Пазаруване от Amazon - тема №39 - Black Friday - 26-30 ноември 2014

• 50 378
  • 861
  •   1
Отговори
# 105
Sasi6, Dzuls  Hug благодаря ви   bouquet

Днес ще има някакави автомати за кафе, предполагам малко повече намалени. Забелязвам, че скъпите неща процентно по-малко ги намалят... Или поне тези, които мен ме интересуват.

За чудещите се дали да плащат керамичния тиган Силит:
Вчера ги видях на живо, 89лв, нищо особено, сравнително лек. Аз моя го отказах. Имам чувството, че по-тежките с по-дебело дъно са по-добри Peace

И на Тефал гледах тигани вчера.. Стори ми се, че цените в амазон след намаление са на кантар с тези в БГ.

Успешни покупки на всички!

P.S.: утре ли се очаква да са най-големите намаления?

# 106
  • София
Днес цял ден бях на лекции и много лошо ми пропадна шопинга  Rolling Eyes

Philips Sonicare AirFloss препоръчвам с две ръце. Първият ми се счупи преди да му изтече гаранцията и амазонци ми изпратиха нов, без да си изискат стария (пазя си го , с идеята да го занеса на ремонт някога).

Детската четка нищо не са я намалили, купувала съм не на черен петък за 27 паунда.

аз питах по-напред в темата за накрайниците за детската четка, но никой не се включи...ти си човека - помагай... Grinning Peace въпросът е дали ги понамаляват от време на време, че тази цена ми е малко...множко...Simple Smile)?
аз я пуснах на празна карта и ще я мисля, дано да ми пазят нещата до неделя, че да видя кое как...иначе с код и на мен ми излезе около 27 п.....
а, и още един въпрос...дали е съвместима с другите накрайници?...имам предвид тези за възрастни...ние с татито сме на браун, но ми се иска да изпробвам и филипс що ще да е... Grinning
В момента детските накрайници в немско са 4бр. за около 20 Е, което е добра цена за тях. Тези, които са 7+ по-радко по принцип ги намаляват, не знам защо. Тук 7+ са 31-42  лв някъде за 2 бр. (от както му купихме на дечко неговата миналата година все дебна за добро намаление, но за по-малко от 19 Е не съм ги виждала, следя и в англ. там са по-скъпи, но наистина имам наблюдения само върху 7+ размера)

Ти питаш детската дали е съвместима с накрайниците за четките за възрастни, нали правилно разбирам - да, съвместима е, но пък идва с детските накрайници, та като усещане няма да добиеш съвсем пълна представа според мен. Но до колкото да усетиш принципа, че е по-различен ще ви  свърши работа.

# 107
  • Sofia

Детската четка нищо не са я намалили, купувала съм не на черен петък за 27 паунда.

аз питах по-напред в темата за накрайниците за детската четка, но никой не се включи...ти си човека - помагай... Grinning Peace въпросът е дали ги понамаляват от време на време, че тази цена ми е малко...множко...Simple Smile)?
аз я пуснах на празна карта и ще я мисля, дано да ми пазят нещата до неделя, че да видя кое как...иначе с код и на мен ми излезе около 27 п.....
а, и още един въпрос...дали е съвместима с другите накрайници?...имам предвид тези за възрастни...ние с татито сме на браун, но ми се иска да изпробвам и филипс що ще да е... Grinning

Купувала съм детски накрайници (4+) 2 пъти по 12 паунда (сега си прерових поръчките) , т.е. само първата година я е ползвала с детски и оттогава купувам само за възрастни, по - изгодни са сякаш.  Миналата година си купих два комплекта такива накрайници , 6 бр. за почти 17 п. , които са на привършване и се оглеждам за нови.

Имам и поръчка за кафемашина , обикновена с цедка , но повече от 250 лв. не давам. Ако срещнете нещо интересно, моля да споделите.

# 108
# 109
Опитвам се да следя сделките уж, но не ми се получава особено. Затова да попитам - имало ли е тази година електрическа пила за пети? И евентуално мнения на ползвалите такава дали да продължавам да търся, заслужава ли инвестицията? Благодаря Simple Smile

# 110
Нали за Микропеди питаш, имаше в немския, 24 или 25 Е, но е без значение, защото щеше да ти начисли и 3 Е доставка, миналата година ги пуснаха  в Метро за 30 лева, защо не порвериш и там. Не съм ползвала, но нека някой да каже след една година, какви са впечатленията.

# 111
Момичета,а каква е разликата между детската четка Соникеър и тези за възрастни(освен накрайниците разбира се)? По -щадящи са движенията ли? Много се чудя дали да не взема за голямото дете.Ние сме страшно доволни от тези за възрастни.Преди имахме на Браун,но за мен разликата е огромна.

