X-Factor Bulgaria - Сезон 3, Тема 6

• 35 518
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Считайте, че ако на следващите елиминации не е никой от Мирян и Бенчев (а аз вярвам, че ще бъдат спасени), другият вторник Саня вече ще е ни удави в злобата си.
Аз друго не разбирам - няма ли някой там из продуцентите, който да я озапти малко, изключително непрофесионално е поведението й, изключително!

# 646
Така, тактиката на Саня на мен ми действа обратното - не обичам да пращам смс-и в подобни формати, но днес побеснях и вече подкрепих братята, Бенчев и Мирян. И ще повторя и потретя - напук на онази злоба там (ей и аз паднах на нивото й като съскам така, ама ....)

# 647
  • София
Аз пък искам да видя на елиминации Саня  Twisted Evil Отвратително се държа към Мирян.

# 648
  • София
Ух, съседското куче ще вие....

# 649

Намалих телевизора - превантивно  Mr. Green

# 650
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Нямам изявен фаворит тази година. Може би Бенчев. Мирян ми е безразличен. Женските, благодаря на Бога, че останаха само две, щото ми докарват/ха задух само като си отворят устите. Изключвам Мишел от Sweet 16.
Тази вечер очаквах с нетърпение точно тези две изпълнения - на Жоро и Мирян. Най вече заради песните. Ами, не мога да кажа нищо лошо. Ама наистина не мога.
Ако идеята на Саня е да активира публиката пред телевизорите да пуска СМС-и, е, успява! Държание, коментари, муцки ... пълна гнус. Толкова отвратно същество... чак ме е яд, че гледам формата.  Sick

# 651
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 652
  • DE
Харесвах много Славин, но на последните два концерта не му се получи. Грешен избор с тази песен. Гласа му е прекалено висок  Thinking

# 653
Саньо, ето затова харесваме хора като Бенчев и Мирян! Щото ми е писнало от ред сълзи, ред сополи - ох, съжалявам, трябва да спра, ох много ми дойде, ах, любов, ах разбити сърце, айде няма нужда Stop

И аз вия вече, не само съседското куче Tired

# 654
Малейййй, вият ли кучетата?  Mr. Green

# 655
Малеее, голямо викане падна.  Crazy

# 656
  • Варна
Леле, ужас....

# 657
Вие сме смеете, ама псето вярно лае гадинката  Rolling Eyes

а моите уши болят от това пищене на сцената - много, много несполучлива песен за Славин и много измъчено и лошо изпълнение. Как не му се скъса някоя гласна струна от толкова напъване

# 658
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

и трънските ВУЦИ вият  Joy не само кучетата.

Е сега, ако ми кажат, че накрая не беше фалшив, значи наистина не гледаме едно и също нещо.

# 659
Аз имам две чинчили вкъщи, свиха се под дивана, не мога да ги изкарам Joy
Съжалявам, ама като пее мъж, обичам да ми пее басово, дълбоко, с чувство, а не да пищи Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт