Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 703
  • 595
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
lorennka, чак нещо уау няма, самите мигли обаче стават по-лъскави, дори и да са ми пораснали малко не е толкова очевадно, просто изглеждат подхранени.

# 316
  • София
Здравейте!Разкрасително смених лака,след около две седмична почивка днес отново съм с червен!Надявам се вече да се е приключило с чупенето.Сутринта ексфолирах лицето със 7 day scrab на Clinique,не е лош,аз си мислих че е по-слаб.Издърпах косата с пресата,сложих кремче на лицето и около очите,после фондьотен,за финал метеорити и спирала на миглите,изпръсках последните капки от едно любимо парфюмче и съм готова да отида да пия кафе по женски Simple Smile

Вчера си самоподарих малко козметика покрай намаленията.
Скрит текст:

# 317
  • Пловдив
Днес се отчитам с оправен маникюр, лосион за тяло, грим и прическа...
Скрит текст:

# 318
  • при моите деца .....
Добро утро, красавици!

Хубавеете или мързелувате?
Темата е чааааак на 4 страница.

Аз не се разписвам, защото основното ми разкрасяване е сън.....
Вечер в 9.30 вече съм в леглото  Embarassed
Разкрасяването е на минимума....
Единствено маникюр оправям....

Хубав ден!

# 319
  • Пловдив
Аз правя обичайните неща преди лягане, маските и карото...все още не съм взела вендуза за да продължа с масажите...

# 320
  • София - Бургас
Здравейте,

От доста време ви чета и ме вдъхновихте, да се взема в ръце и да започна отново да се грижа за себе си Simple Smile)

Малко се бях .. по занемарила Sad
Но всичко се променя Simple Smile

Та искам да ви попитам , всяка вечер ли си слагате маски ?

# 321
  • Пловдив
Reason, аз лично слагам през ден, лятото, ако помагам в работата на моя приятел и всеки ден, защото, кожата ми тогава се наслоява с мръсотия...като цяло съм чувала, че е хубано 3-4 пъти в седмицата да се правят /пак зависи от съставките може би/, но обикновено взимам почистващи и честото им ползване не се отразява зле на лицето ми.

# 322
  • София
Здравейте Simple Smile Темичката ни беше затънала,реших да я поиздърпам.
 Аз съм малко болна,лекувам си се вкъщи и от два дни вместо с кафе,започвам деня си със смути.Днес си забърках ябълка,портокал,киви,банан и магданоз.Получи се киселичко,но с доста витамин Ц.
 Разкрасително не мога да се похваля с почти нищо кой знае какво.
Почисваща маска на лицето мацнах,а като се почувствам по-добре ще си запиша час за фризьор и оформяне на веждите.

# 323
  • при моите деца .....
Привет!

Не съм активна в писането... не съм активна и в разкрасяването.... от около 3 седмици съм активна в спането.... мога да спя по всяко време.....
*Bubble*,  Hug бързо оздравяване!
Днес Марти вдигна Т.....
Оставих я вкъщи, на обяд Т достигна 39.2....
Сега е свалена... дано нямаме изненади през нощта.... двете сме сами....
Утре ММ се прибира.....

Хубава вечер!

# 324
  • Пловдив
Мога да се отчета с оправен маникюр и педикюр, пуснат епилатор, оправени вежди и маска на лицето...

# 325
  • при моите деца .....
Днес и аз мога да се включа тематично - с пуснат епилатор.

Сега ще сложа слой топ лак върху маникюра.
Така издържа по-дълго.

Хубава вечер!

# 326
Здравейте! Hug
И аз мога да се отчета разкрасително днес - подстригване, боядисване, оформени вежди и маска на лицето.
Сега се отправям към леглото. Лека нощ!
Много слаба активност тук..

# 327
  • София
Здравейте Simple Smile
 Рано рано си изпих кафето с малко мляко,а преди малко забърках днешното смути,като преди това минах през съседния био магазин,взех си ленено семе и го използвах.Днешната смеска е банан,портокал,магданоз и ленено семе.Много вкусно стана.
 Докато се наслаждавам на смутито,мазнах и Еластисайзер на косата,а преди влизане в банята ще сложа и почистваща маска.
 Това е от мен!

EL* ,наистина много слаба активност Sad Хайде момичета пишете,пишете!Нови,стари,призовавам ви  Party

# 328
Хайде момичета пишете,пишете!Нови,стари,призовавам ви  Party

Слушам (чета) и изпълнявам!  Hug

Не че има с кой знае какво да се похваля, ама пък да се разпиша. Simple Smile
Разкрасяването не е много на почит в момента, много задачки, много учене...
Все пак стандартните неща си продължават... кремчета, лосиони, епилатор, вежди.. няма как. Simple Smile

# 329
  • при моите деца .....
Привет и от мен!
Днес надвих тоталния си мързел и се поглезих с боди лосион след баня.....
Разкрасих се със следобедна дрямка....

Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт