Гласуване за категорията "Аз, проклетникът" за 2014

• 5 358
  • 63
  •   1
Отговори
# 30
  • Другата България
Кой дявол?
Тези теми нямат ли модератори?
И за какво е нужен модератор тук?

# 31
Аз като проповядваща Уорлд Пийс и залепена за всяка тема, мога ли да се включа в ролята на секретарка? Славка май питаше за темите, в които ги "гони дяволът".

# 32
  • Бургас
Мери-Ан,не за тази тема говоря.
Ти се аргументира добре за избора си.
Преди малко прочетох,че Лиляна нарече темите на Херкулес "глупави".Не знам кой е той,но това са си неговите теми,никой не кара да пише там,защо да бъде обиждам не конкретно в очите,но пак по много грозен начин?

# 33
  • Другата България
Аааа, ясно.
Сега разбрах.
Извини ме .  bouquet

А, именно.
Ето за това говоря и аз.
Някой някъде пуснал тема - за времето, за любовницата на мъжа си, за скъсаното копче на сакото на шефа, за лошия дъх на колегата...защо след като Лиляна това не я кефи, автоматично означава да се намърда с непоискано мнение там и да започне да "съветва и критикува" по собствените си и лични разбирания? Нима това, което тя казва е най-правилно? Я да си позволи някой да ѝ каже и "съветва" нея, тогава какво става... ooooh!
Като критикуваш, трябва и да носиш на критика.
Някой все пак ме е разбрал. Hug

# 34
  • Ямбол
Славка70, ти защо смесваш личността с темата. Не съм казала, че някой е глупав, а че темата му е глупава. И не пиша в нея точно затова, още повече, че след няколко поста даже и не ги чета, точно защото са глупави.
А на Мери това са локуми, но не и аргументи.
Аргумент в тази категория би бил - гласувам за този, защото ми е неприятен с това и това. А тя - гласувам за този, защото форумът е палитра, птичките и цветята са красиви, призовавам за световен мир. И после като ѝ кажа, че се отнася лицемерно, ми се обижда.

# 35
  • Другата България
 Laughing Късният час ли те прави неадекватна и "неразбираща"?
Или отново трябва да се занимава цял форум с нас?
Не те харесвам и си ми неприятна защото това, което съм описала, че правиш с останалите, го правиш /или поне опитваш безуспешно/ и с мен.
Нито имам желание да се обяснявам повече, нито да участвам в поредния ти спектакъл.
Сигурна съм, че и останалите, които ще прочетат, ще ме разберат още с първия пост.
И ако аз съм лицемерна, дето ти казвам "право куме в очи" та чак досаждаме на другите, то думата "лицемерна" придобива ново значение според твоите разбирания.
 Laughing Обиждам ти се....бих се почувствала неприятно, ако това ми го каже....някой потребител, на чието мнение държа и вземам предвид. Твоето....ами да ти кажа, абсолютно безразлично ми е.
Надявам се, повече няма нужда да се изясняваме, ако всички гласуващи за теб се аргументират като мен, темата ще стане   -найсе страници. Sunglasses Laughing

Дай нещо по-весело.
Та не каза за Тинчето, въпрос  ли беше, що ли? Laughing

Shocked Чек какво прави в тази класация? Че и гласуват за нея? doh

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 00:20 от Merri_An

# 36
Гласувах, аз не бях засичала Рейнбоу преди номинациите, сега чак ми се наби на очи:)

# 37
Сигурно чийто и ник да е в категорията, все ще се намерят кликове за него. Check е във "Всички обичат Реймънд, любимец" и гласовете за нея там са повече от гласовете тук. Представяте ли си колко им е мъчно на кликащите.  hahaha

По темата - не гласувам.

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 02:00 от Nickkie

# 38
  • София
Беше добра идеята на Как' Сийка за кръстосано гласуване. Да сложим любимците като неприятници, Красив ум като досадници..., щеше да е по-интересно и поучително. Mr. Green

# 39
Странни номинации е имало. Категорията определено е много отрицателна и се чудя на толкова много присъстващи в нея.

# 40
Съни в коментарната тема се разбрахме в гласуването да влизат всички, които имат поне 2 гласа. Антигона пък абсолютно всички номинирани теми в гласуването за тема, Джой всички бисери и така. Номинирането беше слабо, но пък гласуването е доста активно, което е естествено понеже повечето хора са по-силни, когато са анонимни.

# 41
О, Одри, четох в коментарната. Но просто се чудя, тук има хора, които по един или друг начин са имали пререкания с някой друг, но не вярвам да са на лична основа и да ти е чак толкова неприятен даден човек.

# 42
  • на брега на морето
Гласувах светкавично и без колебание.

# 43
Моите неприятни ги няма в класацията.

# 44
Чек и Лиляна са ми любими проклетници.
Гласувах за Херкулес. Срещала съм го само в една тема, но беше толкова груб и толкова безпардонен по особено болезнена тема, че го запомних.

Общи условия

Активация на акаунт