За тези, които четат любовни романи №13

• 80 415
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • Кърджали
А да попитам, от Каубоите на Лей Грийнууд само Джейк, Уорд и Бък ли се намират в електронен формат на български? Търсих, търсих, но не намерих останалите. Ако някой ги има, може ли да ми ги прати?
Да
Ако искаш останалите на английски, има ги в ескейп

Жалко, но благодаря,но не знам дали ще се справя с английския. Пробвала съм да чета на тоз проклет език, не е като да не се справям съвсем, но като се натрупат много непознати думи за мен и в опитите да си го преведа, и губя нишката...
Ще си избера друго за четене явно.

Последна редакция: сб, 27 дек 2014, 12:05 от Aлекcандрa

# 316
здравейте, в момента чета книга 2от поредицата"Сезони на любовта" на Лайза Клейпас, но не мога да намеря 3 и 4.

# 317
  • София
здравейте, в момента чета книга 2от поредицата"Сезони на любовта" на Лайза Клейпас, но не мога да намеря 3 и 4.

Ето темата за търсене на ел. книги - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=815538.0;topicrefid=19

# 318
 Весела Коледа, дами santa2
Не ми се сбъдна желанието за малко снежец, но нищо.

Прегледах "Нежна вражда" на Джоана Линдзи, от любимите ми истории за враждуващи шотландски кланове, но превода не ми се понрави."Моят злодей" беше преведен от същата жена/момиче и ми хареса, но тук нещо ме подразни, сякаш четях детска приказка и я оставих.

Прехвърлих се на "Чаровник по рождение", много не исках да я чета от сантиментална гледна точка, защото свършва поредицата. И тя си беше в типичния стил, по който се водят последните от поредицата, но появата на бащата, майката, сестрата, лудата старица внасят желаното разнообразие .И преди съм казвала като най-добри отличавам "Избрах теб" и ''Знойни сънища", различчни, затрогващи, докосващи. Следващите (5 ли?) спокойно могат да се обединят в една под надслов Мега готин спортист и странна загубенячка, не казвам, че са лоши, просто прекалено еднотипни.

Какво ще кажете за тази поредица на Кристина Дод, включваща "Съблазън'', интересна ли е и трябва ли да се чете последователно ?

# 319
Здравеите момичета  Heart Eyes искам дапопитам някои да е чувал/ прочел тази книга  дали си заслужава времето прекарано между страниците  Неприличен роман -Ивайло Борисов

# 320
Честита Коледа, романтични дами! Simple Smile
валия, с удоволствие ще ти го изпратя целия ни сняг, само дай посока и отивам да търся снегорин да ви го докара.
Такаа, последни думи за До краен предел - определено не ми хареса. Мъчих я сума дни, през цялото време ми липсваше нещо, действие навярно, и дори не се изумих от развръзката. Толкова ми беше безразлично вече, че само исках да свършва и нищо друго. Залепих й 3 звезди в ГР, ама и това й е множко. 
Сега чета Елизабет Адлър - Рано или късно, първи сблъсък с авторката и ми харесва как пише, много по-бързо ми върви и по-интересно ми е от буламача на Сандрата.
Чаровника също си го оставих настрана, въпреки че и моето мнение е същото. Като го прегледах на бързи обороти никакво впечатление не ми направи.
Кристина Дод .. оххх, само като се сетя за книгата с телефонистката и ме напушва смях, даже името не се сещам вече. Събрала съм я и тази поредица, но нямам смелост да я почна, явно ще отлежава.

# 321
  • ВАРНА
Честита Коледа и от мен и в очакване на новогодишните празници  Heart Eyes Някой преди време беше похвалил Дългоочакван празник http://chitanka.info/text/25179-dylgoochakvan-praznik  като коледна тематика - започнах я,но определено доста ретро е книгата (1985г) и си личи по взаимоотношенията  Flutter Бавничко ми върви,не е като да те грабне,но поне е на празнична тематика  Blush

# 322
  • София
Ако някой е чел When It Rains имам въпрос:
Скрит текст:
Ашър умира ли?

Последна редакция: сб, 27 дек 2014, 18:34 от milenaka

# 323
  • Разпиляна във въображението

Получих книгата. Прочетох книгата. Доволна съм. Явно вълната ще е тюлени. Сега продължавам с Мелтън и пу-пу, да не ми е уруки, се откъснах от 19 век. И да се самоцитирам

Значи като свърша тези тюлени я споделете с какво да продължа - да дам нов шанс на Братството, Нощни стражи, Красиво бедствие, Дъблин стройт, Бюканън-Ренард, Макензи-Блекторн, Рискована любов, Тъмните пазители, Нощни ловци и Новите видове...

Някой запознат с тези поредици може ли да ми препоръча откъде да започна и с какво да продължа. А може и ако трябва да ме откаже от някоя Grinning

# 324
Miriel, избери Бюкянън-Ренърд  newsm18, избери ги .Това ми е най-най-любимата поредица в криминално-любовния жанр, цяло семейство-братя ФБР агенти, адвокати и техните колеги в последователни истории, в които предходните герои се появяват, за да напомнят за себе си.Освен това криминалните истории са добре изпипани и накрая дори може да се изненадаш кой е злодеят, обикновено съспенса куца в любовните романи.Само може би между тях и тюлените трябва да прочетеш нещо друго, за да не се пренаситиш на подобни сюжети.

Другите изброени не са ми толкова познати или не са ме впечатлили кой знае колко  Mr. Green

# 325
  • В къщурката на хълма на феите
Уффф аз съм ужасно пристрастна към Нощните ловци Blush

# 326
  • Разпиляна във въображението
Бюкянън-Ренърд и Нощните ловци. Добре. Ще се съобразя. Хубавата, макар и донякъде, част, е че "криминалният" елемент в двете четени от мен поредици не се разрешава в съответната книга. Докато четях Тежко изпитание само се вглеждах в оставащите страници и си казвах "Няма да има време да се разбере как ще се разрешат нещата". Ами не остана, но пък има други книги. Същото е и с тези на Мелтън. Дано поне нещата се изяснят до последната преведена на български книга Simple Smile

# 327
От мене глас и за Макензи-Блекторн - дивия запад, каубои, интересни факти, история, индианци и т.н.  Няма убийци и крими контингент, просто увлекателно четиво на по-скоро приключенска тематика.

# 328
  • Стара Загора
В Читанката има без първата книга от поредицата Макензи-Блекторн....Някой да има първата книга?

# 329
Мисля, че първата не е преведена на бг!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт