Косопад - 7 тема

• 100 428
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • Street of Dreams

Витамин бе шест.  Peace

В крайна сметка, вреден ли е биотинът в дози от 5 мг дневно или не? Нима ще се продава така широко? Бих искала и други да се включат по въпроса. Praynig

# 571
OnDiNe_ , благодаря  Hug
Реших,че пак е някакво съкращение...мислих,мислих какво може да е и реших,че е най-добре да питам  Blush

# 572
  • Бургас
Здравейте!Пия втора опаковка Приорин,а не виждам промяна в косапада ми,който е плашещ.Вярно,след раждане косата опада,ама на мен и по време на бременността пак много ми капеше.Единствено ми се стори,че 8ми и 9ти месец,когато пиех витамини за бременни Актив мама-Допелхерц,косопада значително намаля.
Ако не видя резултат докрая на тази опаковка приорин,повече няма да го вземам,той не е и никак евтин  Tired

# 573
  • София
rissse, дискутирали сме и преди, че ефект от каквото и да е трудно се вижда преди да са минали 3 месеца поне. Така че си трябва постоянство.
Щом витамините са ти помагали, значи нещо му е липсвало на организма, което не е много чудно предвид, че си била бременна. Не знам дали приорин е съвместим с бременност и кърмене, но аз лично бих продължила с витамини за бременни. Възможно е да са мастните киселини, фолиевата киселина или нещо друго от бременния микс, различно от б-групата, която я има и в приорина.
При мен много добър ефект имаха за бременни и кърмачки на Pregnacare, които имат и капсули с омега3. Те обаче не са евтини.

# 574
  • София
Момичета,
възможно ли е ампулите с коприва, които си слагам да ми правят косата много суха? Иначе имат ефект върху косопада, но ми се струва, че я изсушават доста newsm78

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 21:38 от Yellow_girl

# 575
Момичета,
възможно ли е ампулите с коприва, които си слагам да ми правят косата много суха? Иначе имат ефект върхо косопада, но ми се струва, че я изсушават доста newsm78
Възможно е. Аз,когато си правих маска с отвара от коприва, забелязах, че косата става суха и започнах да прибавям арганово масло.

# 576
  • на острова на мечтите
Аз, като че ли, забелязвам подобрение на проблема. Само дето косата ми е без блясък? Сега не знам дали е от това, че последният път я облях с отвара от смрадлика и лимонов сок. Усетих как косъмът се "вдървява". Съжалих, че не сложих оцет на мястото на лимона. Така се наложи да сложа маската, която имах под ръка. Сега съм решила да я заменя, нещо не одобрявам големите опаковки, защото като че ли косъмът привиква с продукта и не постигам успехът от първият път, или пък, виж, сега ми иде наум, че може и да й изтекъл срока на маската, след отварянето...май мина една година.Не знам колко й е срокът 12  или 18 месеца Thinking Ще проверя още тази вечер, като се прибера.

# 577
  • София
Момичета,
възможно ли е ампулите с коприва, които си слагам да ми правят косата много суха? Иначе имат ефект върхо косопада, но ми се струва, че я изсушават доста newsm78
Възможно е. Аз,когато си правих маска с отвара от коприва, забелязах, че косата става суха и започнах да прибавям арганово масло.

Мерси за съвета   bouquet
Ще опитам така Simple Smile

# 578
Здравейте!

Може ли някой да ми помогне с информация къде във Варна се предлагат продуктите на Ducray ?

Много ви благодаря предварително.

# 579
Здравейте!

Може ли някой да ми помогне с информация къде във Варна се предлагат продуктите на Ducray ?

Много ви благодаря предварително.
Почти във всяка аптека се предлагат. Но не се предлагат в магазини тип Лили и ДМ.

# 580
  • на острова на мечтите
https://it.lifestyle.yahoo.com/video/non-usa-shampoo-da-sei-094314139.html?format=embed&player_autoplay=trueАко съм го качила правилно, ето  видео за едно момиче, решило да си мие коста само с течаща вода. След 6 седмици, коста възвърнала естественият си блясък, изчезнал пърхота. Етсествено новинарите съветват употребата само на био продукти newsm78 ThinkingДруг е въпросът, колко от продуктите, набедени за био са наистина такива!??????
П.С. написала съм 6 седмици, но е грешка-6 години си мие косата без шампоан!

# 581
  • Пловдив
https://it.lifestyle.yahoo.com/video/non-usa-shampoo-da-sei-094314139.html?format=embed&player_autoplay=trueАко съм го качила правилно, ето  видео за едно момиче, решило да си мие коста само с течаща вода. След 6 седмици, коста възвърнала естественият си блясък, изчезнал пърхота. Етсествено новинарите съветват употребата само на био продукти newsm78 ThinkingДруг е въпросът, колко от продуктите, набедени за био са наистина такива!??????
П.С. написала съм 6 седмици, но е грешка-6 години си мие косата без шампоан!
Само да вмъкна ,че в Италия водата е друга не съм експерт каква е по състав  ,но моята коса просто беше жива когато живеех там.

# 582
Момичета, днес си купих Креастим и Анафаз на Ducray. Искам да питам тези от вас, които са използвали креастим стигаха ли ви 10 апликации, защото при мен не стигат, или аз не правя нещо както трябва? Вие по колко минути масажирате скалпа?
 Каква маска за коса бихте ми препоръчали, косата ми е боядисана, суха в краищата и с нормален скалп.

# 583
  • в 1001-та нощ
В един ден правиш 10 впръсквания по скалпа. Мислено го раздели на 10 зони и пръскаш по веднъж на зона. Не е нужно кожата да е полята и да плува в лосиона. През кожата, чрез кръвообращението стига до нужните места по целия скалп  Peace

# 584
Момичета, днес приключих втората опаковка Макси хеър - тоест съм направила 3 месечен курс. Искам да попитам, понеже не знам, а е важно, чудя се дали да не си купя Цинк+Биотин на Абофарма, но трябваше ли да направя почивка след Макси-то, и ако да, колко време?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт