Сериали - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural / тема VI

• 48 588
  • 710
  •   1
Отговори
# 600
  • Разпиляна във въображението
Старгейт, Старгейт Атлантис... не са много сезоните. Оф, само как ми липсва нещо подобно Crossing Arms

# 601
  • София
Не ,не съм, той май е  много сезона, но може и до него да стигна, че азиатския ми фронт, който ми е основен източник на развлечение доста издиша напоследък

Е, как може такова нещо. Wink
Непременно поправи тази грешка

Началния филм (Старгейт - класика!)

и после са сериалите:
Старгейт SG-1
Atlantis (застъпват се в някои сезони със SG1, но са независими; самия сериал започва след финала на сезон 7 + началния епизод на сезон 8 на СГ1; последните 2 сезона са след края на СГ).
Universe (последния сериал от Старгейтите)
-
The Ark of Truth (продължение на SG1)
Continuum (продължение на The Ark of Truth)

Трите основни сериала може да се каже, че са независими един от друг - и може да се гледат поотделно.
Но най-добре си следвай хронологията

bowuu

# 602
  • BG
Благодаря за съветите и разясненията, щом го препоръчвате  Страгей, ще го погледна и него. На Аtlantis му гледах първите два еп. наскоро, от него помня един лаф, Джейсън като казваше на Питагор, че трябва да остане жив, защото триъгълниците му щели да мъчат милиони деца  след време, това много ми хареса, а си е и доста вярно  Laughing

# 603
Старгейт СГ-1 съм го гледала.
За мен единственият сериал който наистина беше много добър е Фарскейп.Може би има хора който не го знаят но просто имаше много ефекти много добър каст и всичко им се получаваше.

# 604
  • София
На Аtlantis му гледах първите два еп. наскоро, от него помня един лаф, Джейсън като казваше на Питагор, че трябва да остане жив, защото триъгълниците му щели да мъчат милиони деца  след време, това много ми хареса, а си е и доста вярно  Laughing

Joy
Не този, говорят за друг - Stargate: Atlantis  Peace

# 605
  • BG
Joy
Не този, говорят за друг - Stargate: Atlantis  Peace
Абе и аз се зачудих каква пък връзка може да има този Atlantis, който гледах със Старгейт, нищо, имам още мегдан за изглагации Laughing

# 606
Халееси като Сара Конър
Очарователно  Flutter

# 607
Брр. С доста страх чакам това, както и Софи като Джийн Грей.
Хайде, да кажем, че Терминаторите не са голяма драма, но X-men-ите са ми много скъпи.

# 608
  • Разпиляна във въображението
Изгледах Марвелите - ЩИТ сериала, и последните Отмъстители. В последните напрягах взор по време на видението на Тор, за да зърна Локи Crossing Arms Нямаше го Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 609
  • срещу двата комина :)))
почнаха с рекламите на Heroes

# 610
  • София
Индиецът... мням!

# 611
Ще видим дали тоз Терминатор ще е толкова добър колкото предишните части.

# 612
  • София
Бенет, Паркман, Хиро, д-р Суреш, пак добре, жалко, че Сайлър няма да го има.

# 613
  • срещу двата комина :)))
Бенет, Паркман, Хиро, д-р Суреш, пак добре, жалко, че Сайлър няма да го има.

и аз много страдам за Сайлър  Confused

# 614
  • NE
Интересно ми е кой ще е Питър Петрели. Thinking Не видях и мажоретката и брат му дотук.

Общи условия

Активация на акаунт