За тези, които четат любовни романи №13

• 80 384
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • ВАРНА
Момичета,някой беше похвалил някоя авторка,че пише пак за полицаи/агенти на  ФБР/пожарникари....не е Джули Гарууд,не е и Джули Джеймс,други варианти?Спецялно пожарникарите ме интересуват  Blush

# 331
  • София
На български ли?

# 332
  • ВАРНА

Хм,не помня...Аз на БГ предпочитам,незнам върти ми се в главата Мери Барлоу,ама незнам къде да я търся и има ли на Бг  Thinking

# 333
  • София
С wa-wa  и hedra по-рано обсъждахме подобни поредици, но бяха на англ. и нямаше пожарникари, а бивши военни. В момента се сещам за тези - https://www.goodreads.com/series/105771-corps-security https://www.goodreads.com/series/47308-kgi  https://www.goodreads.com/series/46995-passion-for-danger  Ако някой е говорил за пожарникари, не съм обърнала внимание.

# 334
Момичета,някой беше похвалил някоя авторка,че пише пак за полицаи/агенти на  ФБР/пожарникари....не е Джули Гарууд,не е и Джули Джеймс,други варианти?Спецялно пожарникарите ме интересуват  Blush

Джесика Хол - В огъня и Изпепеляване.

Хера, първата на Макензи-Блекторн не е издавана, само тя е историческа и не си спомням май за родителите им беше или баба-дядо .. нещо такова. Останалите са съвременни.

# 335

Хм,не помня...Аз на БГ предпочитам,незнам върти ми се в главата Мери Барлоу,ама незнам къде да я търся и има ли на Бг  Thinking

Не знам дали са обсъжданите, но с огнена тематика са 2 на Джесика Хол- Изпепеляване и В огъня
Скрит текст:
В огъня
  Изабел Душейн е спасена като по чудо от горящ склад във френския квартал на Ню Орлиънс. В останките обаче е намерено друго тяло – тялото на водещия кандидат-губернатор на Луизиана. Уликите сочат убийство, а Изабел е единственият свидетел. Случаят е поет от детектив Джей Ди Гембъл – същият богат и интелигентен креолец, който е разбил сърцето на Изабел преди десет години.Дори и да иска, тя не може да му каже истинската причина за присъствието си в склада в деня на пожара. Не може да му довери и каква е връзката между нея и кандидат-губернатора. Но ако иска да спаси живота си от убиеца, тя ще трябва да спечели доверието на Джей Ди, а това означава двамата да преразгледат чувствата си един към друг.

Изпепеляване
Романът ни отвежда в жегата на Ню Орлиънс., където сериен подпалвач нанася поредните си удари.
Първо изпепелява бар, убивайки петнайсет души, включително съпругата на местния мафиотски бос, а след това подпалва млада жена от висшето общество в собствената й кола. Случаят е поет от детектив Тереза Винсент, която е принудена да води разследването с началника на пожарната Корт Гембъл – последния мъж, когото би искала да види след онази страстна нощ, прекарана преди време заедно.

# 336
Нора има една за "разследваща пожарникарка" - хареса ми доста - https://www.goodreads.com/book/show/114184.Blue_Smoke Мисля че я имаше и в Читанка на БГ.

# 337
  • София
Нора има една за "разследваща пожарникарка" - хареса ми доста - https://www.goodreads.com/book/show/114184.Blue_Smoke Мисля че я имаше и в Читанка на БГ.

Май има и такъв филм.

# 338
  • ВАРНА
Скрит текст:

Да,точно тези са,благодаря  Peace В мейлбука видях че има още една нейна  - Стоманена ласка,тя как е?А Мери Барлоу има ли такава авторка и на бг преведена ли е,че не мога да се сетя за нея какво сте коментирали  Rolling Eyes

# 339
  • София
Започвам "Чаровник по рождение". Да видим, дали ще ми хареса.

# 340
Aз чета After на Анна Тод , на 1-вата част съм и до тук съм много разочарована.Май си има книги за всички възрасти и тази не е за моята JoyНе че съм престаряла ,обаче тинейджърските вълнения .....идват ми в повече.

# 341
  • Плевен / София
Скрит текст:

Да,точно тези са,благодаря  Peace В мейлбука видях че има още една нейна  - Стоманена ласка,тя как е?А Мери Барлоу има ли такава авторка и на бг преведена ли е,че не мога да се сетя за нея какво сте коментирали  Rolling Eyes
Аз първо прочетох нея и много ми хареса.....
Честита Коледа на всички четящи..... Party Party Party Party

# 342

Не знам дали са обсъжданите, но с огнена тематика са 2 на Джесика Хол- Изпепеляване и В огъня
Скрит текст:
В огъня
  Изабел Душейн е спасена като по чудо от горящ склад във френския квартал на Ню Орлиънс. В останките обаче е намерено друго тяло – тялото на водещия кандидат-губернатор на Луизиана. Уликите сочат убийство, а Изабел е единственият свидетел. Случаят е поет от детектив Джей Ди Гембъл – същият богат и интелигентен креолец, който е разбил сърцето на Изабел преди десет години.Дори и да иска, тя не може да му каже истинската причина за присъствието си в склада в деня на пожара. Не може да му довери и каква е връзката между нея и кандидат-губернатора. Но ако иска да спаси живота си от убиеца, тя ще трябва да спечели доверието на Джей Ди, а това означава двамата да преразгледат чувствата си един към друг.

Изпепеляване
Романът ни отвежда в жегата на Ню Орлиънс., където сериен подпалвач нанася поредните си удари.
Първо изпепелява бар, убивайки петнайсет души, включително съпругата на местния мафиотски бос, а след това подпалва млада жена от висшето общество в собствената й кола. Случаят е поет от детектив Тереза Винсент, която е принудена да води разследването с началника на пожарната Корт Гембъл – последния мъж, когото би искала да види след онази страстна нощ, прекарана преди време заедно.

Стана ми интересно, възможно ли е дами ги изпратите ако ги имате в електронен вариант   bouquet
Скрит текст:

Peace Peace Peace

# 343
Само дето при издаването първо издадоха за Тереза и Корт и половината време се чудих за тая нощ, за която разказват и след няколко месеца издадоха "В огъня". Същото е и със "Стоманена ласка" - явно героите са спали в предната книга, защото жената накрая се оказа бременна от въпросната нощ, но ще почакаме да преведат и предната по хронология книга. Crazy

# 344
  • Стара Загора
Момичета някой да има 4-та книга от поредицата Брадок/Блек Заложник на греха на Сюзън Джонсън....но да не е пдф

Общи условия

Активация на акаунт