SUPERNATURAL: 200 episodes and counting

• 27 034
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Завършвам с любимата ми сцена от епизода:

Чудесен начин на заснемане, в близък план и каданс.

И много братска любов и загриженост, и много красив и объркан Дийн. Обичам Heart Eyes !

# 121
EAT MEEEE DEAN!!!  Praynig

# 122
  • София
Мнооого красив, наистина. Не съм гледала още, ще си го пазя за утре, когато ще съм незаспиваща  Laughing

# 123
  • # супернатурална #
Joy

Втората серия от този сезон, на която се просълзих. Харесва ми, че има и такива, по-интимни и много мили моменти. Е, липсват ми тупалките, и гол Сам, знаете...Въпреки, че като разголи душата пак е хубаво, много. Колко го е страх за Дийн и колко много иска да вярва, че е имал причина  Confused

"Хаселхоф" беше удар под пояса, върна си го за Майли  Laughing Би ми харесало дъщерята на Джим да остане като персонаж в сериала. Одобрявам я за женски образ. Дали артистката е същата, предишното момиче беше много красиво, не, че това не е, но по различен начин.

# 124
Импалке  Hug
Галче не го ща вече батко ти Дийн искам Сам  Mr. Green
Защо четох  Banghead сядам да зяпам и аз след малко.

# 125
  • # супернатурална #
И аз искам, ама нямааа!
Айде да ти го сложа за лека нощ, пък може да посънуваме правилните сънища  Praynig

# 126
# 127
  • Buffyworld
Момичета, като гледам как Дийн постоянно нагъва , се замислям понякога дали и не само във филма яде толкова много и  направо му завиждам , че не качва никакви килограми  Joy Mr. Green

# 128
  • София
Нали  Laughing И е толкова прекрасно хубав, като яде, чак му се чудя как е възможно. Не като моя мъж - като започне да се храни и ми иде да изляза не от стаята, ами от града направо  #2gunfire

# 129
kitty_ls hahaha
Галче  Hug
Отново не можах да гледам, а стана късно и си лягам. Ще гледам утре май  newsm78

# 130
  • # супернатурална #
Май на една конвенция беше казал, или тук го четох преразказано, че отхапва от бургера, дъвче, а после скришно плюе. Не иска да яде боклуци, внимава за любовните дръжки. Кити, май мъжът ти все пак е по-добре  Laughing На мен ми се струва, че в живота са точно обратното на екранните - Джаред си хапва вредничко, а Дженсън - здравословно. С Джаред ще се разберем  Mr. Green

# 131
Обичам хора, които са в добра или сравнително добра Wink форма, здрави, и си хапват с удоволствие. На Дийн му се получава наистина чудесно, провокира в мен някакво странно майчинско чувство Crazy , докато Дженсън многократно е казвал, че съжалява за тази си идея за характерна черта на героя си от далечния първи сезон. Мен пък пак си ме радва, много.
А Джаред... Ех, Джаред. Точно (и) мой тип Heart Eyes Mr. Green .

# 132
  • # супернатурална #
Нямам представа откъде са снимките, но са нови и са по темата  Laughing

А това  Shocked  Laughing

# 133
Да отдадем дължимото на греховната самска уста/устни/езиче:

На 13-тото и 14-тото гифчета направо bishop ...

PS. Пак по темата за манджата, искам да ви предупредя, че по случай завършването на дома ни Party , на мен ще се падне посрещането и готвенето за Коледа. Та ако научите по новините за отровени 15-тина човека и аз позачезна, да н'съ чудите що Mr. Green .

# 134
  • # супернатурална #
 newsm20

Ш'са опраиш! Ако не- ще ти ги пратя поне да ти изстискат сокчето  Rolling Eyes

Къщата на Боби ми липсва повече от него.

Общи условия

Активация на акаунт