Пазаруване от Amazon - тема №39 - Black Friday - 26-30 ноември 2014

• 50 550
  • 861
  •   1
Отговори
# 825
И аз успяях  newsm44
Аз с превозвач.

# 826
  • насън...
и аз... Party за 109 евро с кода...до превозвач..с доставката трябва да излезе към 250 лв... Sunglasses
сега остава и да готви добре...Simple Smile))

# 827
С кой код?

# 828
  • София
БайБрадър, каква ще е цената на блурей Самсунга?

# 829
  • Luxemburg
С благодарности към S.D.A и БайБрадър   bouquet. Взех фритюрника и кода за 10€ ми хвана.

Някой беше се оплакал че е ползвал кода но после се е отказал от поръчката и кода му е изгорял. И при мен така се получи, затова се обадих в амазон и ми казах че въпреки че изписва че кода вече е използван да продължа и ще видя че го калкулира. Така и стана. Наистина ми изписа че вече е използван, но като си сметнах отстъпките видях че го е хванал. Имайте го в предвид. Макар кодовете да са до днес, сигурно и за други ще е по същият начин.

# 830
  • Казанлък
Кафемашина за до около 100-120 лв да сте виждали? Само мм пие кафе вкъщи и не му се дават повече пари.

Заповядай  Hug
http://www.amazon.fr/gp/product/B0000BVBEH?psc=1&redirect=tr … etailpage_o00_s00

Ползвам я сравнително отскоро(от началото на август), но съм много доволна  coolcool
Добре звучи, ще мога и аз да си правя мляко с кафе, а как се поръчва от ФР Амазон? Blush Ти директно ли я пусна, или през превозвач.
БайБрадър, благодаря и на теб за линка. Hug

Аз я пуснах с превозвач,но после съжалих все пак. Излезе ми към 18-19 лева,ако си спомням добре(аз плащам и еконт,а сега не си спомням дали имах и други пратки във този курс). Така че прецени сама каква ще е цената според теглото на пратката. Самата кутия беше сложена и в един огромен кашон.
Ако я пуснеш директно до бг,то в случай на повреда по-лесно ще я връщаш до Амазон. Аз това не съм го обмислила,но все пак се надявам да работи добре и занапред.
Кафето става чудесно  kaffeetrmker_2

# 831
Valpan, можеш да промениш адреса за доставка докато не са я изпратили Peace
Ако не можеш да се оправяш им пиши по чата

# 832
# 833
Фритюрника на Филипс е добре опакован и с превозвач е О.К. Филипс има международна гаранция, незвисимо че не е директно до България.
Полезно е да си поръчате и ТОВА, подходящо е за месо, риба, зеленчуци. Пържените картофи се правят в кошницата.

# 834
За всички които още търсят лего, по късно ще има това Lego Boxed Stationery Set в Ук Амазона  Wink

# 835
  • насън...
с кода за 10 евро отстъпка, който пращаха на мелите...
Фритюрника на Филипс е добре опакован и с превозвач е О.К. Филипс има международна гаранция, незвисимо че не е директно до България.
Полезно е да си поръчате и ТОВА, подходящо е за месо, риба, зеленчуци. Пържените картофи се правят в кошницата.
а то няма такава кошница в комплекта ли?!...аз с моя немски даже и не съм разбраха...ама да бях отворила в английския, че да се информирам... ooooh! че това това струва почти колкото целия фритюрник... Tired
С благодарности към S.D.A и БайБрадър   bouquet. Взех фритюрника и кода за 10€ ми хвана.

Някой беше се оплакал че е ползвал кода но после се е отказал от поръчката и кода му е изгорял. И при мен така се получи, затова се обадих в амазон и ми казах че въпреки че изписва че кода вече е използван да продължа и ще видя че го калкулира. Така и стана. Наистина ми изписа че вече е използван, но като си сметнах отстъпките видях че го е хванал. Имайте го в предвид. Макар кодовете да са до днес, сигурно и за други ще е по същият начин.
и аз се отказах веднъж от кода, но после автоматично пак ми се появи и не е имало проблем...за щастие...

# 836
# 837
а то няма такава кошница в комплекта ли?!...аз с моя немски даже и не съм разбраха...ама да бях отворила в английския, че да се информирам... ooooh! че това това струва почти колкото целия фритюрник... Tired

E, няма пълно щастие. И все пак уредът си струва. И готви здравословно.  Peace

# 838
Последните оферти за деня. Цените са сигурни!

Xbox One Konsole + Kinect inkl. Assassin's Creed Unity und Black Flag (DLC) нормална цена 472 евро, а след малко само за 399 евро.

Kindle Fire HDX 7 inkl. Skylanders Trap Team - Tablet Starter Pack - [Tablet PC] нормална цена 272 евро, а след малко за 149 евро.

Самобръсначка Remington XR1350 Rotations-Herrenrasierer mit Hyper-Flex-Technologie нормално 67.5 евро, а след малко за 53 евро.

# 839
  • насън...

E, няма пълно щастие. И все пак уредът си струва. И готви здравословно.  Peace
a тези са си стандартно вътре, така ли?
http://www.amazon.de/Philips-HD9925-00-Backzubeh%C3%B6r-Airfryer … Y90ZG1NDDA526AC6J
http://www.amazon.de/Philips-HD9904-00-Gillrost-Airfryer/dp/B00I … B7KS2P60JZ916D8JX
а на това решетъчното не могат ли да се пекат нещата?

Общи условия

Активация на акаунт