X-Factor Bulgaria - Сезон 3, Тема 6

• 35 513
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Браво на Славин!Ама защо му дават такива песни SickТой трябва да пее пауър метал.

# 661
Много вие тоз Славинчо...

# 662
  • София
Абе Славин не е виновен. Тенор алтино - а тъпата Мара да му даде Бионсе. Ми, успех. Другият път искам да му дадат Сепултура. Бах...

# 663
Мария има навика да им избира песни,които тя си харесва,пък дали са подходящи и т.н. ,не я интересува  ooooh! Тя и затова всяка година си забива отборите зверски,този път има късмет с талантливи участници иначе досега пак да е останала сама Simple Smile

# 664
  • ВАРНА
 Лош подбор от ментора на песен.И Гошо от Почивка да бяха сложили за наставник все тая.Абе да не се страхуват от конкуренция,че слагат прът в колелата?

# 665
Аз от този концерт разбрах само едно - ние тук във форума масово сме глухи, некомпетентни, не разбираме от музика, освен това не различаваме фалшиво от вярно пеене и имаме погрешни вкусове, защото не харесваме отбора на отличниците. Съжалявам момичета, ако обиждам някого, ама така каза Саня и журито.

# 666
Разочарова ме с всеки изминал концерт Славин и отдавна не ми е фаворит. Съжалявам че така се получи. Харесвах го много. Но чухте коментарите на журито, нали? Само дето задника не му облизаха за това виене.  Laughing
А публиката и на крака стана. Във фейса само положителни коментари. Явно тук сме глухи.

# 667
Не ми хареса Славин тази вечер - беше много фалшив и много пищящ. А те на крака му станаха! Извинете, но журито е много некомпететно, нищо не разбира от пеене, "вокално майсторство", интонационни неточности" и пр. клишета. Коментарите и реакциите им са предубедени и тенденциозни.

# 668
  • София
Аз от този концерт разбрах само едно - ние тук във форума масово сме глухи, некомпетентни, не разбираме от музика, освен това не различаваме фалшиво от вярно пеене и имаме погрешни вкусове, защото не харесваме отбора на отличниците. Съжалявам момичета, ако обиждам някого, ама така каза Саня и журито.

smile3505

Лошо няма, че публиката е станала на крака. Всеки певец си има фенове. Бенчев, който ми е любимец, миналия път пя кошмарно, но пак не бе на елиминации.
Въпросът е да не носиш от сто кладенци вода, че да замазваш очеИЗвадната простотия на лицето М.И. Защото тя като ментор е виновната.

# 669
На мен пък много си ми харесва. По принцип Мирян ми е много фалшив, но днес и той ми хареса. И Бенчев ми хареса. В интерес на истината само те тримата ми харесаха

# 670

Така е, дай си бележника да ти пиша двойка.  Mr. Green

Аз също харесвах Славин в началото, но забелязвам едно преиграване в него, което адски, ама адски адски ме дразни.

И между другото, понеже се ядосах, отново изслушах изпълнението на Бенчев. Еми страхотно си беше, те искаха през цялото време това от него - да пее. Тази вечер застана на сцената и заби парчето страхотно.  

# 671
Все очаквах виене и квичене от Славин, но чак толкова не очаквах.  Shocked

# 672
nana77 Така е - всеки изпълнител си има фенове, вкусовете са различни.
Но ме дразни очеизвадното изкривяване на истината, за да се възвеличае един или да се оплюе друг.  Или както казваш ти - да се замажат грешките на великите ментори.

Fairy - забравих си го вкъщи  Embarassed , но така или иначе се излагам тук с некомпетентни коментари  Embarassed

# 673
the slayer, за наказание - десет изслушвания на изпълнението на Славин, в паузите - коментарите на Саня Joy

Абе знаете ли, сега се замислих, миналата година гледах сръбския Х фактор, значи, журито нямаше нищо общо с нашето. Имаше на моменти искри между двама от съдиите, но те бяха по-скоро забавни, отколкото дразнещи. и го нямаше това постоянно величаене или плюене. Излиза си участника, изпява си песента, те му казват съвсем точно и обективно - това ми хареса, това не ми хареса, точка. Без такива "вперила си поглед в първото място", "искам да те слушам в рая, или там каквато простотия изръси Мария и т.н. А нашето жури е като надрусано или като в абстиненция, още не мога да определя кое от двете Laughing
И между другото, Мария започва да ми харесва поне заради това, че когато критикува, го прави по далеч по-фин начин, отколкото Саня и дори Заки.

# 674
Трябва да отчетем прозорливостта на Banshee, която преди доста време ни предупреди, че всеобщото ни възхищение към Славин ще е временно.

Общи условия

Активация на акаунт