Косопад - 7 тема

• 100 171
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Здравей те , някой има ли да коментира този серум  за стимулиране растежа на косата 

http://spirala.bg/shop/wooden-spoon/serum-za-stimulirane-rasteja-na-kosata

# 316
  • София
Здравей те , някой има ли да коментира този серум  за стимулиране растежа на косата 

http://spirala.bg/shop/wooden-spoon/serum-za-stimulirane-rasteja-na-kosata

Чудесен хидратиращ продукт!
"Състав:
Рициново масло*; Арганово олио*; Жожоба*; Етерично масло от чили;"
Едва ли обаче, може да подпомогне растежа на косата. Peace

# 317
Цитат
Олио от семената на люта чушка – силен стимулант за растеж на нова коса и спиране на косопада. Има лек парлив ефект, който загрява скалпа и засилва притока на кръв към космените фоликули. Косата бързо се съживява от подобрената циркулация на кръвта като косъма видимо става по-плътен, по-дълъг и бляскав. Засилва се растежа на нови косъмчета за допълнителен обем на косата.
Според мен точно това е стимулиращата растежа част от състава  Wink , който иначе е отличен  Peace

# 318
  • Street of Dreams
А такова масло намира ли се в аптеките?

# 319
Забелязали ли сте при растеж на нова коса сърбеж?

# 320
Забелязали ли сте при растеж на нова коса сърбеж?
При мен беше много странно, защото изведнъж ми се появиха на много места нови малки коси. Пиша, че е странно, защото бяха прекалено много и всъщност тогава осъзнах колко коса съм била загубила. При мен нямаше точно "сърбеж", но едно боцкане и непрекъснато си пипах косата. Никога не съм изпитвала точно такова усещане и не мога да го опиша, но усещах, че нещо се случва в тези участъци от главата ми Simple Smile

# 321
  • на острова на мечтите
Аз имам да се похваля. Малко е рано да се пеят победни химни, но пък искам да споделя почти светкавичен ефект. Направих си маската със синап. На мястото на жълтъка обаче, понеже мъж ми не понася миризма на яйце и предположих, че след удша в банята ще има да му се повдига, поради което замених с лъжица ленено семе. Стана малко гъсто, но пък днес косата ми е лъскава и мека, за разлика от ефектът след баня напоследък, когато беше без блясък и изглеждаше разръфана. Синапът не пари, за разлика от случаите, когато правя пластир за настинка. Подържах я повече от половин час.
Сега си мисля да си направя масло и от лют пипер, да видим какво ще стане накрая.

# 322
Момичета, имаше едно време едни като ампули на Дюкре, Анастим, ако не се лъжа се казваха  newsm78 какво стана с тях, защо изчезнаха някой има ли идея?
Миналата зима ги ползвах и имаха светкавичен ефект, но не бях много постоянна и след спирането, нещата се възобновиха. Сега реших да ги потърся и никъде ги няма.

# 323
  • на острова на мечтите
Все още не са заредили с хапчетата за косопад.
Момичета, имаше едно време едни като ампули на Дюкре, Анастим, ако не се лъжа се казваха  newsm78 какво стана с тях, защо изчезнаха някой има ли идея?
Миналата зима ги ползвах и имаха светкавичен ефект, но не бях много постоянна и след спирането, нещата се възобновиха. Сега реших да ги потърся и никъде ги няма.
Обикновено се заменят с нови, сменяйки опаковката и цената съответно. Но не съм в България, не съм ползвала продукта, за който питаш, само предполагам как стоят нещата обикновено в търговската мрежа.

# 324
Искам да ви попитам този шампоан добър ли е ?Някой използвал ли го е ?
http://www.kozmetika.bg/show/Rene-Furterer/74854_FORTICEA-%D1%81 … 0%BE%D0%B0%D0%BD/

# 325
  • гр. София
Искам да ви попитам този шампоан добър ли е ?Някой използвал ли го е ?
http://www.kozmetika.bg/show/Rene-Furterer/74854_FORTICEA-%D1%81 … 0%BE%D0%B0%D0%BD/

Да, аз съм го ползвала, но малко. Състава му е, как да кажа....горе-долу. Без силикони, но има парабени. Заедно с него ползвах и шампоан и капсули на Приорин. Като краен резултат съм доволна, косопада ми спря. По принцип мисля, че против косопад само шампоан не е достатъчно, даже може и без него. Според мен е важно да се пие и нещо вътрешно, както и да се отчетат други фактори като стрес, сезони, хормонални проблеми, години и т.н. Много доволни има от продуктите на Дюкре, аз не съм ползвала.  Peace

# 326
Използвам и ампули за косопад на алфа раф милано и съм доволна.И те имат шампоан за косопад но предпочитам някой друг вместо техния Simple Smile

# 327
  • на острова на мечтите
По принцип мисля, че против косопад само шампоан не е достатъчно, даже може и без него. Според мен е важно да се пие и нещо вътрешно, както и да се отчетат други фактори като стрес, сезони, хормонални проблеми, години и т.н. Много доволни има от продуктите на Дюкре, аз не съм ползвала.  Peace
Напълно споделям. Аз съм за маски, които могат да подхранят косъм, шампоаните не престояват повече от 3 минути на главата.
Вчера си закупих хапчета от билковата аптека. Започнах от днес. Съставът им е просо, коприва и не помня какво още. Стискам палци да даде резултат.
Ето тези са хапчетата.
Опс, марката е тази, но сега виждам, че на снимката са показани ампули. Пардон!

# 328
  • в 1001-та нощ
По принцип мисля, че против косопад само шампоан не е достатъчно, даже може и без него. Според мен е важно да се пие и нещо вътрешно, както и да се отчетат други фактори като стрес, сезони, хормонални проблеми, години и т.н. Много доволни има от продуктите на Дюкре, аз не съм ползвала.  Peace
Напълно споделям. Аз съм за маски, които могат да подхранят косъм, шампоаните не престояват повече от 3 минути на главата.
....

....и най-вече тези без отмиване - лосиони, ампули и т.н.  Peace

# 329
Привет. При мен няма подобрение и мисля да почвам с чесъна, ако ще да мириша на таратор следващите два сезона. Laughing
Някой ще ми подскаже ли как точно се прилага? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт