Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 669
  • 595
  •   1
Отговори
# 135
Mimi, Boreva, Много благодаря!   bouquet  Hug

Мими, да ти е жива и здрава именничката, много щастлива и усмихната!!!

Наздраве и от мен...  Hug   bouquet  Heart Eyes

# 136
Розиии, честит рожден ден  Heart Eyes Бъди жива и здрава, много щастлива и обичана!  Hug
Мими, да ти е жива и здрава  Hug

# 137
  • при моите деца .....
Привет!!!!

Мими, присъединявам се с чаша червено вино!   Wine Glass
Рози, честит рожден ден!
С пожелания за много здраве, щастие и много сбъднати мечти! Весел празник!

Хубава вечер!  Heart Eyes

# 138
  • Пловдив
Rozi_Rozi_R, честит празник, да ти се случват само хубави неща!

Мимка  Hug да е жива и здрава малката ти красавица!

# 139
Рози, да си жива и здрава.
Мимка, да ти е здраво детето и новата година да ви донесе много мигове заедно.
НА всички други за МНого години живи и здрави и красиви.

# 140
  • при моите деца .....
Добро утро, прекрасни!!!!

3 дни няма да работя - мисля да се отдам на любими неща - срещи с приятели, четене на книжка.... да се събуждаш без алармата на телефона....

Мимка, вчера съм пропуснала - да ти е жива и здрава малката принцеса! Присъединявам се към пожеланието на esi_jo
новата година да ви донесе много мигове заедно.

Сега мързеливо пия кафе.... гледам предаването на Гала (по-точно слушам за фон)....
Мързелива сутрин!
По темата - започнах деня с 90 коремни преси, чаша топла вода с лимон....

Хубав ден!

# 141
Здравейте Красавици  Hug

Много Ви благодаря за хубавите пожелания... Много добре се чувствам.. имах хубаво начало на новата година.. от доста време не съм била в такова добро настроение и то без никаква причина... просто така  Heart Eyes
Имах доста почивни дни, основно мързелувах с книжка в леглото.. разкрасителни нищо особено.. обещах си да съм редовна с околоочния крем.. може и от възраста да е  Laughing

Искаше ми се и за тези почивни дни времето да е както по Коледа.. тук е много студено, няма сняг но с този вятър, много е неприятно Sad

Пожелавам Ви хубави почивни дни, отдайте се на мързел и разкрасяване!  Hug

# 142
Ей пусто и тихо е тук.
НЕ е добре катоз а начало на годината. Аз съм в меланхолично настроение. Ни ми се разкрасява ни нищо. Лежа и гледам в една точка. Страшна тъпотия .........

# 143
Здравейте, прекрасни!
Аз изкарах много спокойно Нова година, а вие? Разкрасително за вчера и днес се изкъпах, правих маска на лицето, епилирах се и се намазах със сухото олио на NUXE, което получих за подарък от МП на Коледа с още разни глезотийки.
Прочетох и най-новата книга на Елиф Шафак- страхотна е, толкова е завладяваща тази авторка. Чела съм всички нейни книги и чакам с нетърпение да излезе някоя нова.
Еси, пусни си някой сериал или прочети някоя книга- винаги помагат Simple Smile)
В София е много студено, снежно, зимно и празно, защото всички са си се прибрали- истинска красота е   bouquet

# 144
  • при моите деца .....
Привет!

Аз изкарах 3 приятни часа с приятелки на пицария....
Сега пийнах чаша вино, а сега седя с Тайлол хот.

Утре ще работа - обадиха ми се днес, докато бях на пицария....

И при нас е снежно, зимно и много студено...
esi_jo,  Hug
Хубава вечер!

# 145
  • Пловдив
О и аз тези дни ги карам спокойно...от 31 насам пуснах епилатор, каро на лицето и обичайните неща вечер. Днес ще сложа маска на лицето, изтрих лака и оформих ноктите, сложих им заздравител и цял ден се излежавах с книжка.

# 146
  • при моите деца .....
Добро утро!!!

Аз вече изпих своето кафе.... ще се приготвям за работа....

Пожелавам ви да  се насладите на утрото със сутрешната си доза кафе,  подсладено с  ведра усмивка и увереност, че хубавото предстои!!!
Добро и романтично съботно утро!Хубав съботен ден! ...

# 147
Здравейте Красавици  Hug

Темата се раздвижи, това е много хубаво Simple Smile

Еси, без депресии! Дилянка много хубаво ти е казала за книжката... определено помага...

Аз изкарах част от почивните дни с книжка и в леглото.. няма такова спокойствие...  Heart Eyes

Днес се отчитам с душ, маска на лицето и косата, епилация, оправих маникюра и по-късно ще се приготвям, довечера ще излизам малко с приятели..

И тук е студено, което доста ме затруднява в избора ми на дрехи...  Thinking

Хубав и спокоен следобед!!!  Hug

# 148
  • Пловдив
Днес се лакирах
Скрит текст:
, маска на лицето, бърза епилация, рициново масло на миглите и веждите, околоочен крем, крем на лицето, крем на краката.
Доста хора ми се губят... Whistling

# 149
  • София
Здравейте , красавици , някога преди около 2 години пишех тук от време на време.От тогава не съм , не знам защо newsm78 сега обаче имам нужда от съвет - ноктите ми са ужасно пожълтяли от непрекъснатата употреба на лак и не знам как да ги оправя.Моля ако някоя знае да помага.Предполагам, че ако спра да ги лакирам ще се оправят , но са много грозни и жълти , което значи , че не мога да изляза без лак.Та ако има друг метод за обезцветяване ще съм благодарна за съвета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт