Сладкарничка за книги - тема 22

• 19 234
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • USA, Steak State
Пете, радвам се, че книжлетата ти харесаха. Нямаше как да не ти подаря "Стръв". Любимо книжле ми е, другата просто ме привлече със загалвието си и се двоумях между двете.. накрая си казах "Коледа е..." и така.

Екстрите ще попътуват, много съжалявам, че другарчетата ми така на два пъти получават, но нямам друг вариант.

Това с кокошката съм убедена ще ти хареса, а и на останалите момичета, когато го покажеш.  Mr. Green Просто като го видях и го грабнах, ММ се смееше и каза, че е гениално.

# 541
  • На планетата Земя
 Two Hearts

Еййй, тия от Колибри големи бандюги, ше ми размятат някакви червени бележки. А пилето изяли, канапчето на прежда навървили, пфуууу!  Mr. Green

# 542
  • София
TheBlackWidow ,че те другарчетата ти са супер щастливи- по две пратки hahaha hahaha hahaha

# 543
  • София
Надничам. По-късно новини  Hug Hug

# 544
О,Петинка честито подаръче от Паячето!
Нелка,свиркай си мила Hug
Изчезвам,довечера ще дойда да видя Слив какво ще се похвали Simple Smile

# 545
  • София
Паяче, екстра ти се получава! Хем другарчето ти два пъти ще получава, хем първо книжките идват, че да има с какво да се занимава, докато дойде изненадата  Wink.

Кали, в МБ видях, че са пуснали "Нещо лично" на Чайл  Shocked!

# 546
  • Пловдив
Привет от мен    Hands Clap

Страшно много благодаря за страхотните ви пожелания  Hug много съм щастлива, че съм между вас  Hug

Лофче, страхотни подаръци ти е изпратила Камиче   bouquet

Нара, по нататък си запазвам правото да ми дадеш книжката за прочит от днешната сиелска прИмоция  Praynig

Мери и твоите подаръци са страОтни  Peace

Евилан твоят жокер води към мен  4470 определено полагам грижи за косата си, редовно я подстригвам, почти всяка седмица й правя маски, мажа е с масла, избягвам преси и топлинни обработки  Wink

Мариета, дядо Коледа моториста е уникален

Ох, ще се опитам да ви оставя за малко, че трябва да сготвя и да си допия кафето, че много ми се спинка...

# 547
  • Варна
Такааааааааа,връщам се мокра  и боядисана  Mr. Green от пощата е преди това ме боядисваха и издухваха но напразно в тоя гаден дъжд .
Иначе си записах час за 8-ми декември да се правя красотна ,утре имам и за нокти  Flutter

Другарчеееееее,с нетърпение ще чакам да се похвалиш дано ти харесат нещата  Blush

След малко отивам на танци и ще ви нагледам след това пак.

На Нели много положителна енергия  Hug Hug

# 548
O, Нели, много мъчно ми стана и на мен... Какво да ти кажа - в крайна сметка всеки има моменти, когато не може да контролира цялата ситуация около себе си (остава неразбран и неотблагодарен Simple Smile, дори обиден, нещата не се случват както си си ги представял, въпреки вложените усилия) и аз винаги си казвам, че в такива моменти вместо да обвиняваш другите или себе си е добре да се опиташ да се обърнеш навътре към нещата, които те правят спокоен и щастлив и да се концентираш върху тях. В нашата работа с децата с увреждания им казваме на тези неща "опорни точки" - малките работи, върху които е изградена твоята личност и към които можеш да се връщаш винаги. Не се тормози.  Hug

Кости,  Hug  Hug и сииииилно стиснати палци!

# 549
Лоренка , и аз съм на танци след малко , докато тропкам , ще си мисля за теб  Mr. Green   Hug

# 550
  • София
Венка, аз нали имам резерви и вето към МБ, та не съжалявам за хартиената книжка, че я купих.

Пете, честити ти книжки! Паячето е страхотно другарче  Heart Eyes

Нелче, гушкам те!

# 551
  • София
Слив:Нелка,изтрила си поста,но знам за какво става дума.Т.е.предполагам SickСъвет не мога да дам.Ще ти кажа само едно,обади се на приятел.Излей какво се е насъбрало.Света няма да оправим.Трябва да се помъчим да преглътнем горчилката.Ден,два,и ще мине.Ти си силна,смела,умна,прекрасна жена и майка.Имаш стойностни неща в живота,на които обръщаш внимание.Тъй че майннннн.....му!
Слив:Пете,честити ти книжки от Паячето./Сега ще се отчета Hug/
Слив:Кости,сигурна съм,че имаш нужда от приятели и подкрепа.Ще се справите.Вие сте заедно и мислите в една посока.Горе-главата и успех!
Слив:Ако някой е пропуснат Hug
Слив:И сега моят подарък.Толкова ме е зарадвал,че не знам как да го опиша.Моето другарче е Петя със сърчицата/душко моя,защо не се обади да пием по кафе на Хит Heart Eyes
Имам си не една,а две книжки,прекрасна картичка и поздрави за Саске/отбелязан/
Сладичко,което не давам и си хапвам сама,ама на дясно защото в ляво е зъба Sick
Много ти благодаря,мое другарче.Познавам те лично и ме трогна избора ти на книжка.Ще ти кажа защо.
Пътят на коприната-беше намалена,тогава се колебаех дали да я купя и не я взех.После съжалявах.Горко Outta Joint
Последното писмо от любимия-и нея,уж да я купувам,една позната каза,че ще ми я вземе за рд,обаче нещо не си спази уговорката и така си останах без нея.После си викам,айде ще я взема от някой за прочит и пак така си и остана.
Благодаря ти!Много ти благодаря!Трогна ме,зарадва ме и прощавай,че не издържах до Коледа.Прегръщам те силно Hug
снимки
Скрит текст:

# 552
Слив, честити подаръци!
Снежния човек на картичката е много сладък Grinning

Кали, що тия резерви  Thinking

# 553
  • София
Мери, причината е, цитирам ти ММ-програмиста: "11010010111001@&@(-/@:!'$%#=*^@);/-01101011100•*^%<~\{?!@&.....,
Така че НЕ ползвай МБ  Naughty !"

# 554
Ехааа ,Сливка , честит подарък , страхотно , 2 книжки си имаш и мнооого сладичко да папкане , Петенце ,браво миличка  Hug

Момичета , аз такова да питам , сега докато пуших си мислех как така само 2 пъти в годината само ще има подаръци ?  newsm78 За 8 март как така няма пак да спретнем една игра , вижте какви емоции само ни носи  Praynig    Praynig    Praynig    Praynig    Praynig   Praynig   Praynig    newsm68   newsm68    newsm68

Кали , хич не разбрах тези съображения , не съм на ти с програмирането хич , ама хич  Joy

Моите танци отпаднаха за днес , едната дружка е болна , другата я боли крака , аз сама не се затътрям в този дъжд и тъмница до там , отивам на гости у мама , че ми е на една ръка разстояние , да и опитам от гозбите тази вечер  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт