Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 742
  • 595
  •   1
Отговори
# 450
  • при моите деца .....
Привет!

Аз от 5.01 - започнах коремни преси.
Трябва да се стимулирам да започна с маски за лице...
*слънце*, и аз имам тази маска на Хималая и я харесвам, напомни ми да я използвам.

Приятен уикенд!

# 451
Ау, отдавна не бях влизала да чета, а тя темата - замряла.
Да се отчета: сутринта мацнах околоочен крем и крем за лице. Не мога да разбера - от стрес ли, от студа ли, но кожата ми е суха, порите ми са разширени и разни малки пъпки си проправят път.  Crossing Arms Довечера ще е сериозното разкрасяване - моя възлюбен каца утре на обяд.  Blush

* Боби *, аз имах рожден ден на 27ми февруари и съм решила, че през следващата година (до следващия) ще направя поне 100 тренировки - до тук са 3.  Mr. Green

# 452
  Здравейте момичета, аз от горе-долу 2 години не съм писала тук , много хубави неща ми се случиха през това време , днес се сетих да пиша ,  понеже гледах репортаж по бтв в ,,преди обед,, с една от вас. Няма да й издавам псевдонима , но искам да й кажа БРАВО!!!

# 453
Жабуранче,здравей!Мими е нашата гордост.Силна жена с прекрасно бъдеще!Ти как си?Мисля,че имаш с какво да се похвалиш.....

# 454
Имам,  имам Simple Smile  едно съкровище и още едно на път Simple Smile  не си губим времето.

# 455
  • Варна
Здравейте,и аз се завърнах,честичко преглеждам тук с надеждата да се е раздвижила темата ама нъцки  Thinking Мимка е наша гордост -успех и за напред,сила и вяра ,че няма необратими неща.
Разкрасително нямам какво да се похваля-освен фитнеса и лакирани нокти  Laughing

# 456
  • Пловдив
Евала на Мимето, желая й много усмивки и щастие.
Аз мога да се отчета с маникюр, солариум тези дни и общо взето обичайните неща, като цяло влизам с двата крака при мързеливите.

# 457
  • София
Добро утро!Хайде на пролетното мързеливо разкрасяванееее ...
 Кой какво направи за себе си?

# 458
  • Варна
Ехаа,липсваше ми темата  Hug

Засрамвам се и отивам да се лакирам  Embarassed

# 459
  • София
Ехаа,липсваше ми темата  Hug

Засрамвам се и отивам да се лакирам  Embarassed
Хайде да я върнем в редиците!
 И аз довечера ще мацна нещо пролетно,още не съм решила  какво.Покажи после какво си си сложила Simple Smile

# 460
  • Варна
Хелоууу.Отчитам се с маска на косата и лицето и лак на ръцете  Blush

# 461
  • Пловдив
Отчитам се с пуснат епилатор и оправени вежди.

# 462
  • Варна
Привет-отчитам се с епилация на крака и ръце,лакирани нокти,маска на косата и лицето .

# 463
  • Пловдив
И аз се отчитам с маска на лицето и крем против пъпки. За момента сънят най-разкрасително ми действа.

# 464
  • Варна
Добър вечер и наздраве Wine Glass Отчитам се с маска на косата,,лицети и френски маникюр !

Общи условия

Активация на акаунт