Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 763
  • 595
  •   1
Отговори
# 525
  • при моите деца .....
Боби и аз като бяхме активни в темата без маникюр не оставах,а да и се мислех за дебела 😂
Сега един ден свалям лака,на другия ден оформям ноктите на третия се лакирам,на четвъртия запечатвам с топ лак.
Аз не се мисля само за дебела....
С наднормено съм по показатели....
А. И си "тежа" на ставите..

# 526
  • София
Боби и аз като бяхме активни в темата без маникюр не оставах,а да и се мислех за дебела 😂
Сега един ден свалям лака,на другия ден оформям ноктите на третия се лакирам,на четвъртия запечатвам с топ лак.
Аз не се мисля само за дебела....
С наднормено съм по показатели....
А. И си "тежа" на ставите..
И аз си тежа Боби,остави външния вид.
Надявам се Руми да е моето спасение,настройвам се психически,чено предстои промяна.

# 527
  • На острова
Боже, не мога да повярвам, че тема 38 е започната 2014! година, как не са я архивирали не знам..

Търсех темата за Естетичните процедури 😀, но ми попадна добре забравената стара наша тема и влизам да напиша два реда и аз.

Слава Богу, килограмите от когато пишех преди не са се променили кой знае колко, варират с 1-2 кг отгоре, което е добре. Но ежеседмичните маски за коса и ежедневния маникюр заминаха в шеста глуха 😁 За косата - трябва да се поправя, че вече съм и доста руса и грижите трябва да са повече, а за ноктите намерих супер мързеливото (но яко) решение - press on nails, като изкуствен лак, който се притиска/лепи по нокътя. Издържа седмица и после само го отлепяш. Чиста работа. И бърза!

Сега привършвайки писанията си, станах да си намажа една нощна маска за лице с лавандула, сложих и балсам за устни.

Поздрави на всички “стари” (и нови) красавици ❤

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 01:24 от ~Миа~

# 528
  • Пловдив
Малко повече информация за press on nails?  Откъде ги взимаш? Спокойно ли използваш вода?

# 529
  • На острова
Нямам никакъв проблем с водата, душ ежедневно, баня на малката. Но чиниите заминават или в миялната или с ръкавици само.

Купувам си ги от тукашен магазин тип D&M, не знам в БГ дали има тази марка, ще приложа снимка. Точно с такъв френски издържах миналата седмица, утре преди работа мога да лепна останалите. Но съм пробвала само и единствено тази марка

Скрит текст:

# 530
  • Somewhere far away
Тази тема вярно много замря. Ще я съживим.
Леле от колко време не съм писала тук.
При мен също има промяна към добро надявам се. Тренирам вече много редовно, за сметка на това никакъв маникюр, даже махнах ноктите , които държах доста дълги до преди няколко месеца. Пречат ми /с всичките планкове , гири и ластици ноктите наистина пречат/. Затова пък махнах и захарта и тестото от менюто си, чувствам се много по -добре и имам енергия.

# 531
  • Велико Търново
Добро утро!
Маникюрът ми от последните 12 години е къс и в класическо червено, а последните 3-4 дори не съм си сменяла нюанса-Морео и това е.Косата ми е постоянно вързана и ходя на фризьор да ме боядисат и подстригват.
Деси, честито бебе!Пожелавам му да има щастливо детство!
На мен също ми е много приятно, че темата се съживи.
Боби, успех в неравностойната борба с години и килограми!
И аз имам режим от Румяна/то от кого ли нямам/, но от всичките режими нейния най-не ми хареса.Не съм го и правила докрай, ако трябва да бъда честна.

Желая на всички хубава седмица, аз отивам на фитнес и след това на работа.

# 532
  • София
Ехаааа колко стари познати има в тази тема ❤ Така бих се радвала да я съживим пак.

Добро утро!

Сиска , защо не ти харесва?Какво не ти харесва?

# 533
  • Варна
И аз да се завърна в старите редици Simple Smile Разкрасително се отчитам с ежедневно мазане на олио за нокти ,че махнах гел лака и сега имам нужда точно от това , маска за лице -1-2 пъти седмично ,не съм занемарила това.След 9 месечно прекъсване се върнах в залата и там гледам да имам между 10-13 посещения месечно. Занемарила съм терапиите за коса ,трябва да си взема нещо -я тривитаминол ,я Икаров или еластисайзър знам ли ,ама трябва да взема мерки.
Миа -не знаех ,че имаш момиченце Simple Smile

# 534
  • На острова
princess_des, даа 😊 Даже ходи с брат си в едно училище вече!

Честито бебе на Дессси!

Само да споделя, че аз също не консумирам захар и въглехидрати като цяло от май месец и ми е много добре. Също така от много години вече си фастя 16:8, без закуска.

Еластисайзер си купих наскоро, трябва да не забравя да го използвам края на седмицата.

# 535
Тцтцтц, как издържате без захар и тестяно?Благородно завиждам.  Аз също имам режим от Румяна и тъкмо видя резултати и се почва: я рожден ден има вкъщи, я почивка, я болен, я гости.. И почва плюскане.
А за тренирането хич да не отварям дума...

# 536
  • Somewhere far away
Аз като цяло  съм лесна със захарта. Нямам апетит за сладко и просто не ми се яде,  единствено слагах захар в кафето, вече и там не слагам.  Виж за тестото ми е по -трудно, обичам да си похапвам  хлебче и ми липсва.

А какъв е тоя режим от Румяна ? хранителен ли  ? Какво точно представлява?

# 537
  • София
Deathcrush    ,режимът е хранителен с тренировки.На мен ми хареса това,че мога да готвя за цялото семейство от тази храна,която и аз ще ям,просто порциите ми са определено количество,трябва да си ходя с везничката и да си меря .Тренировките са домашни.180 лв струва да ти изготви режима,после в продължение на 5 седмици те консултира,мотивира и.т.н. по мейл.
Миа,кога пораснаха нашите бебета ❤❤❤ Вече и ученичка имаш даже!

Аз без Еластисайзър не оставам,най-добрия продукт за всички времена за мен е той.

princess_des  внимавай с тривитаминола ако кърмиш.Иначе аз преди като имах време да стоя с часове омотана като Али Баба си правех маска с масла и тривитаминол,омотавах косата в найлонов плик и загрявах със сешоар.Ефекта се утроява.
Сега това правя с Еластисайзъра само.

# 538
И аз да се запиша тук при вас.
Боря 4-5 кг, опитах да изхвърля сладко и тесто, но не ми се отрази добре. Все пак съм ги намалила до минимум. Карам си кростренажор през ден вкъщи.
Ще правя почивка от гел лака и планирам 1 месец да мажа само заздравител. Маски за лице и коса си правя 1-2 пъти седмично. Общо взето не правя нищо особено.

# 539
  • Велико Търново

Сиска , защо не ти харесва?Какво не ти харесва?
Нищо не ми харесва нито в Румяна, нито в режима за храна, нито в "изчанчените" тренировки, лигава и лицемерна ми е.
Режимът ми е от преди 7 години, изрично съм написала, че киноа, ориз, гъби изобщо по никакъв повод, никога не съм яла, но ги има в режима.Другото за, което се сещам е елдата.Дори сега като се замисля идея нямам защо съм си поръчала режим, същност сещам се-бях започнала да тренирам с тренировките й за начинаещи.Това съм аз, за други хора е идеална.Дори като съм тренирала с нея едно време, съм го правила на спрян звук.

Далеч по може да ме мотивира е Юли от залата на Юли, Веси от Джой фитнес, ама не за това е темата.

Общи условия

Активация на акаунт