Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 128-ма тема

• 33 001
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Ани а може ли моля да ми разясниш нещо Мерт получи смс от Берен Мира какво прочете та така бързо излезе?

# 316

Привет,скоро не се бях контузвала нали  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
капака на печката ми падна на лявата ръка  ooooh!,разминах се с по леки изгарания на две места  Blush

# 317
а това,като го видях се сетих за Бойче  Mr. Green,

# 318
Ани а може ли моля да ми разясниш нещо Мерт получи смс от Берен Мира какво прочете та така бързо излезе?

Hug Hug Hug Беренчето беше писала, че докато тичала с приятели по брега, видяла Яман да влиза в старата крепост. Какви ги вършел пак?  hahaha hahaha hahaha

капака на печката ми падна на лявата ръка  ooooh!,разминах се с по леки изгарания на две места  Blush

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ох, бе Данииииии  spoko spoko hug spoko hug

# 319
  • Яко в Матрицата...

капака на печката ми падна на лявата ръка  ooooh!,разминах се с по леки изгарания на две места  Blush

Дани, Hug Hug Hug  да минава бързо spoko spoko spoko

# 320

Охххх беее, Даниooooh!  Hug Hug Hug като магнит си за белите  Mr. Green Mr. Green И аз все ходя със синини и лепенки  Mr. Green Mr. Green ама ти направо си върха  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy
Сега Жоч да те отменя, а ти зяпай Чачо Mr. Green

# 321
а това,като го видях се сетих за Бойче  Mr. Green,

Бойче нЕма време за плетки сега.  Joy Joy Joy те с Мимка са на "Въпрос на чест"  Mr. Green Mr. Green

# 322
 Hug Hug Hug,благодаря момичета,ще мине,ама утре колко бъзик пак ще отнеса не е истина  Mr. Green
Айде оплаках ви се  Mr. Green,сега хубава вечер  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 323
# 324
Леле  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Дани  Hug Hug Hug Стига си готвила, гледай Чачко. Нищо няма да ти пада на ръцете  Whistling Whistling Най-много да припаднеш няколко пъти  Mr. Green Mr. Green

# 325
# 326
Пачлачинките на Мирка  Joy Joy Joy

# 327
Е много хубави и дваматаааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За да се усмихваш така,трябва да има за какво  Hug Hug Hug

# 328
Лека нощ на всички! smile3524

# 329
Aз гледам това от миналия петък насам и нищо от 50-та серия не ми хареса толкова. Танци-манци .. нищо. Joy Joy Joy наизуст запомних вече и песента и кадрите и всичко.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох, бе и особено Яман накрая пред вратата като вика на Мира: Ще заспиш ли веднага?  Joy Joy Joy Joy т.е. "Ще те хване ли сън след като допреди малко съм тя пял на ушенце?"  Joy Joy Joy Joy с този секси глас ... ах, бееееееееееееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Здравейте  Hug Hug Hug

А аз си помислих, че я пита: "ще повървиш ли с мен". А тя каза че е станало късно.
Още два пъти го слушах и аз така го чувам  newsm78 newsm78 и рускините така са го превели.  Peace
Може може. Аз не претендирам. Само казах че така ми се стори, че е като го гледах  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт