Пазаруване от Amazon - тема №39 - Black Friday - 26-30 ноември 2014

• 50 356
  • 861
  •   1
Отговори
# 300
БайБрадър, твоя познат може ли да каже колко ще е хлебопекарната утре?!
Каза, че врътката работи само с немския сайт и се вижда не по-рано от 10 мин преди това Sad

# 301
Искам да купя е-четец за подарък, но не разбирам абсолютно нищо. Може ли малко помощ Praynig... казаха ми само да не е Киндъл защото трябвало да се хакват за да може да четеш свободни книги

# 302
  • Варна

Моля, ако знаете ориентирайте ме за часа?
Благодаря на всички, които споделяте Hug

8.50pm +2 часа = 10,50 тази вечер

Сутринта изтървах едно моторче, сега го пуснаха пак и свърши за секунди!!! Ее, аз го хванах!
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BXEYIBE?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 19:54 от vanyaes

# 303
Искам да купя е-четец за подарък, но не разбирам абсолютно нищо. Може ли малко помощ Praynig... казаха ми само да не е Киндъл защото трябвало да се хакват за да може да четеш свободни книги
Няма такова нещо, някой те е подвел за киндъла.  Grinning

# 304
След малко ще пуснат
прибори Auerhahn Menübesteck Slide 60-teilig на цена 85,00€
четка Braun Oral-B PRO 600 на цена 22,00€
и слушалки SteelSeries Siberia v2 на цена 49,90€

Peace

# 305
Искам 3 бройки от тази четка, как се добавят http://www.amazon.de/gp/product/B00F48HCGS/ref=ox_sc_act_title_1 … id=A3JWKAKR8XB7XF

# 306

От сделките може само по 1 бройка на акаунт Sunglasses

# 307
  • Варна
Метнах това в коша, подарък за свекитата..мисля че си заслужава, нали?

http://www.amazon.co.uk/dp/B005CVGB32/ref=gb1h_img_c-2

# 308
  • На брега
След малко ще пуснат....
 Peace
Еее... само на мен ли не ми е приятел във ФБ хакерчето с цените Joy Joy Всичко знаете вие! Money

# 309
  • Под звездите

Отваряш  едновременно три различни  браузера - мозила, хром и експлорер и в трите си с различни акаунти с малка разлика в името- например 1 име и фамилия, 2 име презиме фамилия, 3 име, начална буква на презиме и фамилия.  И ги купуваш трите бройки, но трябва да успееш и в трите кошници да ги вкараш  Grinning

# 310
  • София
Какво отброява часовника отгоре в сайта  newsm78 5 часа до кое? Нали е до неделя черният петък???

# 311

Crazy ще се пробвам, благодаря!

Отваряш  едновременно три различни  браузера - мозила, хром и експлорер и в трите си с различни акаунти с малка разлика в името- например 1 име и фамилия, 2 име презиме фамилия, 3 име, начална буква на презиме и фамилия.  И ги купуваш трите бройки, но трябва да успееш и в трите кошници да ги вкараш  Grinning

Crazy ще се пробвам, благодаря!

Безплатната доставка от немския нали на поръчки над 50 Евро беше?

# 312
Какво отброява часовника отгоре в сайта  newsm78 5 часа до кое? Нали е до неделя черният петък???

Остават приблизително 5 часа до Черния петък в УК Амазона. Сега само ни загряват  Sunglasses
В немския има само Cyber Woche може да няма точно Черен петък.

Дали да си направя подаръче с тези обички  Blush  

# 313

Ако засиля 2-3 неща към празна карта,а после искам да внеса пари за плащането само на едно,другите трябва да откажа,нали - иначе не е ясно за коя оферта внасям...Досега не ми се  е случвало,затова питам,извинявам се за тъпите въпроси  Embarassed

Няма да внасяш пари по картата, че не се знае за кое по напред ще изтеглят  Naughty
Променяш номера на картата (въвеждаш данните на карта, по която има пари) на поръчката, която искаш да платиш  Peace

# 314

Моля, ако знаете ориентирайте ме за часа?

Благодаря на всички, които споделяте Hug

Пъзела ще го пуснат  в 22:50 наше време.

Общи условия

Активация на акаунт