Перилни препарати и омекотители - 27

• 61 997
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Момичета, да ви попитам-ползвали ли сте гелове и омекотители на ABC, случайно ги открих и съм много доволна, не са концентрирани, но аромата и на двете е много траен.
Ползвала съм течния препарат за вълна и този за черно. Доволна съм, нямам оплаквания.

# 121
  • Сливен
Да попитам кой гел е по-добър Ариел за черни и цветни дрехи или Персил за цветни,който е на промоцията с капсулите в ДМ,трябва ми основно за черни и тъмни дрехи.

# 122
Да попитам кой гел е по-добър Ариел за черни и цветни дрехи или Персил за цветни,който е на промоцията с капсулите в ДМ,трябва ми основно за черни и тъмни дрехи.
Аз съм си доволна от Персил за черно. Щом ти трябва за черни и тъмни дрехи препоръчително е да си ползваш препарат за черно. Но вече ти преценяваш.

# 123
Този Персил за черно май го спряха. Вече го няма на сайта им. Има го по магазините, но сигурно до изчерпване.

# 124
  • Сливен
благодаря ще си остана на Ариел най-вероятно.

# 125
  • София
Не знам дали ми е точно за тук въпросът, но понеже понякога дискутирате подобни проблеми, все пак ще питам. От няколко пранета насам дрехите изобщо не миришат на омекотителя, нито пък на пипане се усеща, че е ползван такъв. Не съм сменяла програмите за пране, нито препаратите. След пране контейнерчето за омекотителя е празно, но сякаш е отишъл незнайно къде.
Пералнята ми е Whirlpool, не е нова, но досега никога не ми е правила такъв проблем. Онзи ден почистих основно чекмеджето за препаратите и навътре докъдето стигнах, но сега като пуснах пералня резултатът е същият. Някакви идеи каква може да е причината? Thinking

# 126
Не знам дали ми е точно за тук въпросът, но понеже понякога дискутирате подобни проблеми, все пак ще питам. От няколко пранета насам дрехите изобщо не миришат на омекотителя, нито пък на пипане се усеща, че е ползван такъв. Не съм сменяла програмите за пране, нито препаратите. След пране контейнерчето за омекотителя е празно, но сякаш е отишъл незнайно къде.
Пералнята ми е Whirlpool, не е нова, но досега никога не ми е правила такъв проблем. Онзи ден почистих основно чекмеджето за препаратите и навътре докъдето стигнах, но сега като пуснах пералня резултатът е същият. Някакви идеи каква може да е причината? Thinking
Пробвай да я почистиш с препарат за чистене на пералня (не Калгон). Има на различни фирми. Аз съм най- доволна от Antikal на Sano за почистване на пералня. Имаче пробвах и W5 от Лидл ама нищо не направи.

# 127
  • Пловдив
Дами, включвам се с въпрос. Признавам си, че не съм изчела всички теми и мнения, но не успявам - вие пишете доста!  Embarassed
Търся прах за пране или гел, с който да пера и бебешките дрехи, и нашите. Вчера в "Метро" попаднах на Ariel Sensitive White and Colours. Реших да се допитам до вас преди да го купя. Мнения и препоръки?
Благодаря предварително!

# 128
Както обещах, включвам се отново по въпроса с "Изи"-то. Опитах го още 2 пъти и искам да си взема думите назад: пере и то доста добре. Преди малко сложих за пране освен вс. друго и една кърпа за съдове, т. нар. пачавра ( Mr. Green ). Мръсна беше, захабена и с петна от кафе и др. нечистотии. Излезе си бяла и добре изпрана.
Стигнах до извода, че предишните пъти съм слагал твърде малко прах. Използвах мерителната чашка от "Май Форест", но не съм отчела факта, че праховете са различни освен по марка и по маса, така че един и същи обем от двете ще тежи различно. Този път използвах мерителната линия отпред на опаковката на праха и нещата се наредиха. Хубав прах, доволна съм, благодаря за препоръките.

# 129
Интересно е това за Изито..благодаря за споделеното, щом се е справило с тази кърпа-и аз съм склонна да му повярвам, че пере добре Peace

Може да се пробва..

Деси, а ти какъв вид точно взе-за бяло ли?

Персилът в Кауфланд е добра оферта, но гледам, че няма сензитив, мислех, ако има от него, да взема за детето...като ми свърши Саното..

# 130
В Билла има намаление 25% на Персил с Билла карта до сряда. Можеш да се възползваш за сензитив, ако наистина няма в Кауфланд.

# 131
В Билла има намаление 25% на Персил с Билла карта до сряда. Можеш да се възползваш за сензитив, ако наистина няма в Кауфланд.

А, искам по-тънко да мина Laughing В К 20 пранета излиза под 5 лв...

Нали скоро коментирахме, че все около 7 лв се върти цената на Персил/20пранета по всички промоции и че не падал надолу...ето, падна...който има нужда, да си вземе, офертата не е за изпускане Peace

# 132
Тета75, за цветно взех. Кърпата беше бяла, но бялото у дома е малко, затова и прах купувам само за цветно,

# 133
Дано сте забелязали, че Персил в Кауфланд ще бъде само петък, събота и неделя (5.12 - 7.12).

# 134
Дано сте забелязали, че Персил в Кауфланд ще бъде само петък, събота и неделя (5.12 - 7.12).

Да, това е важно...

Сега гледах цената на Изи-то...то не е от най-евтините прахове май Thinking
Не че цената има значение, щом върши работа, и то добра, но някак си бях останала с впечетление, че не е скъп..

Общи условия

Активация на акаунт