Перилни препарати и омекотители - 27

• 61 927
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
И на 7-те концентрирани Максима, които имам, надписите са изцяло на иврит.
Ultra fresh е произведен на 10.11.2013, а sensitive на 10.04.2013. Не са по-гъсти от неконцентрирания вариант.

Любимият ми максима е този - musk и съжалявам, че го спряха от внос. А този е много необичаен и също много ми харесва. Абе май всички ми харесват, но тези двата - най-много. Всъщност, мед и мляко е прекрасен, също и ванилови мечти. Laughing Фенка съм им.
Датата на моя син омекотител Сано е 10.11.2013, а на розовият 16.01.2012.

# 166
  • София
Е, не можах да свикна с миризмата на тоя син омекотител Сано...
Ужасно силна ретро миризма върху дрехите Sad
Аз го описах точно по същия начин - старовремска миризма  Laughing И на мен в началото ми беше ужасна, но свикнах явно и сега дори ми харесва.

# 167
  • Бургас
Сано-омекотител бял и розов в Кауфланд ще е 6,49 лв.Някой ако е ходил или ще ходи може ли да провери бял и розов ли са,или син и розов,че не мога да разбера от снимката.

# 168
Сано-омекотител бял и розов в Кауфланд ще е 6,49 лв.Някой ако е ходил или ще ходи може ли да провери бял и розов ли са,или син и розов,че не мога да разбера от снимката.

Бял и розов.

# 169
  • Бургас
Благодаря!
Значи ще се ходи там на пазар/много ми е далеч/.

# 170
Не могат ли да произведат прах за цветно бельо Simple Smile Омръзна ми от избелели пижами, кърпи, бельо...защо не може прах за цветно да съдържа някаква съставка, която да гарантира хигиенността при изпиране?

С прах за бяло ли ги переш?

По-скоро с универсални. Сано сензитив, Бинго хипоалергенен, Тео бебе и други, не помня вече какви. Всичките са с избелващи съставки, то е ясно защо ми избеляват дрехите, но ги ползвам тях, защото нали точно кислородните избелители изпират бактериите от кухненските кърпи например. Ако ги пера с прахове за цветно мисля, че няма да е хигиенично.

# 171
  • София
По-скоро с универсални. Сано сензитив, Бинго хипоалергенен, Тео бебе и други, не помня вече какви. Всичките са с избелващи съставки, то е ясно защо ми избеляват дрехите, но ги ползвам тях, защото нали точно кислородните избелители изпират бактериите от кухненските кърпи например. Ако ги пера с прахове за цветно мисля, че няма да е хигиенично.
Е, това е малко прекалено, струва ми се. Как няма да е хигиенично, ако ги изпереш на 60 градуса на някоя 2-часова програма? Хигиенично е, разбира се.
Ако пък искаш да си напълно спокойна, слагай дезинфектант, когато переш кухненските кърпи и хавлиите.

# 172
Ev_e, да, малко се втилясвам, особено след онази статия за бактериите по кухненските кърпи и коментара на TAED, че с прах с кислородни избелители няма проблем. Та реших, че праховете за цветно не са подходящи за бельо. Но наистина него го пера на 60 градуса и програмата е 2.30ч.

# 173
Здравейте, да ви питам какво ви е мнението за калгон или др. подобни? Чудя се иам ли смисъл от такова нещо, до каква степен помага на пералнята? Специално за варовиковите наслагвания? За миризмата, ако ми се появи /дано нее/, смятам да пускам на 90 с прах за бяло... аз така или иначе пускам от време на време така  Simple Smile

# 174
Здравейте, да ви питам какво ви е мнението за калгон или др. подобни? Чудя се иам ли смисъл от такова нещо, до каква степен помага на пералнята? Специално за варовиковите наслагвания? За миризмата, ако ми се появи /дано нее/, смятам да пускам на 90 с прах за бяло... аз така или иначе пускам от време на време така  Simple Smile
Да ти кажа аз не използвам и според мен е излишно. Веднъж в месеца почиствам пералнята с препарат и нямам проблем.

# 175
  • на Мелмак
Здравейте, да ви питам какво ви е мнението за калгон или др. подобни? Чудя се иам ли смисъл от такова нещо, до каква степен помага на пералнята? Специално за варовиковите наслагвания? За миризмата, ако ми се появи /дано нее/, смятам да пускам на 90 с прах за бяло... аз така или иначе пускам от време на време така  Simple Smile
Да ти кажа аз не използвам и според мен е излишно. Веднъж в месеца почиствам пералнята с препарат и нямам проблем.

Техника , който ми ремонтира предишната пералня - ми каза , че калгона е безмислен - 5-6 годишното му използване излиза колкото една нова пералня - среден клас .
И аз вече чистя всеки месец , което ме подсеща , че тия дни трябва да пусна чистенето !

# 176

Всъщност, мед и мляко е прекрасен, също и ванилови мечти. Laughing Фенка съм им.

Гес, в кои вериги мога да открия тези двата омекотителя ? Много добре ми звучат, особено втория  Heart Eyes

# 177
Е, не можах да свикна с миризмата на тоя син омекотител Сано... Въздържам се да го изхвърля само защото е доста скъп, а и има дезинфекциращи съставки...

Само си казвам де, никой не ми е виновен. Ще го подаря на някого...
На мен само синият не ми харесва от омекотителите на Сано. Фен съм май на белия Сано - невероятен!
И розовият ми харесва. Има един, който не съм купувала- пише с Алое вера, дали е хубав?

Момичета, за кой точно син имекотител говорите ? Cool, Fresh  или друг ?

# 178
Е, не можах да свикна с миризмата на тоя син омекотител Сано... Въздържам се да го изхвърля само защото е доста скъп, а и има дезинфекциращи съставки...

Само си казвам де, никой не ми е виновен. Ще го подаря на някого...
На мен само синият не ми харесва от омекотителите на Сано. Фен съм май на белия Сано - невероятен!
И розовият ми харесва. Има един, който не съм купувала- пише с Алое вера, дали е хубав?

За синият Fresh. И на мен не ми допадна особено.

# 179
  • София
Говорех за Cool - само него имам и съм мирисала. Всъщност мирисала съм и други, но са невероятно сладникави и ориенталски.
За кой точно син говореше РРР - не знам, но автоматично реших, че е за същия, защо "ретро" го описва идеално - когато го пробвах за първи път, точно така го определих и аз.

Общи условия

Активация на акаунт