За тези, които четат любовни романи №13

• 80 418
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • Euskal Herria
Общо взето - цялата така ми вървеше. По едно време се позабърза действието и точно си викам: "А, работата ще я бъде", тя книгата взе, че свърши.
От трите книги тази ми беше най-най-бозава и някак попретупана към края.

# 301
  • София
Мерси, явно няма да я мъча и тя няма да ме мъчи. Мнооого вяла история, другите две наистина бяха добре, а тази...  Confused

# 302
  • София
Аз сядам да избирам приятна книга за почивните дни. Сега ще разгледам списъка с предложени от вас книги.  Heart Eyes

# 303
  • Кърджали
От вчера започнах поредицата" Каубои" , или поне книгите от поредицата, които имам на таблета. На село сме си, нямам достъп до свестен интернет, та викам си - това е възможност да прочета всичко, що отлежава в таблета през следващите десет дена.
"Джейк" някак не ми потръгна, не знам защо. Прочетох финала (стар мой навик винаги да чета началото и финала и след това вече да си прочета книгата), но засега я оставих. Снощи обаче направих грешка да подхвана "Уорд". И не я оставих, докато не я довърших. Та до 4 часа съм чела, което би трябвало да означава, че ми е харесала.
Сега се чудя дали да продължа със следващата от поредицата, която имам, май беше "Бък" или ще ми дойдат в повече каубоите Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 дек 2014, 12:52 от Aлекcандрa

# 304
  • София
Аз все още се чудя.  Thinking

# 305
Една идея за любителите на тениса и на тенисистите  Grinning Game, Set, Match на Нана Малоне, много интересна http://www.amazon.com/Game-Set-Match-Nana-Malone/dp/1478328231
След няколко книги за 15-19 век в Англия, рицари и т.н. ми прозвуча много свежо и различно.

# 306
  • Разпиляна във въображението
И трите книги, качени в дата, са фен-преводи. Като преводач е посочена Полина Стефанова.
http://data-bg.net/browse.php?search=%C4%E6%EE%E0%ED%E0+%CB%E8%E … dead=0&cat=18

В каква последователност са?

# 307
  • Euskal Herria
Не мисля, че са поредица. Все още не съм ги чела, но смятам, че са отделни книги на авторката; поне като чета анотациите. Просто са фен преводи.

# 308
Да, и аз затова попитах. Търсих дали са част от поредица, но не са. Laughing

# 309
Доколкото погледнах:Моят злодей е част от поредицата Рейд.

1.Наследникът
2.Чаровникът,който я укроти
3. A Rogue of My Own -Моят злодей
4.Let Love Find You

# 310
  • Кърджали
А да попитам, от Каубоите на Лей Грийнууд само Джейк, Уорд и Бък ли се намират в електронен формат на български? Търсих, търсих, но не намерих останалите. Ако някой ги има, може ли да ми ги прати?

# 311
Здравейте! Имате ли инфо кога ще бъде готова книгата за Джъстис от поредицата за Новите видове?

Явно вече е готова. Пуснаха я преди малко тук - http://bgworld.forumotion.com/t8457-topic#109268

# 312
Доколкото погледнах:Моят злодей е част от поредицата Рейд.

1.Наследникът
2.Чаровникът,който я укроти
3. A Rogue of My Own -Моят злодей
4.Let Love Find You

Да, отбелязала съм си, но другите са отделни.

# 313
  • Варна
За любителите на американски истории има една поредица, която ми хареса навремето. Има и индианци и суфражетки. За съжаление ги няма всичките книги на български.
Това е поредицата Бренда Джойс - The Bragg saga
А тук има част от книгите.

# 314
А да попитам, от Каубоите на Лей Грийнууд само Джейк, Уорд и Бък ли се намират в електронен формат на български? Търсих, търсих, но не намерих останалите. Ако някой ги има, може ли да ми ги прати?
Да
Ако искаш останалите на английски, има ги в ескейп

Общи условия

Активация на акаунт