Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 744
  • 595
  •   1
Отговори
# 465
и аз се отчитам:
- много нови придобивки през последния месец, чакам и още неща - последната почти година доста бях ограничила козметичните покупки; запасите ми понамаляха и вдъхновението ми се върна
- редовна грижа за кожата на тялото - преди се мажех с лосион за тяло от дъжд на вятър, отново от около месец не пропускам ден; извадила съм една духалка, стоплям стаята и ми е много приятно
- интензивна грижа за косата - винаги е била най-пренебрегната, но реших, че и тя заслужава внимание
- по-честа употреба на разнообразни маски за лице - започнах да купувам не само в тубичка, но и еднократни сашета
- намалих лакирането - в момента ноктите ми отново са изрязани до долу и ми харесват без лак; иначе се грижа за тях и за кожичките около тях; през лятото предполагам, че отново ще ми се носят шарениики и ще наваксам
- продължавам да се грижа старателно за лицето си като винаги, но вече включвам и шията и деколтето, които до скоро редовно пропусках
- гримиране - загубих вдъхновение /но ще се върне!/, най-много нюд червило и руж с лек блясък
- парфюми - заради липсващата зима пръскам необичайни за април аромати - по-свежи и по-зелени вместо плътни и интензивни бомби

# 466
  • Пловдив
bubanka, радваш с този пост  Peace
Аз мога да се отчета с маска на лицето, лосион иначе и аз нанасям всеки ден, околоочен също.

# 467
# 468
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Вече мога да се запиша тематично  Grinning
Днес пуснах епилатор и оправих ноктите - скъсих ги.
Трябва да приложа доста от точките от поста на bubanka
- редовна грижа за кожата на тялото
-  старателно да се грижа за лицето си, но вече да включвам и шията и деколтето.
За маските също......

# 469
  • София
Побут,побут!
 Активизирам се и ви призовавам на разкрасителни процедури.

Споделете какви грижи полагате за лицето си в летния сезон,какви продукти ползвате в момента иии разбира се чакам ви на отчет!

# 470
  • Велико Търново
Побут,побут!
 Активизирам се и ви призовавам на разкрасителни процедури.

Споделете какви грижи полагате за лицето си в летния сезон,какви продукти ползвате в момента иии разбира се чакам ви на отчет!

Не съм писала сигулно две години в темата, но сега се включвам.
Галеник имат топ продукт за мен, пристрастена съм. Нов е за марката-козметичен лосион за лице и деколте от серията Аква инфини. Служи за транспортьор при последващата грижа. Вече имам наблюдение върху още 5 жени, които го ползват и всички са влюбени. Обогатен е с розата на Ерихон Crazy Пробвайте го, цената му е поносима 37.00 лв за 200мл.
От две години ползвам крема за шия и деколте на Скинкод. Доволна съм.
Лицето, тялото, ноктите и косата ми никога не са страдали от липса на грижа, така, че там всичко е по старому Blush

Това е от мен, хубава вечер!

# 471
  • София
Сиска,радвам се да те прочета,заинтригува ме,за каква кожа и възраст го препоръчват?

Аз за по-лесно щракнах какво ползвам за лицето,малко продукти,но съм си доволна от тях.С тоника минавам само вечер.Крема ползвам сутрин и вечер,а маската два пъти седмично.
Скрит текст:

# 472
  • Пловдив
В момента ползвам тези продукти за лицето
крем за лице
Скрит текст:
околоочен
Скрит текст:
и против пъпки
Скрит текст:
+ различни видове маски /хидратираща, почистваща/
Останалите неща и при мен са си постарому...маски на косата, крем на краката, епилатор, лосион за тяло, масло на връхчетата на косата...нищо интересно общо взето.

# 473
минавам да отчета НЕмързел  Flutter
от около три месеца правя 2 пъти в седмицата маски на косата преди миене /след миене ритуалът е запазен/ - резултатът е много добър, доволна съм - не, че косата ми е станала зашеметяваща, но преди беше в много лошо състояние и разликата се вижда и без особено вглеждане

# 474
Привет! Не съм се разписвала не знам от кога... Embarassed

Грижата за лицето ми не се е променила много в последната може би 1 година... използвам кремче на Uriage, измивен гел в момента на Биофреш, маски разни и разнообразни и държа много на ексфолирането, в момента използвам ексфолиант на Хималая, мисля че с орех. От Siska научих за новото гел-кремче на Биодерма, ако си намеря тестер, за да го пробвам първо, може да изневеря на Uriage.  Mr. Green

Новото е, че си смених цвета на косата, вече съм черна и съм в търсене на подходящи продукти за боядисана коса.  Flutter

За тялото скоро открих лосионите на Yves Rocher, много съм влюбена.  Mr. Green Ексфолирам се с някакъв си ексфолиант Tutti Frutti с диня и пъпеш и много ми харесват супер едрите и по-груби частички.   

Ноктите ми са все в характерните за лятото коралов, ментов, жълт, светло син цвят... топ използвам на Ревлон, основа - Евелин 8 в 1.

Другата седмица ще си правя и татуировка.  Mr. Green
Толкова, че стана дълго.  Blush

# 475
  • София
Добро утро!
 Аз сутринта бях решила да мазна една кислородна маска преди работа,ама какво се замотах,времето си отлетя,оставям я за довечера.
 Имам нужда от нов фондьотен и мисля да повторя хидратиращото флуидче на Ла Рош,перфектен ми е за лятото.

Вили и аз обичам ексфолианти с едри и груби частици.Миналата седмица си взех и четка за сухо четкане и трябва вече да я вкарам в действие,че искам хубав равномерен морски тен Simple Smile
bubanka,какви са тези маски преди миене?
Деси,Кларината е много хубаво кремче за пъпки,бях го забравила

# 476
правя:
маслени /на скалпа и по дължините/
маслена само на дължините
смес масло и балсам за дължините
или само балсам по дължините
след измиване правя от време на време и желатиновата

зависи в какво настроение съм и колко време имам
държа ги между 1/2 час и 2 часа, не спя с тях

# 477
  • София
Добре ми звучиии,бих пробвала.
 Като заговорихме за коса,наскоро си взех изсветляващия крем на Лореал,наистина се изсветлих една идея,даже довечера смятам още веднъж да се намажа с него,последна дозичка ми остана.

Иначе разкрасително започнах със сухочеткането.Имам още седмица и половина до почивката и смятам да съм стриктна в четкането.

# 478
  • Варна
Радвам се ,че побутнахте темата и сте на линия красавици  Heart Eyes
Аз се отчитам с оскубани вежди,маска на лицето ,маникюр и нова прическа Simple Smile
Аз също не съм спряла с ежедневното разкрасяване- околоочен ,крем за лице,маски на коса и лице,маникюр ,епилация всичко си върви по старо му.Напоследък пренебрегвам маслените маски на косата и трябва да се поправя.
За лице ползвам на орифлейм кремче с макадамия,околоочен с бяла роза и хайвер,сухо олио за тяло след баня,маски за лице-ензимна,с кал от мъртво море и хидратираща /редувам ги/

# 479
  • Варна
Момичета някой да е ползвал това олио за тяло?
Имам спешна нужда от ново олио и се чудя дали да е това или да си заложа на бебешкото?

Общи условия

Активация на акаунт