Косопад - 7 тема

• 100 162
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Привет. При мен няма подобрение и мисля да почвам с чесъна, ако ще да мириша на таратор следващите два сезона. Laughing
Някой ще ми подскаже ли как точно се прилага? Embarassed
Преди две години ползвах чесън редовно за около 2 месеца. Но пиех капсули Новофан(4 месеца) и ползвах шампоан Виши. Тогава състоянието на косата ми значително се бе подобрило. Разрязвах няколко скилидки на 2 и масажирах по целият скалп преди да се изкъпя.

# 331
Онзи ден колегата в аптеката, от която си пазарувам ми предложи тези ампули и каза, че са хубави.

Взех си 4 бр. и сега ще сложа първата. Не съм чувала за тях. Някой би ли споделил нещо за тях, за да ме информира поне  Peace

# 332
  • на острова на мечтите
Аз съм ползвала подобни ампули, но не точно същите. Ефект - лъскава и мека коса, без двойни върхове,но тогава нямах проблеми с падане на коса.Не мога да ти кажа със сигурност, но пробвай! Peace
Втори път правя маската със синап.Обогатих я с олио от лют пипер и невен. Косата ми става лъскава и мека. Пия си и хапчетата, да видим какво ще стане.
Успех на всички Hug

# 333
Искам да питам лосионите на Дюкре (Креастим и Неоптид конкретно), могат ли да се използват по време на бременност? Същото искам да попитам и за таблетките Анакапс, но за тях съм почти сигурна, че не се препоръчват.
Благодаря.

Креастим може. Другите не  Peace

Някой знае ли защо не може Неоптид да се ползва по време на бременност  Shocked, а ампулите Аминексил на Лореал дали могат  Rolling Eyes

# 334
  • в 1001-та нощ
Повечето продукти не са тествани на бременни и затова не се препоръчва да се ползват от такива  Peace

# 335
  • Street of Dreams
Аз да се похваля с новоизраснали косъмчета, около сантиметър-два и на рядко, но ги има по линията на челото. Три месеца от началото на атаката  Peace

# 336
Здравеите,моми4ета,Алена!От около месец ме тревожи състоянието на косата ми.През декември правих ки4ури,фризьорката ми ме остави да стоя с платинираните ки4ури пове4е от оби4айните 20 мин.Престоят беше 30минутен.Не знам дали това е главната при4ина или нещо друго.Но от тогава косата ми изтъня страшно много,забелязвам силен косопад,което много ме притеснява.Не цъфти и не се къса.В момента използвам проф.козметика на Керастаз-Дисциплин,като редувам с Резистенс.Приемам и омега 3,6.Посъветваите ме какво да вклу4а за косопада.Обръщам се особенно към Алена,на която аз ли4но ценя  препоръките.Благодаря предварително!

# 337
  • в 1001-та нощ
Вземи и витамин Д, както и добра добавка за коса - максито или на GNC  Peace Локално Креастим на Дюкре и успех  Peace

# 338
  • Перник

това ми спря косопада, само че моето е маалко по-различно шишенце - с бяла капачка, ама съдържа същото. Взех си го на шано от един пчелен магазин - 6 лева. От месец и нещо го ползвам всеки път преди миене на косата втривам в корените и оставям за час-два, както си пише. Еми преди този лосион всеки път си излизах от банята с шепа коса, сега я паднат 2 косъма, я не.

# 339
  • Пловдив

това ми спря косопада, само че моето е маалко по-различно шишенце - с бяла капачка, ама съдържа същото. Взех си го на шано от един пчелен магазин - 6 лева. От месец и нещо го ползвам всеки път преди миене на косата втривам в корените и оставям за час-два, както си пише. Еми преди този лосион всеки път си излизах от банята с шепа коса, сега я паднат 2 косъма, я не.
Малееее,и аз ще го търся в магазините за мед .
Ама до сега не съм го виждала май  Crossing ArmsА може ли да кажеш на коя фирма е ?

# 340
този лосион е прополисов на фирма хигитест

# 341
Вземи и витамин Д, както и добра добавка за коса - максито или на GNC  Peace Локално Креастим на Дюкре и успех  Peace
Alena,благодаря,ти много ве4е поръ4ах Маxi hair и Креастим.Дано успея да увладея косопадът.Хубав ден!  bouquet

# 342
  • в 1001-та нощ
Пожелавам  Blush

И вит.Д да не забравиш  Hug

# 343
  • Бургас
От месец използвам шампоана и ампулите на Алфапарф/от мъжката серия/ и съм много доволна.

# 344
 Моята коса вече почти не пада и виждам доста нови попълнения да растат,та се престраших и най-накрая се боядисах с трайна боя,не го бях правила от доста време.Сега,обаче се чудя дали е възможно от боядисването отново да се върне косопадът?Използвам руса боя,косата ми е светла и не се налага да обезцветявам предварително,защото получавам желания цвят само с боята.За краищата ползвам спрей с арганово масло и кристали,за да се предпазя от накъсване и цъфтене.Но искам да попитам какви други последствия биха могли да се появят и как да ги предотвратя?

Общи условия

Активация на акаунт