Гласуване за категорията "Аз, проклетникът" за 2014

• 5 357
  • 63
  •   1
Отговори
# 45
Нофелет и Херкулес много ясно, приемам номинацията за изцяло отрицателна, а другите в анкетата не виждам с какво пък могат да дразнят.

# 46
  • Пловдив
Преди малко прочетох,че Лиляна нарече темите на Херкулес "глупави".Не знам кой е той,но това са си неговите теми,никой не кара да пише там,защо да бъде обиждам не конкретно в очите,но пак по много грозен начин?
Директно му го написах на херкулес-че, че е ограничен. Изобщо не го харесвам и го показвам открито. Самата тема като тема за обсъждане не е глупава, но позицията и мненията на херкулес са глупави. И няма да го напиша с главна буква.

# 47
  • Ямбол
...
Гласувах за Херкулес. Срещала съм го само в една тема, но беше толкова груб и толкова безпардонен по особено болезнена тема, че го запомних.
Виж сега как обиждаш момчето Wink Горкото.
О, ама тя Янтра още по-безпардонна. Не ви е срам.
А ви гласувах и двете за Реймънд.

# 48

Обикновено на такива съм им много неприятна, когато им засека темата навреме и никой не им обърне внимание.

ти си много неприятна по принцип. Не случайно водиш в гласуването.

# 49
  • София
Аз Лиляна я харесвам. Не мисля, че трябва да има гласуване за отрицателни герои, защото в интерес на истината, същите тези герои са в основата на много дискусии и обикновено защитават "другата гледна точка". Е, светът е шарен. Щом ви харесва, гласувайте. Аз - няма. Ще гласувам само в положителните номинации.

П.С. На номинираните - дерзайте колеги. И лошата реклама все пак е реклама. Както се казва, по-добре на хората в устата, отколкото в краката. Grinning  bouquet

# 50
  • Бургас
Уф,както писах не го познавам този Херкулес,беше ми най-пресен пример,но явно много ви е ядосал момъка. Grinning
Мисълта ми беше,дали е възможно едновременно да си отстоява човек позицията без да бъде излишно груб и да обижда.Това малко хора го умеят.
В тази категория никой не номинирах,но гласувах.Определено обаче звучи гадно-проклетник! Wink

# 51
  • София
Ха, влязох от чисто любопитство и какво гледам - Лиляна повела хорото.
Чудя се кои са тия хора и с какво е заслужила отношението им. Лиляна е човек, който веднъж не ми е казал нещо накриво или пък ме е подразнил. Явно обаче на някои сериозно им е бръкнала някъде, за което се радвам.  Laughing 

# 52
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Щом не е подразнила теб, но е подразнила други, това е радващо, така ли Laughing?

# 53
  • В Космоса
На мен Лиляна ми е казвала неща, но никога по начин, който да сметна за груб или злобен. Уместни са били забележките ѝ и не ми е оставила неприятно чувство с тях. Единствено "овчата" сага ми е непонятна, но не ме и интересува толкова, за да я взимам под голямо внимание.

# 54
  • София
Щом не е подразнила теб, но е подразнила други, това е радващо, така ли Laughing?
Не ме разбра. Предполагам какъв е типът форумци, на които им е бръкнала надълбоко. Някак си надали би ми било жал за тях. Понякога и на мен ми се иска да съм директна като нея, но не ми стиска.

# 55
Аа, ясно, наистина не разбрах Peace

Аз не съм почитател на Лиляна, не само защото най-редовно захапва и мен, просто за спорта. Като цяло не обичам хора, търсещи съзнателно конфликт, а тя ми прави впечатление на точно такъв.
В настоящата класация обаче дадох гласове за други двама потребители, чиято философия за живота намирам за крайно отблъскваща.

# 56
Херко и Гост 32.

# 57
  • София
В настоящата класация обаче дадох гласове за други двама потребители, чиято философия за живота намирам за крайно отблъскваща.

Винаги съм се учудвала как може човек да си създаде мнение за "философията на живота" на даден потребител. Все пак, това е анонимен форум и човек може да си пише неща, които ама въобще да не следва в реалността. Потребителите във форумите могат да бъдат това, което си искат. Познавам потребители, това от други форуми, които се подвизават дори с противоположен пол. Освен това, философията на живота е толкова обширно понятие, че няма накъде. Та така, странно ми е твоето мнение.

# 58
Човек не може да влезе в роля за много дълъг период от време, това адски омръзва.
Освен ако потребителят не страда от раздвоение на личността.
Дори от кратки изречения, дори от фрази изтича информация за жизнената философия на автора, за егото му и Азът му, за либидото му и т.н.  Пък и не сме тук от вчера.

# 59
Популе, то си личи кой играе и кой не, още повече в дълъг период от време, както е обяснил и Вълкът.

Общи условия

Активация на акаунт