Гласът на България - Сезон 3, Тема 2

• 72 503
  • 894
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
ХА...начи са си двамката ooooh! Павел и Венци Венц са.Дует с песни за "младежта"  Mr. Green

# 376
Любимци на сина ми😀

# 377
Аз дори не ги знам тия водещи кои са. Особено тоя ниския с голямата брада.
Излючително противни са ми и двамата. Сигурно ученичките ги харесват, но за мен са Sick
Никола го слушам нон стоп! Heart Eyes Heart Eyes

# 378
  • София
На мен като изпълнители не ми харесват, но като водещи - да, внимателни са към участниците и не залитат в простотии.

Имена не помня - кой беше Николай? Момчето, което беше зад параван, ли?

# 379
  • Варна
На мен като изпълнители не ми харесват, но като водещи - да, внимателни са към участниците и не залитат в простотии.

Да, но е Никола.

Аз и майка ми страшно много го харесваме и имаме чувството, че нон стоп можем да го слушаме. Даже неговото изпълнение повече ни харесва от оригинала.

# 380
Значи не го слушам непрекъснато само аз Grinning
По-добър е от оригинала Peace

# 381
Аз чак се притеснявам малко - много големи очаквания имам от това момче, дано на големите концерти не се разочаровам. То първо да стигне до тях все пак. Доколкото помня, има няколко кръга - не допускам, че може да отпадне, ама кой знае...
Аз също често си го пускам - днес съм го слушала поне пет пъти. Simple Smile
Въобще не съм чувала оригинала, песента ми беше абсолютно непозната. Simple Smile

# 382
  • Viena

Да, но е Никола.

Аз и майка ми страшно много го харесваме и имаме чувството, че нон стоп можем да го слушаме. Даже неговото изпълнение повече ни харесва от оригинала.
Точно така е.

# 383
Аз слушах изпълнението на Джеси Джей, и въпреки, че ми харесва по принцип, пасти да яде пред нашето момче  Mr. Green

# 384
ХА...начи са си двамката ooooh! Павел и Венци Венц са.Дует с песни за "младежта"  Mr. Green
Аз не съм от младежта, даже изобщо, но харесвам песните им.  Sunglasses Външният им вид обаче не ми е по вкуса. За сега добре се справят като водещи. Нататък-ще видим.

# 385
  • Пловдив
ХА...начи са си двамката ooooh! Павел и Венци Венц са.Дует с песни за "младежта"  Mr. Green
Аз не съм от младежта, даже изобщо, но харесвам песните им.  Sunglasses Външният им вид обаче не ми е по вкуса. За сега добре се справят като водещи. Нататък-ще видим.
м да ...само като ги зърна и на ум ми идват лоши думи!

# 386
  • София
Лигавщините на журито ме отказа, независимо колко интересни участници има. Всъщност кои хора са важните - участниците или журито? Тези на въртящите се столове са най-изличното нещо.

# 387
  • София
Лигавщините на журито ме отказа, независимо колко интересни участници има. Всъщност кои хора са важните - участниците или журито? Тези на въртящите се столове са най-изличното нещо.

Ами аз съм гледал и форматите по другите страни и там журито се държи така.

# 388
  • София
излиза, че шоуто е, за да видим как се лигави журито. Да си гледат работата! Писвало ми е от физиономиите им - където и да цъкна на българска телевизия, и всички изскачат.

# 389
Гледате ли?
Симона Загорова ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт