AVON - обсъждане на продукти тема 17

• 56 366
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Зависи кога тя е пуснала поръчка. Моята представителка пуска май на предпоследна възможна дата и пристигат точно след седмица, тя ги носи обикновено веднага като пристигнат.

# 676
  • София/Севлиево
И моятa пускa сaмо една на последнaтa възможнa дaтa и обикновено след седмицa си взимaм нещaтa, незaвисимо дaли сa за повече или по -мaлко пaри, а и тя ми се обaждa по телефонa или ми пише във фейсбук (то и аз през фейсбук си поръчвaм нещaтa, нищо че сме от един квартал, просто тя е на работа, а аз зимaтa много не излизaм от къщи ).

# 677
Дали има възможност в някой зонален офис даден продукт да е наличен и да се закупи веднага или няма такава практика?

Има възможност само от човек- в базар или олх вероятно ще бъдат предлагани.

За колко време ви доставят поръчан продукт? И въпрос към представителите -

Отговарям като представител - винаги давам предварителни ориентировъчни дати на които ще пускам поръчки за да може всяка дама да прецени нещата откъм удобство както и финансово което е немаловажно. Аз лично като бях само клиент винаги се дразнех именно то това , че понякога си чакам нещата с месеци и би ми било по лесно просто да си купя нещото от някой магазин отколкото да чакам кога. а като ги получа с еоказва че и част от нещата ги няма защото били свършили. Това е въпрос на стил на работа на коректност на разбиране ако щете.

Киса
съветвам ви  в темата за представители на първа станца да си изберете някой - има много читави момичета  и никой няма да ви откаже поръчка на продукти .

Моята представителка пуска май на предпоследна възможна дата и пристигат точно след седмица, тя ги носи обикновено веднага като пристигнат.

точно това не е верно , вид дезинформация си е - , нещата поръчани на сайта на ейвън пристигат за два дена. друг е въпроса кога стигат до вас. Зависи кога е пуснала поръчка представителката , кога я е взела и кога ви я е донесла.... и такива.

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 15:51 от _re_ge

# 678
Доколкото знам тя пуска поръчка онлайн в събота, ако не е успяла в събота я пуска в понеделник и в сряда си взема кашона. Минава да събира поръчки от сряда до петък, така, че за мен времето от поръчката до получаването й е около седмица.

# 679
Здравейте, поръчах си очила от фокуса, но са много малки дали ще може да ги върна?

# 680
  • Варна
Привет!
Искам да похваля този продукт
Скрит текст:
:
Страхотен, измива   до скърцане Laughing Heart Eyes
Много съм доволна.

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 15:27 от Velina_p

# 681
  • София
Може ли линк или да напишеш кой е продукта?

# 682
Според мен е измиваща гел пяна с бял чай на Планет Спа, цената в момента е доста добра- 3,49 с условие -поръчка на др.продукт от брошура.

# 683
# 684
Здравейте, поръчах си очила от фокуса, но са много малки дали ще може да ги върна?

Задайте въпроса си в темата за представители!

# 685
# 686
  • Стара Загора
часовник Nadia от стр. 119 в текущия кат. 4 Peace

чанта Erin от стр. 121

Скрит текст:

Бижута Surprise от стр. 125

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 17:37 от iv4enceto_91

# 687
  • Бургас
всичко е много красиво,честито

# 688
  • Стара Загора
всичко е много красиво,честито

А, не са мои. Laughing Реших да хвърля едно око и дали има реални снимки, пуснах на които открих. Peace

# 689
Ето тук снимките с амои в моята галерия. има и другия часовник с огледалния циферблат.

Както и бижутерия, шалове,тюрбана, очила .за снимките на бижутата специални благодарности на една млада дама, която ми даде любезното си разрешение.  Само сака не можах да снимам, не ми беше удобно да го отварям, беше запакован намъртво.

https://plus.google.com/u/0/photos/112755161844152358349/albums/ … 02276581291069905

Общи условия

Активация на акаунт