Гласът на България - Сезон 3, Тема 2

• 72 439
  • 894
  •   1
Отговори
# 720
Таман търсих темата  Mr. Green Няма, няма все ще изкочи по някое време  Laughing Иван вече си запълни отбора. Май Поли е с най-малко участници с нейните неземни критерии  Crazy

# 721
  • DE
Което ме подсеща за един виц от съответната тема.
Цитат
Умрели родители?
- Не.
- Изнасилване, анорексия, травми от детството?
- Не.
- Съжалявам, не можете да участвате в "Гласът на България"!
ooooh! Grinning

# 722
Май Поли е с най-малко участници с нейните неземни критерии  Crazy
Бонбон ще и попълнят отбора

# 723
  • София
Аха, след като се обърна и на това Бонбонче, минах на друг канал. Бях се зарекла да не гледам нагласените реалитита, що не си държа на думата ooooh!

# 724
Не ми хареса как пя момичето (Никол?  newsm78)
А журито вече от лиготия и детски играчки изкараха  Laughing

Ето ги драмите. Другия път да не дърпаме дявола за опашката  Naughty

# 725
  • Пловдив
На мен ми хареса момчето. Много специфичен глас. Ама те имат странни критерии наистина. Адски много ми хареса,ама само на външност дъщерята на М. Бакалов. Уникална фигура и визия. Ама не го докара гласово,хихи.Ако бяха с лице към нея , можеше и друго да стане. А че е някак леко предвидимо и нагласено и аз мисля, иначе не виждам как точно ще има още 30 човека каст,а те ще са запълнили отборите си или обратно. И Поли позна момичето от първия тон, вероятно е знаела, че ще се яви. Дуета най-много ми хареса И като присъствие и като изпълнение. Изкефиха ме,че отидоха при Камелия.

# 726
  • София
това съм го изпуснала. Чия дъщеря и бонбон?

# 727
А какво става, когато журито запълнят отборите си, но има още участници. Изпращат ги да си ходят  newsm78

# 728
  • ВАРНА
Направо да го прекръстят официално това предаване на - "България търси рокаджия!"

# 729
  • DE
Като фен на Желко Йоксимович идвам да изразя възмущението си от побългаряването/поциганяването  Sick на една много красива песен  ooooh! Tired

# 730
  • Пловдив
Направо да го прекръстят официално това предаване на - "България търси рокаджия!"

Да бе, и като си намериха Тома преди известно време и какво??? Нищо... Похабиха го. Никой го не чува вече.
За дъщерята - на един футболист бивш от Ботев, известен /за мен и за Пловдивчани/

# 731
  • Вестерос
Много ми хареса сега момичета, много. Също е и красива

# 732
  • DE
Добре, че се свърши тая мъка с личните драми.
Хубаво изпълнение на менторите  Heart Eyes

# 733
Другия епизод очаквайте: Журито с други аутфити  Laughing

# 734
  • София
Много бяха досадни. И онзи младеж от Пловдив за посмешище са го поканили, а беше бездарен, та бездарен, горкият.

Общи условия

Активация на акаунт