Косопад - 7 тема

• 100 221
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Street of Dreams
Поне от вампири сте предпазени hahaha hahaha

# 136
И не само от вампири ами май и от всичко живо  Joy

# 137
Не е смешно!  Embarassed  Stop Laughing

# 138
  • гр. София
Здравейте.
Аз периодично се появявам в темата. От 2 месеца и половина насам отново имам силен косопад. Вече коса не ми остана  Cry
Косата ми по принцип е много тънка и съвсем  права, а като тип е бързо омазняваща се. Винаги си е била такава. Мия я през ден. Сега пия хапчета на Рене Фюртере, ползвам шампоан на Дюкре и тъкмо приключих кутия ампули на Виши. И преди съм ползвала тези ампули и винаги много добре са ми се отразявали, а сега не е така. На кутията пише, че са с нова формула. Не знам каква  е тази формула и дали активното вещество вече не е в по-малка концентрация от преди или пък косопадът ми този път е по-сериозен. Но ефектът е малък. Ползвала съм и на Лореал Аминексил, но те пък са ми съвсем слаби.
Чудя се какви други ампули да си взума. Гледам едни на Кресчина, били най-добрите според една аптекарка. Някой от вас запознат ли е с тази марка? Има няколко вида (за мъже и жени).
За жени са

LABO - CRESCINA, 200 ЖЕНИ Комплексно третиране: силно оредяла коса + косопад напреднал стадий
или
LABО - CRESCINA, 500 ЖЕНИ Комплексно третиране: начален стадий оплешивяване + косопад напреднал стадий

LABO - CRESCINA Re-Growth 200, Aмпули за растеж на косата при жени със силно оредяла коса

Предид високата цена не смея да ги купя без да съм получила някакво мнение от ползвали ги.
Ще съм много благодарна, ако някой сподели мнение.

Сетих се и за още нещо - ползвали ли сте ампулите против косопад на Рене Фюртере? Какво мислите за тях?

Последна редакция: нд, 14 дек 2014, 23:09 от Зимна роза

# 139
  • в 1001-та нощ
На РФ ампулите са хубави, както и на CRESCINA. Има за косопад и за подсилване на растежа. Силата им варира от 100 до 700 през 100.

От какво е този косопад?

# 140
  • гр. София
От стрес ми е косопадът. Все в косата ме удря  Confused
На Рене Фюртере ампулите по-добри ли са от на Виши? Имам предвид стандартните на Виши, защото намерих и тези:

Тези са 28 броя, ползват се по 1 ампула дневно в продължение на 3 месеца. Доста скъпо излиза, защото кутията е 148 лв.  Confused

Предполагам, че и и на Кресчина ще излезе скъпо, даже още повече, те са по 200 лв. кутията.

# 141
Влизам в темата да похваля шампоана на Фито.Много добре се отразява на косата ми и определено има спиране на косопада.Е има пада коса но в границите на нормалното Simple Smile .При рясане пада по някой друг косъм.Иначе направо ми капеше а при сушене.То кърпата беше в косми и цялата стая където съм се сушила.Вече не е така Simple Smile Някъде на второ - трето измиване имаше ефект.Мисля след нова година да си взема и този крем http://apteka-avocado.com/wp-content/uploads/2013/11/imagesCA6X9CUT.jpg има женски вариант гледах в сайта им.Някой използвал ли го е и доволни ли сте?

# 142
На РФ ползвах ампулите за косопад плюс комплекс 5 /едно гадно загряващо масло/ - през лятото, за да избегна есенния косопад. Е, не би, косата ми все още пада с всичка сила. Доволна съм и от двата типа ампули на Виши /с аминексил и неоженик със стемоксидин, те ме спасиха от следродилния косопад/. Вече съм на 5% миноксидил, защото косопадът ми е по-силен от следродилния. На Лореал с аминексил не свършиха работа, въпреки, че са със същата концентрация като Виши - 1,5%. Затова и взех драстичните мерки - миноксидил, тъй като кръвните изследвания са добри. Изпих и 3 кутии 3 мес. курс Анакапс на Дюкре, сега ще почвам Макси хеър.  Sad
А, и шампоанът РФ Фортицеа е пълен боклук, с врени съставки и 1-2 полезни на края на състава.

# 143
Използвам Ducray Anaphase шампоан и  Neoptide лосионче и има някакъв ефект ама ми се иска да препоръчате нещо друго като допълнение към тези двете  Peace

# 144
Здравейте.
Аз периодично се появявам в темата. От 2 месеца и половина насам отново имам силен косопад. Вече коса не ми остана  Cry
Косата ми по принцип е много тънка и съвсем  права, а като тип е бързо омазняваща се. Винаги си е била такава. Мия я през ден. Сега пия хапчета на Рене Фюртере, ползвам шампоан на Дюкре и тъкмо приключих кутия ампули на Виши. И преди съм ползвала тези ампули и винаги много добре са ми се отразявали, а сега не е така. На кутията пише, че са с нова формула. Не знам каква  е тази формула и дали активното вещество вече не е в по-малка концентрация от преди или пък косопадът ми този път е по-сериозен. Но ефектът е малък. Ползвала съм и на Лореал Аминексил, но те пък са ми съвсем слаби.
Чудя се какви други ампули да си взума. Гледам едни на Кресчина, били най-добрите според една аптекарка. Някой от вас запознат ли е с тази марка? Има няколко вида (за мъже и жени).
За жени са

LABO - CRESCINA, 200 ЖЕНИ Комплексно третиране: силно оредяла коса + косопад напреднал стадий
или
LABО - CRESCINA, 500 ЖЕНИ Комплексно третиране: начален стадий оплешивяване + косопад напреднал стадий

LABO - CRESCINA Re-Growth 200, Aмпули за растеж на косата при жени със силно оредяла коса

Предид високата цена не смея да ги купя без да съм получила някакво мнение от ползвали ги.
Ще съм много благодарна, ако някой сподели мнение.

Сетих се и за още нещо - ползвали ли сте ампулите против косопад на Рене Фюртере? Какво мислите за тях?

Преди 2 години бях на преглед при Д-р Ангелова, дерматолог с добро име, предписа ми ги, заедно с ш-н Низорал. Какво да кажа..  може би за определен момент поспря косопада и поникнаха малки коси, но за известно време. Сега пак имам проблема. Всичко може би е строго индивидуално. Изследвала съм и хормоните, както и щитовидна жлеза, всичко ок, но косопада си остава.

# 145
  • гр. София
rcvetanova, колко време ползва ампулите и кои от тях по-точно?

# 146
rcvetanova, колко време ползва ампулите и кои от тях по-точно?

Тези:
http://apteka.framar.bg/30022078/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%87% … D0%B5%D0%BD%D0%B8

Ползвах ги  мисля около 3 месеца, една ампула се слага на 3 пъти.
Препоръчвам Ви без значение каква козметика ползвате, да си купите сусамов тахан и да изяждате по лъжица- 2 на ден на гладно сутрин, няма да обяснявам колко е полезен, само ще потвърдя, че косата се засилва от него. НО, не очаквайте чудеса Simple Smile))

Поздрави!

# 147
  • Street of Dreams
...

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 04:40 от OnDiNe_

# 148

Само от четката, без ваната и цялата баня...
И аз бях така с много малка разлика. Незнам дали си пробвала нещо на Ducray, но от него виждам ефект въпреки, че използвам продуктите от скоро. А в банята като си мия косата...

# 149
  • гр. София
rcvetanova, благодаря ти за отговора. А сусамов тахан имам вкъщи, много го обичам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт