За тези, които четат любовни романи №13

• 80 417
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Ихаа, Не ме забравяй и Време за бягство от поредицата на Мелтън са ми много много любими. Чак завидях /лекичко/, че с мойта "Къде си Аляска" май няма се разберем и така ми се чете нещо подобно, но всякакви тюлени съм ги минала отдавна.

Имате ли отзиви за До краен предел на Сандра и силно ме вълнува също /въпреки че малко бяга от жанра/ Преди да заспя. До колко е изкопирана Виж Джейн бяга?

# 241
  • Разпиляна във въображението
Ихаа, Не ме забравяй и Време за бягство от поредицата на Мелтън са ми много много любими. Чак завидях /лекичко/, че с мойта "Къде си Аляска" май няма се разберем и така ми се чете нещо подобно, но всякакви тюлени съм ги минала отдавна.

Май поредицата е голяма, а в Читанка има само няколко книги от авторката. Thinking

# 242
  • В къщурката на хълма на феите
не бе хора и от гората може да е хванат /ако е шотландска гора, още повече ще се уважаваме/, само пълна банкова сметка да има и тя да не е в КТБ-то Mr. Green Mr. Green

Имате ли отзиви за До краен предел на Сандра
скоро ще имам, ако изтраеш 3-4 дена, че в момента издирвам оня горепосочения Mr. Green Mr. Green

# 243
  • София
Покрай поста на mecani се замислих за херцозите в книгите.

Сетих се за:

"Херцогът и аз"
"Беликолепно"
"Изгубеният херцог Уиндъм"
"Мистър Кавендиш, предполагам"
Серия „Херцози” П. Грасо (не съм я чела)
"Непокорни желания"
"Кралството на мечтите"
"Уитни моя любов"

Допълвайте ...........  Wink

# 244
  • ВАРНА
След ужасния вкус от книгите на Сюзън Джонсън отворих Киндъла и реших да започна първата книга на български, на която попадна. И така започнах
Скрит текст:

Heart Eyes Тази ми е най-любимата от авторката Blush А депресията ме гони,защото тати няма да успее да е с нас за Коледа  Rolling Eyes И затова имам нужда от нещо силно захаросано и с много весели реплики  Flutter
Довърших Да се омъжиш за маркиз - малко края дойде много обяснителен,но като цяло приятна книжка  Peace

# 245
 Evencee, аз не мога до определя доколко си приличат "Преди да заспя" и книгата на Джой Филдинг, понеже втората не съм я чела.От "Преди да заспя" обаче съм много доволна, има очакване, съспенс.Цялата книга е във вид на дневник, който жената си води, но има пряка реч, така че не е дразнещо.Забелязах, че в темата за номинациите също доста хора са я отбелязали, та си има фенове.
В този ред на мисли ние си нямаме номинационна тема, но може да си споделим през годината коя книга ни е впечатлила най-много.

# 246
Здравейте момичета! Търся книгата ,,Белязана,, от поредицата на Елизабет Ноутън Безсмъртните пазители.Някой знае ли от къде мога да я изтегля или ако я има да ми я изпрати email dan4e_1973@abv.bg Благодаря предварително

# 247
# 248
Благодаря,че ме насочи.Не знаех за новата тема

# 249
Miriel, правилно, има още 4 книги. Някъде четох коментар, че понеже нямало интерес?!? към поредицата, затова били спряли да я издават.

Мерси, валия! "Виж Джейн бяга" е една от изключително малкото книги, които са ме държали "на педал" от първата до последната страница. Страхотна е, силно я препоръчвам на който не я е чел.

mecani, чакам аз, чакам Simple Smile И без това съм се забила при тийнейджърите и едва кретам. 

# 250
Аз чета книгата за Торин на Gena Showalter, бива засега, като се има предвид че е девствен зеленоок супергерой, нямаше как да не ми допадне Wink
Иначе гледам класацията https://www.goodreads.com/choiceawards/best-books-2014 и недоумявам за победителите...Диана Габалдон сигурно спечели заради излизането на сериала, а пък Книгата на живота на Дебора Харкнес е толкова, ама толкова отегчителна книга, че е една от малкото в живота ми, които съм зарязала недочетена Tired

# 251
  • София, Младост 2
Лост, да - и аз смятам, че книгата на Дебора Харкнес никак няма място в класацията. Аз си я изчетох чинно, де (изслушах), ама през повечето време наистина е протяжна и доста ужасна. Третата още не мога да се насиля да я изчета, поне да си довърша поредицата.

Даяна Габалдон си има твърда фен-аудитория, та дори и без сериала обичайно успява да влезе в класациите.

Имаше и разни други, за които не бях съгласна - примерно The King изобщо, ама изобщо не ми хареса, направо си е скучна. Обаче и за Джей Уорд е същото - огромна фен-маса и няма как да не влезе.

Transcendence е много предвидима, макар и приятна книжка и вероятно само заради лееееко по-необичайната тематика са я вкарали в класацията.

Аз отново не съм на тема романтики - изчетох си онези трите книжки, дето имаха лека прилика с Даунтън (не са лоши, но нищо особено) и пак минах към други жанрове. Сега съм на една тийнска катастрофична книжка на тема "краят на света", която обаче е неочаквано реалистична като постъпки на героите и като случки (с изкл на почти тоталната липса на насилие в бедствените ситуации...) и много ми държи вниманието и си чета с удоволствие и интерес. Ето тази - https://www.goodreads.com/series/41572-the-last-survivors - главните герои са тинейджъри. Вчера и днес изгълтах първите две книжки и предвид че изобщо, ама изобщо нямам време за нищо, това говори, че наистина са ми интересни Peace

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 21:50 от hedra

# 252
  • Déjà-fucking-vu
Здравейте, днес довърших третата книга на Анна Тод - след. Това ли е края, до погребението на баща й или има нещо недовършено в превода, или друга книга?

Не, това не е края, в момента превеждат останалата част от 3та книга. Тук http://after-fanfic.alle.bg/after-3/ можеш следиш, когато излезне нова глава и можеш да прочетеш останалите глави, мисля че би трябвало да си до 272 глава. Simple Smile Ааа и забравих да спомена, че има и 4та книга. Simple Smile

# 253
  • Разпиляна във въображението
Значи като свърша тези тюлени я споделете с какво да продължа - да дам нов шанс на Братството, Нощни стражи, Красиво бедствие, Дъблин стройт, Бюканън-Ренард, Макензи-Блекторн, Рискована любов, Тъмните пазители, Нощни ловци и Новите видове...

# 254
Здравейте, днес довърших третата книга на Анна Тод - след. Това ли е края, до погребението на баща й или има нещо недовършено в превода, или друга книга?

Не, това не е края, в момента превеждат останалата част от 3та книга. Тук http://after-fanfic.alle.bg/after-3/ можеш следиш, когато излезне нова глава и можеш да прочетеш останалите глави, мисля че би трябвало да си до 272 глава. Simple Smile Ааа и забравих да спомена, че има и 4та книга. Simple Smile

Има превод до 283 глава вкл.

Общи условия

Активация на акаунт