Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 745
  • 595
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
princess_des, за първи път го виждам...дано някой се включи, който го е ползвал

# 481
имам това /точно това/ и съм доволна - попива по-бързо от други продукти от този тип, ухае приятно и сравнително дълго

# 482
  • София
Добро утро!Втори работен ден и броя дните да почивката,от вчера се отчитам с дъъълга разходка с любима приятелка и по-по темата с четкане преди душ ... мързеливо и понеделнишки,днес ще съм обаче по-дейна.Като изпълня плана ще се отчета Simple Smile
 Взех си и нов бански вчера,но не го намирам в сайта,ще го покажа после да си кажете мнението.И едно спрей-олио на Нивеа 20 фактор
princess_des , тази спа серия на Дав и аз я заглеждам,имат един лосион с масажираща приставка,иначе олио за лятото не обичам,но предполагам,че ще са хубави.

# 483
  • Варна
Взех си олиото със блестящите частички ,утре ще го пробвам,до сега бях със спрей олио на Ейвън .Обичам лятото да се мажа с олио ,пък и по принцип съм със суха кожа.

# 484
  • Варна
Привет ,красавици  Hug Днес ми е разкрасителен ден и минавам да се отчета  Grinning
Желатинова маска на косата и лицето,очарована съм от маската за лице  Heart Eyes Пилинг маската се прави от 1с.л. желатин и 1,5 с.л. прясно мляко. В купичка се слага млякото, после се добавя и желатинчето, след което сместа се разбърква с дървена лъжичка , докато не стане изцяло хомогенна. Загрявам за около 10 секунди в микровълновата и нанасям. Държа около 15 минутки и махам. Ефектът - никакви черни точки, искрящо лице и изглаждане на бръчките.
Матирана коса ,маска на краката и олио на тялото .По -късно смятам и педикюра да оправям  Grinning

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 14:08 от princess_des

# 485
  • София
Здравейте, красавици!!!  bouquet bouquet bouquet
Не съм писала тук почти от две години, но се завръщам в редиците. Реших да върна хронологията назад, за да видя колко теми съм изпуснала.. а то се оказа, че съм писала в предната...  Shocked Срамота! Трябва да съживим темичката, защото е страхотна.

По-късно ще се включа с отчет и инфо за продуктите, които използвам и от които съм доволна напоследък.

Слънчев и усмихнат ден!  bouquet

Допълвам с отчет:

Днес е ден за миене на косата. Изчетках я с обърната надолу глава 100 пъти преди да я измия (Бях чела за този метод в една книга. По този начин чрез навеждането на главата надолу /т.е. подобрява се кръвоснабдяването на скалпа/ се стимулира образуването на защитен слой върху косъма и съответно се намалява вредното въздействие на химическите вещества в шампоана върху косата). Не винаги имам време и желание да го правя, но когато се сетя се реша. Simple Smile Използвах балсам с какаово масло, който ми беше препоръчан и след като изсуша косата ще преценя дали съм доволна от него.

Ексфолирах цялото тяло с ексфолиант с трици от гроздови семки. Чувствам кожата си много по-мека сега.

Сложих пробиотична маска на лицето и постоях с нея повече от половин час. Отдавна не бях слагала маска.  Embarassed

След малко ми предстои да почистя лицето с тоник с AHA и BHA киселини и преди лягане да нанеса околоочен крем и крем на стъпалата.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 20:30 от Рошличка

# 486
Извинявам се, тази тема има ли я в сегашно време.

# 487
  • Пловдив
 temitu, тази е актуална  Mr. Green а и почти е пролет...

# 488
  • Варна
1 г застой Simple Smile И аз съм тук ,ако ще се възражда темата Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 489
Дали приемате нови попълнения:heart:

# 490
  • Варна
Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesПриемаме Yum! Хубаво ще е да се съберем "старите  кучета" на темата Stuck Out Tongue Closed Eyes ,голяма забава ще е ,ама надали  Frowning1

# 491
Благодаря за приема:heart:
Преди темата беше страхотна и четях с удоволствие,Дани стане раздвижване:heart:
Днес едни бързо  карите на косата ,пипаме маска на лице с екстракт от вино и за днес толкова:stuck_out_tongue_winking_eye:
Хубава неделя Heart

# 492
Хубаво ще е да се съберем "старите  кучета" на темата Stuck Out Tongue Closed Eyes ,голяма забава ще е ,ама надали  Frowning1
И аз се навъртам наоколо, Дес. Kissing HeartGrin

# 493
  • Варна
Е,браво ,браво . Аз де отчитам с мързел днес Relaxed

# 494
  • русе
Радвам се ,че започва темата отново.
Хубава снежна седмица⛄❄🌨

Общи условия

Активация на акаунт