X-Factor Bulgaria - Сезон 3, Тема 6

• 35 474
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Запис,надявам се тази седмица момиче да отпадне.Моля се да е Кристина.И да ,ще надавам пуритански вой ,защото за Бога и аз имам деца и те гледат ,и други деца гледат и подражават.Ужасно съм разочарована от Саня И все повече харесвам Заки Blush
п.п.Саня няма деца ,нали ?

Благодаря за темата!   bouquet Присъединявам се към пуританската група. И аз чакам отпадането на Кристина или Михаела, но и триото ще ме зарадва, ако си тръгне. Simple Smile

# 46
Целта на това шоу е да има малко иху-аху, да се порадваме, да се повеселим, да се поядосаме, продуцентите да се нагушат с парички, а пък на участниците да им останат спомени за цял за живот. Това е общо взето. Е, може и да излезе някоя хубава песничка след това, ама нищо повече.
Абсолютно!

# 47
Мисля че има две дъщери.

# 48
Понеже залагаме от сега кой ще е на финал, мисля, че за победител ще се борят Славин и Невена.
Почетни поддръжници: Траян и братята

Това каза тази сутрин кристалната топка (ама тя се излага в последно време, като трябва да познава кой ще е на елиминации)  Mr. Green

# 49
  • Велико Търново
И аз имам предчувствие  като на the slayer Wink - според мен Славин  и Невена ще останат до финал; мисля, че все още няма да изхвърлят момичешкото трио, макар аз да не им симпатизирам; предполагам, че няма да оставят дълго и Бенчев, братята и Мирян Thinking

# 50
  • София
Невена не ми харесва за финал- няма ясна дикция нито на български, нито на английски, трудно ѝ се разбира какво пее.

# 51
Че и на външен вид е нелицеприятна.

# 52
Понеже залагаме от сега кой ще е на финал, мисля, че за победител ще се борят Славин и Невена.
Допада ми какво показва кристалната ти топка. Simple Smile

# 53
Твоят финал много ми харесва, бих се радвала, ако е така. Но аз ще дам рискова прогноза  Laughing -  Славин и Sweet 16. Моите почетни поддръжници - Пламен и Иво и Кристина (аз предпочитам Невена, харесвам я).

# 54
Учудвам се, че братята са харесвани от почти всеки. Мислех, че хората ще им се дразнят. И според мен са много готини свежи, искам да ги гледам възможно най-дълго.
За финала - Славин задължително, другите не ме интересуват!  Mr. Green

# 55
Със сигурност Sweet16 са във финалната тройка, ако не и победители. Малките деца (5-15 г.) ги харесват много, а те са основен генератор на СМС-и.

# 56
Аз страшно харесвам братята и много искам да ги видя на финал. Много ми се ще и Мирян да е в близките до финалните 4 изпълнители, но едва ли. За другите нямам претенции. Но тя кристалната ми топка въобще не иска да ми угажда на моите желания и друго си показва  Wink

# 57
Със сигурност Sweet16 са във финалната тройка, ако не и победители. Малките деца (5-15 г.) ги харесват много, а те са основен генератор на СМС-и.
Да,само дето малките деца(повече от които девойки) Mr. Green,гласуват повече за братята.Така мисля,аз.

# 58
  • Велико Търново
Аз мисля, че братята ще отпаднат преди трите девойки, но не ги виждам и тях като финалисти/или поне така ми се иска Mr. Green

# 59
Интересни прогнози за финал, и аз съм съгласна с повечето от вас за Славин и Невена, другите двама мисля, че ще са Кристина (колкото и да не ми се иска) и Бенчев (нищо, че повечето го отписвате Wink).

Общи условия

Активация на акаунт