Косопад - 7 тема

• 100 071
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • в 1001-та нощ
Аз два пъти съм имала зверски косопад от боя - една конкретна, но първия път не допуснах, че това е причината. Повторих 6м по-късно и тогава ми стана ясно. С други бои (и по-силни) проблеми не съм имала и до сега  Peace

# 346
  • Street of Dreams
Аз два пъти съм имала зверски косопад от боя - една конкретна, но първия път не допуснах, че това е причината. Повторих 6м по-късно и тогава ми стана ясно. С други бои (и по-силни) проблеми не съм имала и до сега  Peace

И ще си я пазиш в тайна, така ли? Laughing Flutter

# 347
То за всеки е индивидуално, ама коя наистина е причината при теб?

При мен беше Палетте, ама като никога не бях.....ей тъй от любопитство  #2gunfire

# 348
  • в 1001-та нощ
О, аз не пазя такива тайни  Blush мисълта ми беше, че е индивидуално - при един едно, при друг друго ..... става въпрос за 2009г - боята е 10 минутната на Лореал - сега не знам дали се продават такива бои, но бяха бум тогава - много марки имаха - нанасяш и след 10 мин си готов. Аз ползвах боя на Лореал, но друга  Peace Понеже беше изчерпана в магазина - взех новата хвалена - да я пробвам и О, ужас! Но не допуснах, че е от боята. После си намерих моята боя и продължих с нея. 6м след това сменям жилище и намерих останалата половин боя - помислих си, че не е хубаво така да си стои и пак О, ужас!!!! Вече ми беше ясна причината  Peace

# 349
А от кой вид точно си доволна, Алена?

Аз се правя на кичури, защото имам бяла коса, трябва някак да я замаскирам, а с кичурите отива месеци. С боя трябва всеки месец сигурно, не ми се ще такова третиране, и без това ми е проблемна. Не мога да преценя кое е по- малкото зло  Sad

# 350
  • Street of Dreams
Много е спорен въпроса, на мен постоянно ми подхвърлят, че косопадът ми е от ежемесечното боядисване  ooooh! Няма как да се съглася, но определено ми се струва, че червената боя е много по-агресивна от останалите - някой има ли същите наблюдения? Определено кичурите изтощават косъма много повече от боята, водят понякога до крайно изтъняване и късане. Но не увреждат корена.

# 351
Определено кичурите изтощават косъма много повече от боята, водят понякога до крайно изтъняване и късане. Но не увреждат корена.

Точно това е и моето съображение  Peace

Толкова жени около мен се боядисват ежемесечно, но нямат косопад

# 352
  • на острова на мечтите
Определено кичурите изтощават косъма много повече от боята, водят понякога до крайно изтъняване и късане. Но не увреждат корена.

Точно това е и моето съображение  Peace

Толкова жени около мен се боядисват ежемесечно, но нямат косопад
И не само се боядисват, а и се изсушават на три дни, ползват пиастра, изсветляват кичури и имат грива като млади лъвове Crossing Arms То ако имаше правда в природата... #Cussing out #2gunfire
Аз да се похваля  смоите хапчета на основата на просо. Косата ми изглежда по-лъскава, определено по мека и здрава, а съм изпила само една опаковка-10 дни и сега започнах втората.  #2gunfireДай боже!
Но имаската със синап правя, от която също усещам голяма полза и положителна промяна!

# 353
  • гр. София
Не, няма справедливост в природата, така е!  Crossing Arms Сестрите-ромки да не би да се грижат за косите си кой знае как? Да не мислите, че като нас се съсипват да втриват ампули, да пият хапове, да ползват специални шампоани, възможно най-безвредни бои, да слагат маски... Не. Но имат такъв дебел косъм  ooooh!
Аз ромка с като моята тънка косица не съм видяла досега.  Tired

# 354
  • в 1001-та нощ
В общия случай боядиването не води до косопад, преди много години ползвах Палете - сваляше 7 тона с добавена супра .... косъмът ми ставаше платинен, късаше се, но косопад нямах  Peace

Родих се, като минах на Лореал - а мен са най-добрите в магазинната мрежа  Peace

Сега полвам Кюн  Peace

OnDiNe_  Peace можеш да смениш боята, а не цвета, ако мислиш, че боята има общо - но да си бе коса вече, ако тя е причината  Peace

Не си спомням да си споделяла за лекари, изследвания .....  Rolling Eyes самосиндикално действаш, нали?  Blush

# 355
А аз като минах през толкова лекари и изследвания? Каква полза....

# 356
  • Street of Dreams
Ооо, всичко си бях изпяла тук за лекарите. Накратко казано, не намериха никакви отклонения в здравето ми и хормоните, Ригейн го взех по препоръка а кожния лекар.  Peace

В интерес на истината, една година бях червенокоса - точно периода, който беше най-пагубен за косата ми. За косопада едва ли е влияло толкова, но косата ми беше буквално в кома - нямаше живот и блясък в нея. Допускам, че червената боя е особено агресивна, но не мога да съм сигурна. Сега съм кафява и нещата са по-добре.

Изумена съм от русата боя на Кюн. Моята дружка от детинство е платиненоруса от много години. До преди 2 години имаше няколко проскубани косъма на главата си, които бяха тънички и някак не бяха гладки. Стигнат до раменете и се скъсат. То не беше опъване с пресата, не бяха вафлички за обем, не бяха екстензии. От 2 години е с Кюн - лъскава коса до кръста, дебел, гладък косъм, опашка 5 см в диаметър. Никога не съм виждала такава красива изрусена коса. Тя си имаше гъста коса по рождение, но това изрусяване я съсипваше.

# 357
  • в 1001-та нощ
Вероятно е имало е нещо в боята, което не ти понася  Peace

# 358
Дайте линк за тая боя  Heart Eyes

# 359
  • Street of Dreams
Вероятно е имало е нещо в боята, което не ти понася  Peace

Пробвах всякакви, предимно в "интензивно червено". Аз мисля, че и други подобни мнения съм чела за червените бои.

Общи условия

Активация на акаунт