AVON - обсъждане на продукти тема 17

• 56 381
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Може да не я поръчам от България , но имах в предвид дали материала е читав, защото до сега не съм поръчвала чанта от avon. Притеснявам се да не се скъса много бързо   newsm78

# 661
Поръчах си две маски за лице от серията Planet Spa - едната е с минерали от Мъртво море, другата е пилинг маска с китайски женшен. Понеже кожата ми е смесена, по-скоро суха и само в Т-зоната леко мазна, се чудех дали мога да ползвам първо тази с минералите само в Т-зоната и веднага след това другата или в обратен ред или не е добре да са една след друга?  newsm78

# 662
Може да не я поръчам от България , но имах в предвид дали материала е читав, защото до сега не съм поръчвала чанта от avon. Притеснявам се да не се скъса много бързо   newsm78

Чантата наистина е хубава, ушита е  от хубав среднодебел брезент, добре че не по-дебел че щеше да прилича на чанта за физическо отпреди 40 години. Розовото не е цикламено, а много меко бледорозово. Сивият леопардов принт е наистина пик на модата в момента, голяма е но някак и компактна, права се побира чудесно в шакфчето за фитенс. е В нея  има място освен за маратонки и екип и за хавлия и джапанки. Много много хубав сак наистина.

а чантите на ейвън при мен са винаги на двата полюса- или страхотни - нося ги с години - ама носене ви казвам! или се късат на третия месец. от какво зависи обаче не знам.

Последна редакция: сб, 07 мар 2015, 22:09 от _re_ge

# 663
  • Бургас
Поръчах си две маски за лице от серията Planet Spa - едната е с минерали от Мъртво море, другата е пилинг маска с китайски женшен. Понеже кожата ми е смесена, по-скоро суха и само в Т-зоната леко мазна, се чудех дали мога да ползвам първо тази с минералите само в Т-зоната и веднага след това другата или в обратен ред или не е добре да са една след друга?  newsm78
не мисля,че е добре да се ползват една след друга,по-добре през няколко дни да ги редуваш  bouquet  bouquet  bouquet

# 664
  • София
Поръчах си две маски за лице от серията Planet Spa - едната е с минерали от Мъртво море, другата е пилинг маска с китайски женшен.
Ако тази с минерали от Мъртво море е такава, която трябва да я държиш, докато изсъхне, не бива да я ползваш повече от веднъж в седмецата. Просто се мажи (само) там, където е по-мазна кожата.   Peace

а чантите на ейвън при мен са винаги на двата полюса- или страхотни - нося ги с години - ама носене ви казвам! или се късат на третия месец. от какво зависи обаче не знам.
Подкрепям. А и при бижутата е същото - или са супер качествени и красиви, или голуми боклуци.

# 665
  • Варна
Момичета доволни ли сте от антибактериалния коректор против пъпки? Чудя се дали да си го поръчам, тъй като нищо не помага в борбата ми с акнето.  Simple Smile  Embarassed

# 666
Подкрепям. А и при бижутата е същото - или са супер качествени и красиви, или голуми боклуци.

абсолютно ДА!
а най ме дразни че понякога на снимки са страхотни в каталога,  а на живо- майко мила!
ОБАЧЕ
има и случаи когато е обратното - ето това е сякаш най - странното. случвало ми се да пращам снимки на такива бижута - поръчани, получила съм ги като отаварям ахвам и правя снимка  .... просто като видиш снимката на живо и тогава обръщаш внимание на това колко всъщност е сполучливо бижуто.

# 667
Къде е изчезнал моливът за устни Rich Ginger  newsm78
Трябва ми нещо кафеникаво  Confused

# 668
Къде е изчезнал моливът за устни Rich Ginger  newsm78
Трябва ми нещо кафеникаво  Confused
И аз страдам за него, направих няколко неуспешни опита за замяна, но не се получи.   bouquet

# 669
  • София/Севлиево
Бях си поръчaлa мaскaтa с бял чaй, но моятa предстaвителкa ми се обaди и кaзa, че билa изчерпaнa, обaче и в сегaшния кaтaлог дето е в сaйтa на Ейвън я има та се чудя дaли пaк дa я поръчaм или дa я сменя с другa. Искaм отлепящa мaскa тa ако имате идеи кaжете кaквa, може и да не е на Ейвън.. .

# 670
Здравейте,понеже нямам време да чета назад,нз дали сте обсъждали маратонки Della,отг.ли на размер и хубави ли са?

# 671
Здравейте,понеже нямам време да чета назад,нз дали сте обсъждали маратонки Della,отг.ли на размер и хубави ли са?

Маратонките Делла не са наличност всички номера са свършили.

# 672
Дали има възможност в някой зонален офис даден продукт да е наличен и да се закупи веднага или няма такава практика?

# 673
  • София
Дали има възможност в някой зонален офис даден продукт да е наличен и да се закупи веднага или няма такава практика?

В зоналните офиси обикновено продуктите са предназначени за проба и много ме съмнява да имат някой неизползван, чисто нов продукт.

# 674
  • Варна
За колко време ви доставят поръчан продукт? И въпрос към представителите - винаги ли уведомявате кога горе-долу клиентката ще си получи поръчката?
В края на февруари писах на една представителка (ползвам 2 по разл. причини), каза да, може да поръчаш през мен и край. Нито кога да си чакам продукта, нищо. Пак й писах. Много странно и незаинтересовано поведение. Не поръчах за голяма сума, това ли да е причината? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт