намирам.
Скрит текст:
http://apta.bg/userfiles/productlargeimages/product_358.jpg

# 400
Butterfly_Lovehunter, първото впечатление от мегаперлите винаги е такова Shocked Странни и несвойствени за прах за пране. Човек си мисли, че никога няма да се разтворят, но като види крайния резултат е така  Heart Eyes

За ходещите до Германия, вижте какъв зимен Softlan лимитирана серия са пуснали. Можете да го пробвате вместо мен. Wink
Скрит текст:

# 401
Персил мегаперли в кои от веригите може да се намери? Или само в паралелен внос? Става въпрос за Варна, където си имаме само Борн за паралелен внос.

# 402
  • Русе
За ходещите до Германия, вижте какъв зимен Softlan лимитирана серия са пуснали. Можете да го пробвате вместо мен. Wink
Скрит текст:
Ще се разоря Laughing
Вчера оранжев Кушелвайх поръчах, преди това някакъв лимитиран син. Сърбят ме ръцете и за този.

# 403
  • Стара Загора
Персил мегаперли в кои от веригите може да се намери? Или само в паралелен внос? Става въпрос за Варна, където си имаме само Борн за паралелен внос.
Персил мегаперли, може да намериш само в паралелния внос.

# 404
В момента се продава течен Ариел с мерителна чашка - това зеленото отгоре.
Скрит текст:
Отделно редовно виждам по супермаркетите Персил с мерителни чашки върху бутилките и пръснати по стелажите.
Има ли го този прах Ариел за черно по магазините? От къде го взимате?

Общи условия

Активация на акаунт