Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 644
  • 595
  •   1
Отговори
# 570
От както забременях, рязко смених козметика и подобни. Гледам да си правя домашни маски за косата и лицето. Може да споделите някоя любима, ако имате? Simple Smile
Относно спорта..правя по малко йога ама някак си инстинктивно се пазя. 🤷‍♀️

# 571
  • Пловдив
И при мен е едно и също разкрасяването. Мазила, маски, маникюр/педикюр, епилатор. Открих маските за крака за първа проба съм доволна. Мисля пакхда започна лазерна епилация, че нямам нерви за епилатора.

# 572
  • София
Аз започнах да ходя два пъти седмично на плуване ,през останалото време тренирам с Руми и гледам да се храня нискокалорично.За месец съм -3 кг,реално погледнато не е нищо,но аз не гоня бързи цели.

# 573
Да се запиша и аз в тази темичка. Много съм непостоянна в това отношение, не правя кой знае какви
специални работи, лосион за тяло, крем за лице, чат пат някоя маска, но ми е интересно да ви чета, та току виж се мотивирам и аз Flowers Cherries

# 574
  • Пловдив
Сещате ли се някакво предизвикателство за корем. Поприбра ми се след раждането, но има още какво да се желае. Иначе съм мързелива, имам пътека и стои за украса.

# 575
  • София
Планкове.  Има много приложения и за телефон.
С него ще стегнеш, с пътеката ако вкараш в употреба ще стопиш мазнинките.

Иначе ето
https://www.google.com/search?q=%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D … 1042&dpr=1.25

# 576
  • Пловдив
~Étoile~, благодоря, ще започна с това предизвикателство и ще разгледам за планкове.

# 577
Сещате ли се някакво предизвикателство за корем. Поприбра ми се след раждането, но има още какво да се желае. Иначе съм мързелива, имам пътека и стои за украса.
Аз след раждането си прибрах корема главно с кавитация , много ми помогна Simple Smile

# 578
  • Варна
Отчитам се с грижа за косата-намазах се с бадемово масло с лимон ,ще постоя няколко часа сега.Само моля ви ми припомнете лимона ли сваляше боя за коса? Че ми се върти нещо такова в главата.Та да си знам дали да си взема друго масло и това да го ползвам по рядко. Имам нужда от маникюр,но ще е чак другия месец.....  И още нещо ,днес си поднових Мултиспорта от февруари се връщам в залата.

# 579
  • Варна
Надявам се уикенда да имате повече време за себе си.Аз днес се отчитам с аницелулитен ексфолиант,антицелулитен крем,серум за околкочен контур,маска за лице, и крем за лице.Косата успях само с готова маска и серум за краищата.

# 580
  • София
И аз все на уикенда се надявам, но в общия случай не става точно така.
От днес започвам нова терапия против косопад - на Баба Агафия (нещо руско е). Шампоанът и балсамът миришат на конюшня, дано поне си заслужава. Иначе са билкови, но ароматът е потресаващ.

# 581
Здравейте и от мен. Преди години доста место пишех в тази тема, вдъхновяваше ме много.
Днес ще се отчета впръскване в корените на отвара от репей. Когато косата изсъхне ще сложа домашна маска в стил каквото има в хладилника - кисело мляко, мед, оцет, кокосово олио, жълтък и ракия. Косата ми има ужасен косопад. В началото мислех, че в минаването на месеците след раждането ще се оправи, но година по-късно си е все същото. Установих, след изследвания, че е от липса на витамин Д. Започнах да пия, но междувременно ще продължавам с грижите, пък дано до половин година се подобри цялостното състояние на косата. По-късно ще ексфолирам тялото с утайка от кафе със зехтин. Много мека и подхранена е кожата ми след това, а и като че ли подкожните косъмчета драстично намаляха откакто го правя. Сега ще сложа маска на лицето с мед. Домашна маска за лице правя с банан, мед и кисело мляко и другата, която най-често правя е с нишесте от картоф, жълтък и две капсули витамин Е. Като ефекта от тази маска е много добро почистване и стягане. Това е от мен.

А вие, момичета, какви домашни маски за лице и коса правите?

# 582
Деси, препоръчвам ти cassey ho, особено по - старите и видеа с тренировки, чудесни са. Аз изкарах преса с тях и малко ограничение с храната. Simple Smile Кракто време, но ползотворно натоварващи.

# 583
Здравейте! Тази темичка силно ме привлече и съм изумена, че е толкова отдавна създадена и май рядко се пише в нея. Не знам дали разбрах правилно за какво е, но се надявам да не съм объркала. Аз съм жена, тип low-maintenance. Този израз ми е адски смешен и за съжаление пасвам идеално на него.
Обожавам парфюми, модата като вид изкуство, киното и пресъздаването на сюжета чрез костюмите и прическите, обожавам модни списания, модна фотография, както и да гледам всякакви видеа с известни личности за режимите им и т.н. Но... аз самата... какво да ви кажа, май интересът ми към тези неща е по-скоро "научно-популярен", защото откъм действия вече не правя почти нищо и сигурно някоя дама, която пък е в другата крайност, ще ме погледне с отвращение и ще каже, че съм тотално занемарена.
От няколко години единствената ми "поддръжка" включва просто хигиена - шампоан, балсам, сапун (дори не ползвам и не обичам душ-гелове, а най-обикновен сапун Dove), паста за зъби, анти-перспиранти и това е относно козметиката. Хаха. Преди години, когато бях по-млада, много се стремях да го раздавам по-секси, всеки ден слагах грим, подбирах дрехите, купувах токчета. Последните токчета, които съм купила, са от 2016 година.
Сега съм решила да се завърна леко към повече суетност и разкрасяване, но заради пандемията не си давам зор. Решила съм да се науча чрез YouTube как да си оформям косата със сешоар, евентуално и да си правя къдрици с една маша, която ми подариха също преди 4 години и която не съм ползвала нито веднъж.
Като стил за дрехи, харесвам по-спортен, но бих пробвала всякакви неща. Обичам експериментирането и наистина подхождам към всичко като изследовател. Не знам всичко това дали е тъжно или не толкова. Със сигурност не се чувствам много добре заради околните, защото смятам, че доста хора много държат на външния вид и те съдят по него.
Лошото е и че много мразя да пазарувам за дрехи и обувки. Направо ненавиждам. Страшно досадно ми е и като знам, че трябва да пробвам толкова много неща, докато намеря най-подходящото, а и да го съчетавам, ми действа адски изморително. Явно съм някаква сгрешена партида от женски пол. Но пък... харесвам лукса и тайно си мечтая някой ден да си купувам и аз скъпоценни огърлици и диаманти като Елизабет Тейлър. Smile Поне тогава ще мога да си наема стилисти, които да ми предлагат решения и да съчетават вместо мен, та да ми е по-лесно. Мечтите са безплатни, нали?

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 23:30 от Джуд

# 584
  • Пловдив
Джуд,  може да си секси и в анцуг и маратонки Wink
Често в последно време съм спортна, но пък се гримирам и се чувствам ок в кожата си. Да не говорим, че не във всяка ситуация може да си с ток и т.н.
Има тема Модни консултации тук във форума, та има и интересни предложения там на различни аутфити, може да разгледаш или да питаш за нещо конкретно.

Общи условия

Активация на акаунт