Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 736
  • 595
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
*Bubble*, напред епилаторът, който купих пак е Браун, пак е такава форма и е малко по-евтин, върши ми чудесна работа  Peace
Аз правя нормалните разкрасителни неща - маникюр, педикюр, епилатор, маски на лицето...косата май зимата бях по-активна, сега от доста време не съм й слагала нещо различно от един серум за крайщата  Rolling Eyes

# 421
Открих ви чааак на 7 страница!
Май лятото сте се отдали повече на релакс, отколкото на разкрасяване?  Mr. Green
А преди темата се изписваше за 3-4 дни...  Tired

# 422
  • София
Здравейте,наистина темата ни съвсем замря,аз се разписвам с ботокс маска на косата от вчера,а сутринта пръснах и със спрея на Лакме Л2 и на Филип Кингсли за обем и май ми дойде малко множко тази комбинация.Тия дни мисля да мина през Златна рибка да си взема нещо слънцезащитно за коса.
 Лицето през дена енергизиращия на Кларинс,веднъж седмично ползвам хидратиращата маска на Авен,superdifence на Клиник го оставих за нощен,въпреки хубавия си фактор ми идва тежък в жегите.
За тяло напоследък лосиона ми остава на заден план,а не трябва.Взех си едно душ олио на Nuxe и мирише много приятно и не изсушава.За разнообразие взех и едно на  L'occitan с мвгнолия,много ми харесва много нежен и приятен аромат,после цялата баня ухае на него,ще си го взема за морето.

# 423
  • Пловдив
Записвам се с маска на лицето, епилатор, плаж, вино.... Simple Smile
Хубави летни дни.

# 424
  • При децата ми
Здравейте,наистина темата ни съвсем замря,аз се разписвам с ботокс маска на косата от вчера,а сутринта пръснах и със спрея на Лакме Л2 и на Филип Кингсли за обем и май ми дойде малко множко тази комбинация.Тия дни мисля да мина през Златна рибка да си взема нещо слънцезащитно за коса.
 Лицето през дена енергизиращия на Кларинс,веднъж седмично ползвам хидратиращата маска на Авен,superdifence на Клиник го оставих за нощен,въпреки хубавия си фактор ми идва тежък в жегите.
За тяло напоследък лосиона ми остава на заден план,а не трябва.Взех си едно душ олио на Nuxe и мирише много приятно и не изсушава.За разнообразие взех и едно на  L'occitan с мвгнолия,много ми харесва много нежен и приятен аромат,после цялата баня ухае на него,ще си го взема за морето.

*Bubble, може ли малко повоче информация за ботокс маската за коса? Simple Smile

# 425
  • София
То е цяла серия на Loreal Profesionel има и ампула от която аз не съм впечатлена и затова си ползвам само маската веднъж седмично и я комбинирам с шампоана им за обем Volumetric.
Целта на маската е да направи косъма по плътен и предпази от накъсване и ми харесва резултата.

Разкрасително днес съм на нулата засега.Вчера в Ремедиум гледах маските на Апивита че са намалени,ама не си харесах,тряба ми почистваща.

Последна редакция: чт, 23 юли 2015, 11:40 от *Bubble*

# 426
  • При децата ми
Благодаря Bubbie!

Скрит текст:
Момичета, не ми излизат никакви известия от темите във форума. В коя тема мога да пиша за това?

# 427
  • Майнатаун
И аз се записвам в темата. Сега имам доста свободно време, което в голямата му част  прекарвам в нас, тъй като се подготвям за държавни изпити. Flutter Изпуснала съм доста теми, но се надявам сега да съм по-редовна и бързо да влезна в час.
Днес мога да се отчета с един маникюр и педикюр и една домашна маска за коса.
  bouquet

# 428
Привет!

И аз се отчитам с маникюр от тази сутрин, после ако успея ще снимам и покажа.

Ще ходим с приятелка по магазините следобед, имам нужда от чанта и дълги дънки, ще видим какви ще ги свършим. Може и нещо козметично да забърша, използвах мостра на измиващия гел за лице на Авен, много ми хареса и ще си го взема в пълен размер. Simple Smile

Хриспа, опитай тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=840351.0;topicrefid=19

Лиляна, добре дошла! Темата замря доста, но дано се възроди постепенно!
Аз съм маниак на тема лакове за нокти, така че винаги ми е интересно - какъв лак избра за маникюр и педикюр? Simple Smile

# 429
  • София
Наистина темата замря Sad
 Като стана дума за лакове,аз експериментирах с един нетипичен за мен на ГР на ръцете и краката и още се чудя харесва ли ми,макар че вече получих няколко комплимента за цвета и ме питаха кой е лакът Simple Smile Седи и много лятно.Ето една снимка от нета:
Скрит текст:

Вили ,сподели после как е минал шопингът Simple Smile Кой измиващ на Авен си пробвала?
 И аз съм решила в събота или неделя да направя един шопинг преди морето.
Hrispa76,наистина не знам към кого да се обърнеш.А твоята коса можеш ли да я опишеш,какви продукти ползваш?

# 430
  • Майнатаун
Bили, благодаря! Лака е на Bourjois SO laque glossy - 04 Amande défilé. По принцип заради работата ми през лятото винаги съм с френски маникюр, а зимните месеци в червената гама.Много рядко си позволявах нещо различно, но сега съм напълно свободна да бъда в каквито си цветове искам. От години ноктите ми първо бяха с акрил, после с гел и накрая преминах към гел-лак,но сега реших да им дам малка почивка от месец или два и маникюра го правя сама. Ето това е лака, снимката е от нета:

Скрит текст:

*Bubble*, страхотен лак, на мен ми допада много, а и напомня много за морето. Peace

# 431
  • Пловдив
Привет и от мен, отчитам се с маска на лицето, заздравител на ноктите, крем на краката и околоочен крем...

# 432
Бабълче, ето този:
Скрит текст:

Лили, много свеж и летен цвят!

Аз вчера си купих хубави неща, доволна съм. Simple Smile
Следобед ще ходим към вилата на село, малкия да поседи малко на въздух, имаме полянка, басейн, хубаво ни е там.  Flutter

Хубав уикенд!

# 433
  • Майнатаун
Здравейте красавици!   bouquet
Аз с нищо разкрасително не мога да се похваля тези дни, защото бяхме на Боровец и единственото което правихме е да се разхождаме из планината, леки преходи и много лежане по полянките с леки напитки в ръка.
Утре съм на фризьор за подстригване, защото ми е доста нацъфтяла косата. Искам да променя нещо, но не знам дали да е дължината и формата или цвета. А може би и двете.  newsm78 Утре като резултата е на лице, ще се похваля. Peace
Успешна седмица на всички!
 smile3525

# 434
  • София
Здравейте и поздрави от морето!Разкрасително се разписвам с плаж и много положителни и позитивни моменти в Созопол.Обичам този град,има някаква магия в него.
 Нося си еластисайзъра в куфара,ще видим кога ще стигна до него.За косата си взех на Loreal Profesionel soleil шампоанв,оказа се че от миналата година съм имала почти пълно шишенце на Лакме,забравила съм го Simple Smile
Тялото мажа с La roche posay spf 30,лицето с  Avene spf 30,за след слънце ползвам Авен за тяло.
Вечер на лицето слагам само от хидратиращия серум на Babor.Взела съм и енергизиращия крем на Кларанс,ама рядко стигам до него

Общи условия

Активация на акаунт