Косопад - 7 тема

• 100 468
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Street of Dreams
Поръчката ми от айхърб закъснява със седмица... newsm78 Случвало ли ви се е?

# 586
Здравейте.
Имам проблем   с косопада.  Започна 4 месеца след раждането , бебето е на 7, а косата ми продължава да пада ужасно много. Цялата къща е в коси, като се къпя и суша е ужас. Знам, че  е нормално да пада след рсаждането, но до кога. Покрай слепоочията си виждам главата на моменти. Някакъв ужас е. Кърмя още... взех си козметика за косопад на Дюкрей, но не може да я ползвам , заради кърменето, а не ми се иска да спирам още. До кога продължава този косопад, няма ли да спре от само себе си ???

# 587
  • в 1001-та нощ
Много е стресиращо, действително  Confused Но е индивидуално  Peace Каквото има да пада - ще пада, независимо дали за 2 или 5 месеца  Peace Прежали го - коса ще поникне  Peace Сега бебенцето има нужда от твоите грижи и това е по-важно Simple Smile

# 588
Да така става след раждането и отнема няколко месеца.Храни се правилно и всичко ще е наред.Можеш да си помогнеш с шампоан против косопад
ШАМПОАН ЕНЕРГИЕН КОМПЛЕКС 515 ЗА УСКОРЕН РАЗТЕЖ или с лосион с тройно действие.ЛОСИОН ПРОТИВ КОСОПАД "ЕНЕРГИЕН КОМПЛЕКС 515".

# 589
Искам да попитам, дали има доволни от maxi hair?

# 590
  • в 1001-та нощ
Има  Peace

# 591
# 592
На мен ми свърши Maxi Hair и сега ползвам капсулите на Фито, дано да са също толкова добри.

# 593
Преди седмица си купих спрей Fulfix, ето това:

http://galleryplus.ebayimg.com/ws/web/321383175920_2_0_1/500x500.jpg

Не ми е много силен косопада в момента (и по-силен е бил  Laughing), предполагам, че се дължи на смяната на сезоните. Първото, което забелязах е, че косата ми не се омазнява както преди. По принцип съм с тънка и склонна към омазняване коса, която миех през ден или всеки ден. Сега издържа до 3 - 4 дни и на вид като че ли стой някак си по-плътна. За спирането на косопада мисля е рано да се каже. Преди бях ползвала продукта, но под друга форма (не спрей) и останах доволна.

# 594
  • Казанлък
Къде изчезнахте всички? Само моята коса ли капе още?

# 595
  • Street of Dreams
Аз с голям ужас загубих няколко косъма тези дни, след маслени маски (в сравнение с факта, че не ми капеше вече изобщо), но сама съм си виновна - в последния месец използвам Ригейн ден през ден, когато се сетя. Но в крайна сметка съм много доволна.

# 596
  • Казанлък
 OnDiNe, супер, че си преборила косопада! Не се ядосвай за няколко косъма Hug Колко време мислиш да продължаваш с Ригейн? Изчезнаха ли "страничните" му ефекти?

# 597
  • Street of Dreams
Да, изчезнаха веднага, щом минах на женския. Нямам причина да го спирам. Слагам по няколко капки всеки път, когато погледа ми срещне флакончето,  не е като да бъркам и клепам маски. А ужасът и параноята да не се върне косопадът са огромни. Честно казано, тайно се надявах да порасне и да се сгъсти, но при мен няма абсолютно никакъв ефект по тази линия. Който следи темата за по бърз растеж на косата знае,  че при мен горе-долу нищо няма ефект...

# 598
  • софия
Аз с голям ужас загубих няколко косъма тези дни, след маслени маски (в сравнение с факта, че не ми капеше вече изобщо), но сама съм си виновна - в последния месец използвам Ригейн ден през ден, когато се сетя. Но в крайна сметка съм много доволна.
[/
quote]

Ригейн или Регаин. Първото не е ли препарат за почистване newsm78

# 599
Здравейте, попрочетох малко от тази и предните теми и видях, че тук ползвате доста скъпи продукти.. все пак можете ли да препоръчате някакви ампули против косопад, които да са по-евтини. Едно време съм си купувала, но не си спомням имена (Дюкре, Виши и т.н. не са ми по джоба). Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт