Пазаруване от Amazon - тема №39 - Black Friday - 26-30 ноември 2014

• 50 172
  • 861
  •   1
Отговори
# 540
ninabo, възможно ли е причината да е големината на артикулите. Може би не могат всички да се съберат в един кашон и да тръгнат едновременно. Или пък да идват от различни складове на амазон.

# 541
Момичета, отново ви моля за малко помощ Praynig
По принцип не съм от редовно пазар,ващите от Амазон, но в чернопетъчната седмица се разписах доволно. И сега въпросът ми е - защо се дърпа само част от сума, т.е. не дърпат цялата сума по ордера, а само за даден артикул....

Когато артикулите са от различни "отдели", могат да разделят пратката на части, съответно теглят пропорционални суми. При мен това се е случвало многократно.

# 542
Здравейте, моля ви за малко мнения, хванах
 този лаптоп http://www.amazon.de/gp/product/B00OXI4TY8?psc=1&redirect=tr … etailpage_o00_s00 - 439 евро.
 и този http://www.amazon.de/gp/product/B00KCJASVU?psc=1&redirect=tr … etailpage_o01_s00 - 379 евро.
Нищо особено няма да правя с тях, ползвам за фейсбук и сайтове като този. Може ли някой, който разбира да сподели дали си заслужава да платя някой от тях?

# 543
Къде е лайв чата на амазон ук? Преди малко дойде половината от едната ми поръчка, а другата половина никаква я няма. Rolling Eyes В един ден са изпратени, а липсва. Thinking

# 544
  • БУРГАС
Детската четка на браун в момента е на оферта за 19 евро , добре ли е от към цена и качество Simple Smile

# 545
  • Варна
Здравейте момичета,
Чета, че имало намалени таблети на Wacom, искам ви попитам каква им е била цената? Ако някой си е купил, моля да сподели - интересуват ме Intuos Pro (ако е имало). Благодаря предварително!   bouquet

Pro не е имало, мисля. Пуснаха този за 36 паунда и този за 48 паунда. В немския цените бяха по-високи (75 евро за втория, за първия - не помня). Аз взех втория от английския, изчаках до днес за плащането, за да видя какво ще намялт в емаг, но там намалиха само стари модели - Bamboo.

# 546
  • ВАРНА
Качествени ли са тези таблети,марката не ми е позната - за дете ми трябва,не за работа...

# 547
  • София
Момичета изтървах за малко офертата и много ме е яд. #Puppy dog doh
Моля ако някой пак види нещо подобно да даде знак
Беше на 10 паунда
http://www.amazon.co.uk/Galt-America-1004054-Mega-Marble/dp/B009 … =gant+mega+marble

# 548
  • Luxemburg
И друг път е падала до 19€ детската Орал Б, затова аз се въздържах. А редовната цена вече е силно завишена тъй като във всеки магазин в Германия може да се намери за 25€.

Ох, аз да ви се оплача и помръмкам малко да ми олекне.
Скрит текст:
Пуснах адвентскалендара с хелоу кити и се свързах да ми обединят поръчките като не бях финализирала сделката. Да ама снотаняка от амазон ми каза че ще ми го добави той а аз да го откажа от кошницата. Но след като го добави се оказа на редовната цена (дори не на намалената, а още по-малко тази от ЧП цена) от 18€. Опита да я промени но не успя. Каза ми да съм я откажела, а аз отново да го прибавя. Но ми излезе Reserviert! и по никакъв начин не можех да го прибавя. А на практика не съм купувала на цена от ЧП. Свързвах се 3 пъти с чат с надеждата някой да знае. Единия път мисля че попаднах на българка -Невена. Попитах дали мога от друг акаунт да направя поръчката и да ми премахнат сумата за доставка тъй като не е била моя вината но ме посъветваха да им звънна. Така и направих (те се обаждат на посочения от мен номер). Този път реших да пробвам на английски барем попадна на някой който знае какво да направи. Обясних какъв е случая и ме накараха да пусна поръчката и те ще махнат доставката и ще пуснат мейл до акаунта, в случай че не е да изтрие/анулира поръчката преди да тръгне. Дано всичко мине добре. Писна ми с това чатене с цел обединение на поръчки, ама за този календат ми искаше 3.5€ доставка, а аз имам 2 поръчки които не са изпратени и надхвърлят сумата за безплатна доставка.

# 549
  • Сливен
ninabo, възможно ли е причината да е големината на артикулите. Може би не могат всички да се съберат в един кашон и да тръгнат едновременно. Или пък да идват от различни складове на амазон.
Не, Greene, най-голямата му покупка е кухня на Smoby, останалото са кукли и легота.
lalique, защо като се опитам да валидирам отново плащането не ми излиза остатъчната сума, а цялата стойност на ордера  newsm78

# 550
  • Варна
Качествени ли са тези таблети,марката не ми е позната - за дете ми трябва,не за работа...

Това са графични таблети, не стават за деца. Peace

# 551
  • София
Момичета, отново ви моля за малко помощ Praynig
По принцип не съм от редовно пазар,ващите от Амазон, но в чернопетъчната седмица се разписах доволно. И сега въпросът ми е - защо се дърпа само част от сума, т.е. не дърпат цялата сума по ордера, а само за даден артикул. Първото ми предположение беше за недостатъчна наличност, но не имаше достатъчно по картите ми , преди малко отново потвърдих плащането на неплатените, но все още нищо  newsm78. Преди месец имах подобен случай, те все не си дърпаха парите за нещото, а останалите ми неща от поръчката пристигнаха междувременно. Писах на хелпа и пак нищо, накрая анулирах поръчката, и това което исках го пуснах като нова поръчка, но това защото цената беше същата и се уморих да ги чакам и да се разправям. Веднага си дръпнаха паричките. Ситуацията - аналогична, но цените от сделките няма как да докарам, какво да правя в този случай ooooh!

Предполагам за легото и кухнята става въпрос, като минат със статус за диспачване трябва да ти ги дръпнат, не виждам какво те притеснява, ще пратят нещата по отделно явно, т.е. тези двете следва да са заедно. Вероятно са от различни складове или нещо такова... На мен така са ми разделяли 3 лега миналата година, 2 бяха от една серия, другото от друга. В една поръчка ги бях пуснала, дойдоха в два последователни дни, поне един камион на превозвач хванаха.

# 552
  • БУРГАС
Ако някой се е сдобил с резервните накрайници на Филипс соникеър, бих го освободила от някоя друга бройка. Много ме е яд че изтървах сделката.

# 553
Вчера имах 3 поръчки подготвяни за доставка, съответно и парите са си дръпнали.
Днес едната все още се подготвя, а другите стоят като Not yet dispatched  newsm78
Надявам се, че няма да се напънат пак да дърпат пари за тях, не че има какво да дръпнат де  Close

# 554
  • Сливен
Предполагам за легото и кухнята става въпрос, като минат със статус за диспачване трябва да ти ги дръпнат, не виждам какво те притеснява, ще пратят нещата по отделно явно, т.е. тези двете следва да са заедно. Вероятно са от различни складове или нещо такова... На мен така са ми разделяли 3 лега миналата година, 2 бяха от една серия, другото от друга. В една поръчка ги бях пуснала, дойдоха в два последователни дни, поне един камион на превозвач хванаха.
Angel_Dust, дано да е така, защото предния път анулирах поръчката/както писах и направих нова само за останолото нещо и на секундата си дръпнаха парите, а иначе ме мотаха около 3 дни/, а имам още три такива поръчки от седмицата. Използвам темата да ти кажа, че ние взехме на синковеца часовник на лего и по спомен беше около 8 паунда, но непосредствено преди миналата Коледа и не беше за подарък.

Общи условия

Активация на акаунт