Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 741
  • 595
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета!
Много ни е опустяла темичката ... не, че и аз се включвам редовно, но трябва да я възобновим най-сетне  Hug Hug

Отчитам се с лакирани в черно нокти - много харесвам черния цвят за дрехи, обувки, чанти и т.н., но не съм се лакирала в черно. Но да, много ми хареса Simple Smile
Друго, с което се отчитам, ексфолиране на тялото с кафена утайка...и кожата ми е толкова нежна и гладка.
Сега разглеждам един каталог на Avon, искам да си поръчам някакъв лосион за тяло. И като се зачетох има крем, лосион и масло за тяло от един вид и се чудя кое да поръчам.

Спокойна вечер момичета!  Hug

# 436
  • Пловдив
Добър вечер и от мен.
Разкрасително си карам едни и същи работи, днес пуснах епилатор, маска на лицето и стига толкова  Mr. Green

# 437
Здравейте,
лел не съм писала от май. Много съм несериозна и е ужасно това.
Поздрави на всички.
Идва есен, ужасно потискащо е да е студено!

# 438
  • Пловдив
esi_jo , добре че другите пишем по-често  Mr. Green

# 439
Амче аз съм от най-несериозните....Разкрасително-някоя маска отвреме-навреме и епилация....Скучно ми е .Дните минават еднообразно.Нищо интересно не се случва.А и лошото време ме довършва....
 Hug

# 440
  • Пловдив
Аз мога да се отчета с крем около очите, крем на лицето, маски на лицето правя сравнително редовно. Утре ще пускам епилатора и ще оправям маникюра. До края на седмицата ще отида на фризьор за връхчетата на косата и полека-лека трябва да започвам с маските за коса, че цяло лято го ударих през просото.

# 441
Включвам се в темата, като гледам има нужда от малко събуждане Simple Smile ще споделя довечера за моите рутинни дейности Simple Smile

# 442
  • Майнатаун
Темичката замря. Sad
Аз няма с какво да се похваля и отчета, тъй като усилено чета за държавните изпити, само хвърлям по едно око на форума. Embarassed

# 443
  • Пловдив
В последно време като разкрасяване отчитам само гримирането, маникюр/педикюр, оправяне на веждите и епилатора...маските тотално съм ги игнорирала и мисля скоро време да се поправя.

# 444
Мен понякога ме домързява яко, но сега съм си наложила да си отделям повече време за тези грижи.
Вчера бях на козметик за почистване на лице, снощи не успях нищо да свърша от заплануваното, но за тази вечер съм планирала маска за косата и лицето  Laughing

# 445
Отчитам се с маска за коса и маска на лицето, епилатор от снощи и успях само да си оформя маникюра и да си сложа заздравител, тази вечер мисля и някакъв цвят да им мацна Simple Smile

# 446
  • Варна
Привет красавици,отдавна не съм писала тук  Blush
Отчитам се с маска на косата и лицето.Кристали на косата,боди лосион и лак на крачката Simple Smile
Надявам се стана по-сериозна в темата и да надничам по-често  Simple Smile

# 447
  • Пловдив
Днес съм по темата - оправих маникюра и се гримирах.

# 448
  • при моите деца .....
Ех, цяла година не успяхме да изпишем темата.....
ами тематични сме - МЪРЗЕЛИВИ.

Аз покрай бременността съвсем намалих разкрасяването и затова не се разписвах ....
Честита нова година!
Нека 2016 година донесе на нас и нашите семейства ЗДРАВЕ,
късмет, щастливи мигове, незабравими пътешествия и много щастливи  усмивки!

# 449
Честита нова година, мързеланки!
Желая ви да сте здрави и много щастливи, нека тази година ви донесе всичко желано и мечтано  bouquet

Аз съм си обещала, че тази година ще започна като нов човек и ще намирам повече време за себе си/какво клише само hahaha /

Отчитам се от снощи - маска на лицето и на косата. За косата използвам ето тази: http://vianperfect.bg/products/uploads/maska-mikrokristali-blqsuk.jpg  - доволна съм, икономична е, а и прави косата ми изключително мека.
За лицето използвах ето тази - http://static.framar.bg/product/himalaya-neem-mask.jpg

Общи условия

Активация на акаунт