# 112
  • Sofia
Опитвам се да следя сделките уж, но не ми се получава особено. Затова да попитам - имало ли е тази година електрическа пила за пети? И евентуално мнения на ползвалите такава дали да продължавам да търся, заслужава ли инвестицията? Благодаря Simple Smile

Няколко пъти пускат и комплекти на Scholl , цени не помня обаче.

Момичета,а каква е разликата между детската четка Соникеър и тези за възрастни(освен накрайниците разбира се)? По -щадящи са движенията ли? Много се чудя дали да не взема за голямото дете.Ние сме страшно доволни от тези за възрастни.Преди имахме на Браун,но за мен разликата е огромна.

Слагала съм си накрайника на четката на дъщеря ми , но особена разлика не виждам. Може и да "бръмчи" малко по - слабо, но такава разлика има и между различните модели и режими за възрастни. Разлика се усеща и при смяната на стар накрайник с нов ...

# 113
Нещо взеха доста да повтарят и по-малко нови неща да се пускат. Хареса ми този сет  за подарък за едно 12 год. момиченце фен на One Direction - дано да е прилично намален.   

# 114
  • Варна
Здравейте,
Имам нужда от помощ  Sad Харесах и поръчах едни боти за мен от немския амазон. За адрес посочих този на Габко. Но днес видях, че вместо Баерн, пише Бавария. Чрез гугъл преводача писах на продавача, но мисля, че ботите вече са изпратени и то на грешния адрес  Cry
Какво мога да направя ? Благодаря ви предваритено за помощта   bouquet

# 115
Здравейте,
Имам нужда от помощ  Sad Харесах и поръчах едни боти за мен от немския амазон. За адрес посочих този на Габко. Но днес видях, че вместо Баерн, пише Бавария. Чрез гугъл преводача писах на продавача, но мисля, че ботите вече са изпратени и то на грешния адрес  Cry

Bayern = Бавария, ако е само това грешката в адреса

# 116
  • Пловдив
Виждам ,че доста се пита за кафеавтоматите.Малко извън темата ще споделя за Крупс.Купих го преди 3 год от Техномаркет-1300 лв -беше последния писък.Прави страхотно кафе,но.... развали се на 8я месец.Даваше някаква грешка-отиде на ремонт.Въпреки че трябваше да ми дадат оборотна-така пишеше в гаранционните условия,такава не ми осигуриха.Купих една делонги-обикновена.
3 месеца след ремонта пак се развали.Поне вече имах още една.И така 4 пъти докато накрая ми писна и се обадих директно в София.Успях да ги убедя че не може за година и половина автомата да стои половината време на ремонт.Смениха я с нова.Около 6я месец и тя започна същите номера.Грешка 8,грешка 3.... все проблем със софтуер или там каквото му викат.Естествено гаранцията не беше като за нов уред ,а продължение на старата покупка.Та всички техници казаха-Крупс имат този проблем.Не зная сега дали все още имат този проблем,но аз лично не бих купила.От около година съм със Саеко модел Синтия.За сега такива проблеми няма.Дългичко стана ама да не изгърми още някой като мен

# 117
  • София

Според мен предимно в детската част - таймера, сменяемите  панели, музичката, хормата, гумираното покритие, гумираните накрайници... възможно е и  самите накрайници да са по-меки, за да са по-щадящи. Няма функции за избелване и подобни, по-агресивни. Иначе е с до  31 000 почистващи движения в минута, което е средата на четките за възрастни, има и с повече и с по-малко.

# 118
  • Варна
Здравейте,

Bayern = Бавария, ако е само това грешката в адреса

Harigudugal Hug Мисля да. Много съм зле с немския и незнам дали всичко е ок или не Sad Писах на продавача, че май е грешен адреса, но незнам къде да гледам за негов отговор.

# 119
 bouquet Много пишете, не мога да ви хвана дирите Simple Smile

Някой ако мерне тези накрайници в сделките да свирка, че ги чакам отдавна на хубава цена Simple Smile
http://www.amazon.co.uk/dp/B00DO53DSY/ref=wl_it_dp_o_pd_S_ttl?_e … 9QXU9Q2&psc=1
Eйнджъл, във вторник хванах тези на 13, пробвала ли си ги да кажеш кои са по-хубави?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DE8VAYA?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00

Някой, ако види по-свястно намаление на LEGO Castle, Chima или някой от "бойните" сетове да свирка моля Wink

Общи условия

Активация на акаунт